Malu Napisano 23 Lutego 2019 #548725 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 ***PO ODDANYM GŁOSIE WYSYŁAJCIE MI SS LUB ZDJĘCIE TELEFONEM! MUSI BYĆ WIDOCZNE OKIENKO POTWIERDZENIA ODDANIA GŁOSU*** Witajcie, rzadko proszę o pomoc ale trwa konkurs prowadzony przez M.Pudzianowskiego i bardzo chciałbym to wygrać. Potrzebuje Waszych głosów których oddanie trwa 20 sekund. Głosować można raz dziennie z komputera i telefonu. Filmik instruktażowy wyślę poniżej. Jeśli uda mi się wygrać a przy Waszej pomocy nie będzie to trudne, spośród osób które wyślą mi na pw 15 oddanych głosów wylosuje na stream zwycięzce i wyślę mu 200zł i jakąś dobrą flache na zlocie. Proszę aby wysyłać zdjęcia oddanych głosów tylko i wyłącznie mi poprzez forum, steam lub fb. Na sieci poświęciłem setki godzin i wielu z Was pomogłem bezinteresownie, nie żądam aby się odwdzięczono lecz proszę o pomoc w spełnieniu małego marzenia 2 głosy dziennie, 40 sekund i szansa na 200zł ode mnie. Otwórzcie ten link https://www.zlotymedal.com/pl/ Pod tym linkiem należy kliknąć żółty napis BUDMA i na liście wśród kandydatów odnaleźć: ELASTYCZNE PŁYTKI KLINKIERO oddajcie głos i podzielcie karte na pół, w drugim oknie należy mieć wyświetlone aktualności portalu onet.pl. Najlepiej cyknąć fotke telefonem i dopiero wtedy zgasić okienko oddanego głosu. GŁOSUJEMY RAZ DZIENNIE DO 12 MARCA, NAJLEPIEJ OD RAZU WYSYŁAĆ ZDJĘCIE! Dziękuje i w razie pytań śmiało. Pozdrawiam! pionteczekessa, Rekuseq, heaVeN. i 12 innych dodali reakcje 12 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Lutego 2019 Autor #548730 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 takie screeny tylko mi uznają. może być też zdjęcie monitora same oddane głosy bez poprawnego zdjęcia nic mi nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Lutego 2019 #548739 Administrator Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Dodam tylko, że top5 osób, które będą pomagały Malu w konkursie i podeślą mu najwięcej głosów dostaną ode mnie wpln do naszego sklepu Malu i sypkilopez dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Lutego 2019 #548745 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 głos oddany, zwycięzca konkursu ma u mnie piosenkę na zamowienie która zaśpiewam mu na TS3 bądź na zlocie (jesli będę) PS. @Malu jesli uda mi sie wygrać nagrodę główną to prosze abys za te 200 zl kupił kolejne 10 flaszek na zlot!! Malu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 24 Lutego 2019 #548758 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 glos oddany wysylam pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 24 Lutego 2019 #548852 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Oddany głosik <3 9.31% 29.84% Okno dachowe AVALINE ELITE ALTATERRA KFT, Fertőd | POLSKIE HURTOWNIE DACHOWE Sp. z o.o. 26.48% KINGFIRE® Lineare S. – kominek zintegrowany Schiedel Sp. z o.o., Opole 10.57% DRZWI RUSTICAL MATPLAST SP. Z O.O, NOWA RUDA 9.31% Elastyczne płytki KLINKIERO KOSBUD Bracia Kosińscy Sp. J., Mińsk Mazowiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 25 Lutego 2019 #548864 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Od siebie dodam, że osoba która będzie najbardziej aktywna (odda najwięcej głosów) otrzyma ode mnie skiny o łącznej wartości 18 zł (stan na dzień 25.02) oraz 100 zł na własny wydatek (mogę przelać te pieniądze na konto bankowe, dać PSC lub wysłać na PayPal). Od razu mówię, że to nie jest żart, Malu potrzebuje pomocy, tyle co zrobił dla sieci i jeszcze chce nagrodzić losową osobę + aquax daje polskie pieniążki aby sobie coś w sklepie kupić. Te skiny i kwota jaką daje nie jest duża, jednak mam nadzieję, że znajdą się osoby które chętnie pomogą w potrzebie. Tyle w temacie, sam głosuje i Was też zachęcam. Pozdrawiam, Bezzi i Malu dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego 2019 #548958 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 głosujemy frajerzy na naszego h@ kruci gang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never Praised Napisano 25 Lutego 2019 #548964 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Jak wejdziecie przez incognito lub przez inną przeglądarkę to możecie jeszcze raz głos oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Lutego 2019 Autor #549068 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 tylko wysyłajcie screeny bo dużo osób głosuje ale mało kto wysyła zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 2 Marca 2019 #549476 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Elastyczne płytki pną się ku górze już ponad 15% Zapraszam do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Marca 2019 Autor #549641 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Przypominam o głosowaniu, 2 stówki czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 4 Marca 2019 #549844 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Już prawie 17 % zapraszam do głosowania Każdy głos się liczy Gunia i Malu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 4 Marca 2019 #549856 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Lopez botku ja to głosuję codziennie, bo co mi szkodzi poświęcić te max 2min, ale inni coś go słabo wspierają. :p Jakby się przyłożyli, to by był na prowadzeniu, musisz ich banem postraszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Marca 2019 Autor #550097 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 nie liczą się % w tym głosowaniu a uzbierane przeze mnie ss, zostało kilka dni. Jeśli cała sieć odda po 1 głosie to wygraną mam zapewnioną, zapraszam do zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 6 Marca 2019 #550114 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Chętnie Ci pomogę, ale nie będę bawił się w ten konkurs, tylko będę głosował. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apocalipsa Napisano 12 Marca 2019 #550710 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Dnia 24.02.2019 o 01:30, aquax napisał: Dodam tylko, że top5 osób, które będą pomagały Malu w konkursie i podeślą mu najwięcej głosów dostaną ode mnie wpln do naszego sklepu podłącze się pod ten post i zaoferuje od siebie konto steam z grą gta5 online z możliwością zmiany e-maila oraz danych do logowania Edytowane 12 Marca 2019 przez apocalipsa Malu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Marca 2019 Autor #550783 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Udało się zdobyć 281 głosów, wyniki czy wygrałem czy nie zostaną ogłoszone w dniu 22.03. Gdy wygram odbędzie się losowanie. Dziękuje za pomoc. senor, Gunia, apocalipsa i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Marca 2019 Autor #552136 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Na oficjalnej tabeli wyników mnie nie znajdziecie bo Kosbud nie otrzymał mojego emaila. Dziś dyskutowałem z nimi na ten temat. Po rozmowie wyszło, że byłem drugi. Do wygranej brakło tylko 15 głosów. Niestety. Dziękuje Wszystkim którzy mi pomogli i pozdrawiam tych którzy nie wysłali żadnego głosiku, trudno. Nagrody pocieszenia otrzymają osoby, które znacznie mnie wspomogły. Pozdrawiam Gunia, Max, aureox i 3 innych dodali reakcje 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Marca 2019 Autor #552137 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi