elo elo 350 Napisano 10 Czerwca 2019 #559692 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: elo elo 350 Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tu na serwie 2 razy, na cod 500k i na innej sieci serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: z 6/7 lat Steam / NonSteam: Steam. https://steamcommunity.com/profiles/76561198396495504 Dlaczego Ty: Dlatego, że na serwie jest bardzo mało adminów, a często gęsto ktoś łamie regulamin/jest odpalony Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: półtorej godziny do 2 może więcej czasem Kontakt: Steam, FB, Snap, forum i GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/elo elo 350/80.72.43.106:27022/ewtab @RYBSON To, że nie mogłem wbić na serwa, bo nie miałem ładowarki, bo mi się zepsuła, to nie znaczy, że teraz nie mogę wbić. Jak masz jakiś problem do mojego podania, to pisz @RYBSON Każdy ma swoje problemy, to, że mi się ładowarka zepsuła, to nie jest główny powód, on jest znany kilku osobom Jeśli sądzisz, że "lecę" na rangi, to tak nie jest. Dla mnie temat skończony, elo. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez elo elo 350 Frost`, Gormit lowca kotow i D.a.r.k.n.e.s.s dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 10 Czerwca 2019 #559696 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 No witam, Na TAK, dużo rang tu posiadał, bezkonfliktowy (przynajmniej do mnie). + Steam, + Wiek + GT nadrobił. No i ogólnie, zawsze wesprze, pomoże na serwerze. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 10 Czerwca 2019 #559697 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Wszystko fajnie - na TAK, ale... Dopiero co zrezygnowałeś, a znowu składasz podanie? Może trzeba się zastanowić porządnie, czy Ty serio chcesz tego admina. RYBSON i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2019 #559698 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Na nie Jak dla mnie takie bycie niezdecydowanym odpada. To nie pierwszy raz jak rezygnujesz i znowu składasz podanie po krótkim czasie. Następnym razem weź sobie po prostu urlop i przemyśl czy masz czas na grę czy jednak nie @elo elo 350 mam problem dlatego dałem właśnie nie. Masz strasznie słomiany zapał do wszystkiego, często zdarzało się, że po dostaniu admina rezygnowałes z jakiegoś powodu. O to mi właśnie chodzi - Po to są urlopy żeby w takich sytuacjach z nich korzystać A nie myśleć sobie Kurde zrezygnuje bo nie mam ładowarki A za 2 tygodnie sobie złożę znowu podanie bo tak chce (XDDD) po coś są te urlopy i mysle, że w tej sytuacji akurat dogadałbys się z @SadoS'em ale przecież lepiej komplikować sytuację i pisać podanie zaraz po rezygnacji. I nie, nie mam do Ciebie jakiegoś problemu po prostu jestem obiektywny. Wiesz o co chodzi w byciu adminem ale ja osobiście bym Cię na Miejscu Sadosa narazie nie przyjmował i upewnił się, że zaraz znowu nie zrezygnujesz. this_eMeS, Born, A3ro i 9 innych dodali reakcje 6 2 1 1 2 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 10 Czerwca 2019 #559699 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 No ja oczywiście na TAK. Aktywnie gra, skoro miał admina to ogarnia sprawe. Piszecie że dopiero miał admina i zrezygnował... Hmm może to było trochę lekko myślne z jego strony, ale adminów jest mało a on gra aktywnie. RYBSON i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Czerwca 2019 #559707 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Jestem na Tak. Widuję często na serwie, da się z nim pogadać ale tak jak malutka napisała zdecyduj się czy chcesz być adminem czy nie. Pozdrawiam A3ro Malutka i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THC EryQ Napisano 11 Czerwca 2019 #559722 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Jestem na tak +Był adminem +Ma Staż +Steam +Mikro -Aktywność jak dla mnie do poprawy -Niezdecydowany chłop elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 11 Czerwca 2019 #559769 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Sam nie wiem co mam o tym myśleć, niby masz te doświadczenie, byłeś tu adminem, często grywasz, aczkolwiek moi przedmówcy zaznaczyli, że niedawno zrezygnowałes i ponownie chcesz wrócić, trochę jesteś niezdecydowany. Moim zdaniem powinieneś dostać szansę, ale ostatnią, żeby nie było że znowu niebawem zrezygnujesz Delikatnie jestem na Tak, tym razem nie rezygnuj, żeby za chwilę wrócić elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 11 Czerwca 2019 #559770 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Okres próbny +był adminem +potrzebujemy adminów -niedawno zrezygnował @RYBSON jak powiedział @cover każdemu należy się szansa jeśli spełnia wymagania. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez syjon. Kempes #, elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUNO BALAGANI Napisano 12 Czerwca 2019 #559783 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Zdecydowanie tak, teraz co się dzieje na serwerze to syf przez brak większej ilości adminów bo prócz Abu al Libi nie widzę tak często nikogo, nie licząc osób co były na urlopie. Admin który wchodzi raz na 3 dni na serwer nie zasługuje na bycie adminem., to tak ogólnie. Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Czerwca 2019 #559786 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 To ostatnia taka szansa. @RYBSON wszystko wyjaśnił bardzo ładnie, zawsze się dogadywaliśmy jak miałeś jakiś problem. Następna taka akcja skreśla Cię z tego stanowiska. Max, CukierkowyMario, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Czerwca 2019 #559787 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi