Crashu Napisano 20 Sierpnia 2019 #566619 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Widzę że administracja serwera COD45k bardzo się stara aby serwer na siebie zarobił. Tak samo jak dany admin robi temat że klasa XXL jest taka op a teraz mówi że to samo co Elite? GoldNM, MARCIN3K i aureox dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 20 Sierpnia 2019 #566620 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 A idź pan na żartach się nie znacie.... Napisałem to specjalnie ponieważ XXL jest zbyt OP i jak taki bot kupi XXL to będzie grał jeremem z m4, a przez to ludzie wychodzą bo "gó**o serwer" I nawet nie wiesz jak mnie denerwujesz grając jeremem z m4 i innych graczy przy okazji też Zi3lony, Gunia, GoldNM i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2019 #566628 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Zbyt OP? xdd elite ma 1/8 xxl ma 1/6 a to zalezy od losowosci po 2 to nie pierwszy raz jak tak piszesz/mowisz, przez to również gracze placza na xxl i ty jestes tego gownym winowajcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Sierpnia 2019 #566633 Administrator Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 @Marcineeek. Mi nie jest do żartów bo nawet nie zdajesz sobie sprawy chyba ile to wszystko mnie kosztuje. Jeżeli masz mi robić taką anty-reklamę to zapłacisz mi za to, że nie kupili xxl tylko elite? Też pożartuję i daję Ci ostrzeżenie w dziale admina. To nie jest pierwsza osoba którą zniechęcasz do kupna xxl (patrzyłem logi) Mówisz również nieprawdę, że xxl zostanie usunięte. Nie wiedziałem o tym nawet ja. Weź się człowieku ogarnij bo w tym tygodniu niektórzy z naszej ekipy na prawdę mają nie pokolei w głowie. aureox, MARCIN3K, Rey i 5 innych dodali reakcje 7 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Sierpnia 2019 #566634 Administrator Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi