Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hm wczoraj został zrobiony Reset  i tak patrzę exp leci tak wolniutko że nie da się wgl wbić 50lvl 

a to jest 400 lvl a nie 101lub 201  i powinien być  trochę tak o 10%/20% powiększony żeby można normalnie się grać  bo już mi i Kwolasowi nie pasuje ten pomysł o zmniejszenie expa o 50% lub tam ileś ......  i jeszcze jedno zdanie wspomnę chce żeby pioruny się zaliczały do rankingu .

proszę o wypowiedź  @Cycu9412  @cover @Losik @SirJunior  i graczy z 400 cod mod

Edytowane przez Taki Cudowny
Napisano

Dobrze to napisał N_E_W_B_I    Zeby został powiekszony exp bo tragicznie leci a gdzie tutaj do 400lvl.

Prosze zwiększyć exp :) tak gdzies minimum o 15% do 30%

Napisano

No też widzę ten problem trzeba by było jakoś temu zaradzić bo tak masz racje to nie 200 tylko 400 i też powinien być zwiększony exp 

Nie ma co ukrywać że ktoś z..... reset 

proponuję przywrócić dawany exp jaki był 

oraz o przywrócenie /freelvl wczoraj wchodzę w nocy jest napisane poniżej wpisz /freelvl itd. 

wpisuje i nie działa to po co taki plu.skr. jak nie działa

Napisano

Jeśli chodzi o komunikat został usunięty, pamiętam temat gdzie było pisane że lvl za szybko się wbija i miał być zmniejszony exp. Wszystko było zrobione żeby każdy miał równe szanse, są takie osoby co lvl wbijają bardzo szybko z czym później nowi gracze tak naprawdę nie mają czego szukać na serwerze. Teraz jest balans każdy ma równe szanse, jeśli widzicie to inaczej to okey rozumiemy. 

@aquax

Napisano (edytowane)

@Bezzi #URLOP Ale to jest 400lvl cod mod a nie jakiś 100 lub 200  400lvl teraz to bedzie trzeba wbijac i wbijać ...

a z tymi piorunami to jak będzie zęby zaliczało do rankingu bo rakiety zalicza :D

Edytowane przez Cycu9412
  • Administrator
Napisano

Wy ludzie normalni jesteście? Tu nie chodzi o to by w 15 dni napierdzielić full lvl. Zostaje tak jak jest aktualnie. jestem przekonany że pozyskamy nowych graczy dzięki takiej zagrywce.

Napisano
1 minutę temu, aquax napisał:

Wy ludzie normalni jesteście? Tu nie chodzi o to by w 15 dni napierdzielić full lvl. Zostaje tak jak jest aktualnie. jestem przekonany że pozyskamy nowych graczy dzięki takiej zagrywce.

wiem że nie chodzi o to że w 15 dni ale exp powinien być na 400 lvl taki jaki jest na innych coda 400 a nie na 201 lub 101 lvl proste i na temat :0 

• Administrator
Napisano

Mając 300-400 lvl wbity tak szybko i bijąc gracza, który posiada 1 lvl na strzała było dobrze no nie? 

Od razu wychodził i zmieniał serwer.

9 lat temu gdy grałem na cod mod 200 potrzebowałem 3-4 miesięcy gry by wbić max lvl. 

Sprawa wygląda tak. Jeżeli przez tydzień serwer zanotuje spadek graczy wtedy podkręcę expa.

Napisano
Przed chwilą, aquax napisał:

Mając 300-400 lvl wbity tak szybko i bijąc gracza, który posiada 1 lvl na strzała było dobrze no nie? 

Od razu wychodził i zmieniał serwer.

Sprawa wygląda tak. Jeżeli przez tydzień serwer zanotuje spadek graczy wtedy podkręcę expa.

to jak nie chcesz expa podkręcić to daj więcej expa za questy :/ 

• Administrator
Napisano

Chcę po prostu by było więcej graczy na serwerze. Płacę 15 zł / dzień za reklamę a efektów nic nie widać. Piszą się już te klany na cod moda i one pewnie dadzą jakiś % jeszcze do expa. 

A to że jest taki temat aktualnie jest winą serwera i osoby która ustawiła kiedyś taki szybko exp. Nauczyliście się już tak szybko nabijać stąd ten temat jest napisany.

Podobną sytuację mam na go:modach. Zwiększ drop zwiększ. Zwiększyłem i co? Po 8 dniach każdy wszystko miał, ludziom serwer się znudził.

• Administrator
Napisano

Te pioruny od kiedy nie zliczają się do rankingu?

Napisano
2 minuty temu, aquax napisał:

Te pioruny od kiedy nie zliczają się do rankingu?

Z tego co widziałem, to mi się do ranku nie zaliczały jak sprawdzałem co chwilkę na zeusie. Ale mogłem przeoczyć coś, bo sam wiesz, że ślepy jestem xd

Napisano

@aquax odkąd pamiętam było zawsze tak że pioruny , miny i rakiety nie zaliczały się do rankingu. Do /ks liczy normalnie , a co do expa zgadzam się sam planowałem zmniejszenie expa reset temu , gdyż z vipem stali gracze potrafili wbić 400 lvl w tydzień wiem coś o tym bo z vipem sam potrafiłem wbić w 14 dni 400 nie za dużo grając.A co do /free lvl można można od np.100 lvl włączyć by nowi gracze mieli trochę łatwiej.

• Administrator
Napisano

Exp jak na razie zostaje taki jaki jest. Co do tych rakiet i błyskawic nie obiecuję ale postaramy się to zrobić.

Zamykam by nie robić niepotrzebnego spamu.

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...