Ripton Napisano 1 Maja 2019 #556326 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 @Max.Bugs [P] Czy jesteś osobą religijną? [O] Tak [P] Najdziwniejsza rzecz, którą kiedyś zrobiłeś? [O] W sumie to nie wiem [P] Twoje ulubione strony internetowe? xD [O] Raczej domyślasz się jakie [P] Twoje ulubione słowo? [O] Heaven pies [P] Wierzysz w duchy? [O] Nie [P] Twój ulubiony tekst na podryw? [O] Wyglądasz jak 1000 FPS @Malutka [P] Jaki jest Twój znak zodiaku? [O] Bliźnięta [P] Na ile lat się czujesz? [O] Tyle ile mam [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Transformers Prime [P] O kim myślisz wieczorem? [O] @Malutka [P] Ufasz rudym? [O] Nie [P] Pies czy kot? [O] Pies @RYBSON [P] Dlaczego jesteś stulejarzem? [O] Nie większym od Ciebie [P] Jak ukrywać się przed prokuratorem? [O] Ty mi powiedz [P] Czego stawiasz laske ponad ziomali? [O] Halo Karolina @Gunia [P] Jak dałbyś na imię swojej córce, a jak synowi? [O] Magda, Filip [P] Kto ma na Ciebie największy wpływ? [O] @Malutka [P] Patrzysz u dziewczyn bardziej na charakter czy na urodę? [O] Charakter [P] Jakbyś miał mieć swoją firmę, to z czym by były związana? [O] Ligą legend [P] O ilu osobach możesz powiedzieć, że są Twoimi przyjaciółmi? [O] Te osoby o tym wiedzą [P] Czego nigdy byś nie zjadł? [O] Jakiegoś dużego robala [P] Oglądasz jakieś polskie seriale? Jak tak, to jakie? [O] Nie @Baniatowaty [P] Co myślisz o ważeniu się? [O] Polecam [P] ... [O] ,,, [P] Dlaczego reakcje pod pytaniami dostała tylko @Malutka, a inne osoby nie? [O] Domyśl się [P] Dlaczego często zawijasz Mandżur na swój odosobniony kanał na ts? [O] @Never Praised [P] Gdzie nauczyłeś się tak grać Karthusem w lesie? [O] Od Ciebie [P] Dokończ: @heaVeN. .... [O] Pies @senor [P] Czemu jesteś ścigany z urzędu przez Prokuratora Generalnego Dziura w du**e? [O] [P] Dlaczego bania jest je****m trollem? [O] Bo gra krową [P] Czemu zostałeś rozpierdolony przez adriana jakimś autystycznym koniem? [O] Nie umiem grać na autystów [P] Jak tam nudle? [O] Piękne [P] Co oznacza słowo "cyknięty"? [O] Juz Ci mówiłem [P] Czemu jesteś psem? [O] Halo kto woła @heaVeN.`a Dla Ciebie również @BORN2KILL. [P] Czemu twój mózg uległ deformacji? [O] Laga miałem [P] Jak to jest być skrybą, dobrze? [O] Dobrze [P] Kiedy w końcu trafisz ultem Malphite'a na ... ? [O] Jak flash będzie na CD [P] Jak wyhodować wąs, który będzie niejedną ... trząsł? [O] [P] Harnold czy Wojak czy nazwisko Gracjana? [O] Radlerki @Malutka [P] Czemu mnie obrażasz od silver'ów? [O] Ja Cię obrażam tak, że Cię nie obrażam [P] Ile godzin dziennie siedzisz przed kompem? [O] Wczoraj 16h a tak to mniej [P] Cieszysz się, że w tym roku kończysz szkołę? [O] Tak [P] Kiedy wpadasz do Kato? [O] A niedługo [P] Żałujesz czegoś? [O] Ty wiesz czego [P] Czemu bałeś się moich pytań? XD [O] Ciebie się boję [P] Co ma piernik do wiatraka? [O] Co ma Herald do Barona? [P] Dlaczego nominujesz @Baniatowaty do następnego Q&A? [O] Bo chciał Nominuje @Baniatowaty oczywiście. dzejki, Born, Baniatowaty i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 1 Maja 2019 #556328 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Mam jeszcze ss'a z tymi FPS'ami! @BORN2KILL. Ripton nie ma wąsa Nie musisz sie bać mnie, ani mojej odpowiedzi. Czekam tylko na reakcję @Baniatowaty, gdy wejdzie na forum Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2019 #556329 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 ch****e odpowiedzi Stać cie na wiecej Nie pozdrawiam Ripton dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 1 Maja 2019 #556333 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Q&A to szczerze takie sobie, myślałem, że stać Ciebie na więcej . 1 godzinę temu, Ripton napisał: Nominuje @Baniatowaty oczywiście. Oj, zemsta będzie . 56 minut temu, Malutka napisał: Czekam tylko na reakcję @Baniatowaty, gdy wejdzie na forum Ehh, szkoda szczępić . 1 godzinę temu, Ripton napisał: [P] Dlaczego bania jest je****m trollem? [O] Bo gra krową Grabisz sobie coraz bardziej. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Maja 2019 #556334 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 świetna robota, oby tak dalej, essa Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Maja 2019 #556335 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 1 godzinę temu, Malutka napisał: @BORN2KILL. Ripton nie ma wąsa A czy ja pisałem, że ma? Pytanie inaczej brzmiało 1 godzinę temu, Ripton napisał: [P] Kiedy w końcu trafisz ultem Malphite'a na ... ? [O] Jak flash będzie na CD No to czekamy Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Maja 2019 #556464 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 odpowiedzi ch****e, osoba odpowiadajaca ch***wa ale jak sie nie ma co sie lubi to j***c bucze pozdrawiam jakby ktos nie ogarnal to wyzej to jest zarcik fajne odpowiedzi, w niektorych momentach nawet sie usmiechnalem milo sie czytalo P.S. Bania te twoje trollowanie krowa jest zgloszone do prokuratury Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi