Skocz do zawartości

Pomóż Malu i wygraj 200pln

Malu

Rekomendowane odpowiedzi

***PO ODDANYM GŁOSIE WYSYŁAJCIE MI SS LUB ZDJĘCIE TELEFONEM! MUSI BYĆ WIDOCZNE OKIENKO POTWIERDZENIA ODDANIA GŁOSU*** 
Witajcie, rzadko proszę o pomoc ale trwa konkurs prowadzony przez M.Pudzianowskiego i bardzo chciałbym to wygrać. Potrzebuje Waszych głosów których oddanie trwa 20 sekund. Głosować można raz dziennie z komputera i telefonu. Filmik instruktażowy wyślę poniżej. Jeśli uda mi się wygrać a przy Waszej pomocy nie będzie to trudne, spośród osób które wyślą mi na pw 15 oddanych głosów wylosuje na stream zwycięzce i wyślę mu 200zł i jakąś dobrą flache na zlocie. Proszę aby wysyłać zdjęcia oddanych głosów tylko i wyłącznie mi poprzez forum, steam lub fb. Na sieci poświęciłem setki godzin i wielu z Was pomogłem bezinteresownie, nie żądam aby się odwdzięczono lecz proszę o pomoc w spełnieniu małego marzenia :) 2 głosy dziennie, 40 sekund i szansa na 200zł ode mnie.  

Otwórzcie ten link https://www.zlotymedal.com/pl/
Pod tym linkiem należy kliknąć żółty napis BUDMA i na liście wśród kandydatów odnaleźć: ELASTYCZNE PŁYTKI KLINKIERO 
oddajcie głos i podzielcie karte na pół, w drugim oknie należy mieć wyświetlone aktualności portalu onet.pl. Najlepiej cyknąć fotke telefonem i dopiero wtedy zgasić okienko oddanego głosu. 
 GŁOSUJEMY RAZ DZIENNIE DO 12 MARCA, NAJLEPIEJ OD RAZU WYSYŁAĆ ZDJĘCIE!
Dziękuje i w razie pytań śmiało. Pozdrawiam! 

głos oddany,  zwycięzca konkursu ma u mnie piosenkę na zamowienie która zaśpiewam mu na TS3 bądź na zlocie (jesli będę)

PS. @Malu jesli uda mi sie wygrać nagrodę główną  to prosze abys za te 200 zl kupił kolejne 10 flaszek na zlot!! 

Oddany głosik <3

9.31%

29.84%

Okno dachowe AVALINE ELITE

ALTATERRA KFT, Fertőd | POLSKIE HURTOWNIE DACHOWE Sp. z o.o.

26.48%

KINGFIRE® Lineare S. – kominek zintegrowany

Schiedel Sp. z o.o., Opole

10.57%

DRZWI RUSTICAL

MATPLAST SP. Z O.O, NOWA RUDA

9.31%

Elastyczne płytki KLINKIERO

KOSBUD Bracia Kosińscy Sp. J., Mińsk Mazowiecki

Od siebie dodam, że osoba która będzie najbardziej aktywna (odda najwięcej głosów) otrzyma ode mnie skiny o łącznej wartości 18 zł (stan na dzień 25.02) oraz 100 zł na własny wydatek (mogę przelać te pieniądze na konto bankowe, dać PSC lub wysłać na PayPal).
Od razu mówię, że to nie jest żart, Malu potrzebuje pomocy, tyle co zrobił dla sieci i jeszcze chce nagrodzić losową osobę + aquax daje polskie pieniążki aby sobie coś w sklepie kupić.
Te skiny i kwota jaką daje nie jest duża, jednak mam nadzieję, że znajdą się osoby które chętnie pomogą w potrzebie.

Tyle w temacie, sam głosuje i Was też zachęcam.
Pozdrawiam,
Screenshot_148.png.9c809510e8dcd8ca0296563e2864e2d0.png

Lopez botku ja to głosuję codziennie, bo co mi szkodzi poświęcić te max 2min, ale inni coś go słabo wspierają. :p Jakby się przyłożyli, to by był na prowadzeniu, musisz ich banem postraszyć. ;)

Dnia 24.02.2019 o 01:30, aquax napisał:

Dodam tylko, że top5 osób, które będą pomagały Malu w konkursie i podeślą mu najwięcej głosów dostaną ode mnie wpln do naszego sklepu

podłącze się pod ten post i zaoferuje od siebie konto steam z grą gta5 online z możliwością zmiany e-maila oraz danych do logowania

Edytowane przez apocalipsa

• 2 weeks later...

Na oficjalnej tabeli wyników mnie nie znajdziecie bo Kosbud nie otrzymał mojego emaila. Dziś dyskutowałem z nimi na ten temat. Po rozmowie wyszło, że byłem drugi. Do wygranej brakło tylko 15 głosów. Niestety. Dziękuje Wszystkim którzy mi pomogli i pozdrawiam tych którzy nie wysłali żadnego głosiku, trudno. Nagrody pocieszenia otrzymają osoby, które znacznie mnie wspomogły. Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...