Gość vertisek Napisano 27 Czerwca 2019 #561480 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Nick: VERTI Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na tym serwerze oraz na CS:GO MODzie #1 i #8 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:0:439366890 Dlaczego Ty: Myślę że, przyda się kolejna pomocna dłoń do czyszczenia serwer z cheaterów i pilnowania porządku. A także jestem już bardzo znany na tym serwerze i lubiany. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od Dnia, ale zazwyczaj 2-3 godz, czasami potrafie grać po 7 godzin. Kontakt: Steam, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Verti/80.72.43.106:27022/ Tak wiem, GT do poprawy, ale nie ma żadnego problemu, wolne mam, to mogę poprawić szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 27 Czerwca 2019 #561481 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Ogólnie to jesteś bardzo pozytywna osoba, jesteś miły, przyjazny, gdy graliśmy razem nie usłyszałem od Ciebie jakiś wulgaryzmów, przezwisk czy czegokolwiek. Do tego myślę, że skoro byłeś już tu adminem to ogarniasz serwer, znasz regulamin i nie będzie z Tobą problemów. No ten GT nie wygląda dobrze, ale mam nadzieję, że go poprawisz i będziesz sporo grał. Jestem na Tak, okres próbny i zobaczymy czy poprawiłes GT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Cudowny Napisano 28 Czerwca 2019 #561490 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 ogólnie gram na serwerze wiec się wypowiem Kulturalny Przyjazny miły dla graczy ogarnia regulamin troszkę gt słabe ale starasz się je poprawić wiec Jestem Na tak , okres próbny jak wspomniał u góry EmeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2019 #561494 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Na nie. Grasz dopiero tydzień i masz strasznie słomiany zapał. Nie chce mi się nawet sprawdzać, ktore to jest podanie w tym roku. Adminów w ostatnim czasie przybyło sporo i osobiście nie sądzę żeby był potrzebny kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Czerwca 2019 #561498 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Mieliśmy okazję współpracować i spisywałeś się całkiem dobrze, lecz Gt taka mocna średniawka +/- Kultura + AMXX + Staż w grze + Adminów jest sporo -/+ Jeśli znowu olejesz grę dla cs:go (tak było ostatnio) to nie wróżę Ci nic dobrego. Na tak, ale okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 28 Czerwca 2019 #561510 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem na TAK. Skoro inni admini po powrocie dostali to stanowisko, to dlaczego @Verti nie miałby szansy dostać? Na pewno ogarnie wszystko jak należy, a GT nadrobi. Adminów niby już sporo, ale rąk do roboty nigdy nie za dużo. Pozdro. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Kempes # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Czerwca 2019 #561523 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Jestem na tak: +miał tu admina +kulturalny +steam Ale są też minusy: - gt ale można poprawić -nie wszyscy cię znają Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 29 Czerwca 2019 #561643 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Jak dla mnie NIE pograj troszkę dłużej zobaczymy jakim graczem jesteś i czy sprawdziłbyś się w roli admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 29 Czerwca 2019 #561645 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 26 minut temu, cover napisał: Jak dla mnie NIE pograj troszkę dłużej zobaczymy jakim graczem jesteś i czy sprawdziłbyś się w roli admina Wypowiadasz się w podaniu, a sam jako admin nie znasz regulaminu, ssy niżej, SG na BS, Pozdro. PS. Dodam że, byłeś wtedy po stronie TT, co można sprawdzić na HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 30 Czerwca 2019 #561729 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Pozatym kolega byłem wtedy po stronie ct nie po stronie tt wiem gdzie mozna stawiac sg a gdzie nie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Czerwca 2019 #561731 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Masz zapał, masz chęci, ale grasz aktywnie zaledwie tydzień. Jeśli Twoja aktywność będzie taka sama jak dotychczas to otworzę podanie za równe 7 dni i poproszę każdego admina jak i graczy o wypowiedź na ten czas zamykam temat. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Lipca 2019 #562195 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Zapraszam do wypowiedzi @Kempes # @syjon. @Nemezis ad @this_eMeS @elo elo 350 @PodajeHazloOkon @Losik @cover @Vix33nek! CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 7 Lipca 2019 #562198 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jestem na tak, wszystkie powody podałem wyżej. Życze powodzenia Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Lipca 2019 #562200 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Na tak: Był adminem + GT + Chęci + Znajomość regulaminu +/- Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 7 Lipca 2019 #562202 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Na tak +spełniasz wymagania +dużo grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 7 Lipca 2019 #562203 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jestem za okresem próbnym. Mam nadzieję że regulamin jest przez Ciebie już dobrze znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 7 Lipca 2019 #562204 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jestem za okresem próbnym Narazie nie przekonujesz mnie do siebie ale każdemu trzeba dać szansę regulamin sobie poczytaj bo ostatnio racji nie miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 7 Lipca 2019 #562205 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 + GT + Wiek + Były admin Więcej nie trzeba wymieniać, na TAK. Może być okres próbny, chociaż i tak wiem, że przejdzie go pomyślnie. ? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 7 Lipca 2019 #562213 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Też jestem za okresem próbnym Poznaj dobrze regulamin i stosuj się do niego . Nawet gdy nie ma adminów na serwerze , regulamin to rzecz święta . Od mnie to tyle powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 7 Lipca 2019 #562219 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 W mojej wypowiedzi nic się nie zmienilo, GT ładne, przyjazny, ogarnięty. Na Tak Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Lipca 2019 #562226 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Wcześniej byłeś u mnie adminem i problemów nie było, kontaktowy jesteś, kultura tez jest. Gt ładnie wygląda, nie ma co przedłużać tylko brać. Tak. Kempes # dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 8 Lipca 2019 #562283 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Nie widzę żadnych przeciwskazań, żeby przyjąć Cię do naszego grona. Regulamin wiadomo trzeba ogarnąć, ale pewnie długo Ci to nie zajmie na TAK. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 20 Lipca 2019 #563140 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 @SadoS To samo co temat wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 21 Lipca 2019 #563262 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) @Verti podanko długo stało, aktywność w tamtym czasie była, skontaktuj się ze mną na priv w celu dogadania jak wyglądają Twoje chęci dalej. Edit. Sytuacja dogadana, za parę dni podejmę decyzję. Edit.2 odrzucam na prośbę autora. Edytowane 23 Lipca 2019 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 23 Lipca 2019 #563395 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi