No Pr0blem Napisano 19 Października 2019 #572485 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy -Minimum 400 sensownych postów -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym -Brak aktywnych warnów na swoim koncie Wszystko wyżej wymienione spełniam. Imię:dawid Wiek:21 Czas spędzony na forum: 7d 4h 58m 29s Doświadczenie w moderowaniu: jakieś jest Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie miałem okazji Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jestem co chwilę, jeśli nie na telefonie to na laptopie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Jestem osobą, która umie się zachować w danej sytuacji, bez problemu dogaduje się z innymi członkami ekipy. Jestem pomocny. Myślę, że dodatkowe ręce do pracy się przydadzą Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2019 przez No Pr0blem Max, Zi3lony, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Października 2019 #572486 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Póki co najlepszy kandydat, Staż na forum + Umiejętność pracy w grupie + Dziwnie napisane podanie - Tak No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 19 Października 2019 #572487 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Jestem na Tak: +staż na forum +czas na forum +/- doświadczenie w moderowaniu No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 19 Października 2019 #572490 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 + Staż + Odpowiedzialność + Praca w zespole + Doświadczenie + Czas spędzania na forum + Podanie Dobry kandydat jestem na tak No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 19 Października 2019 #572491 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Wybacz, ale ja w przeciwieństwie do ekipy 400 jestem na nie. Masz OP UBT, zajmij się tą funkcją + jesteś kolejną osobą, która nie napisała żadnej rozwiniętej wypowiedzi. CukierkowyMario i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 19 Października 2019 #572493 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Na nie. Masz ubt zajmij sie tym. W podaniu walisz literówki ?✌️ uważam, ze modow mamy wiec poczekai troche bo bez sensu zabierać innym robotę. Nadalbys sie pewnie bo nic trudnego ale poki co oni sa ok. Chwilowo na nie No Pr0blem i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Października 2019 #572508 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Kolego z UBT, na NIE, podanie pisane na kolanie, nie przekonało mnie ani tyci tyci nic, a nic. Żadnych sensownych wypowiedzi, żadnych ciekawych słów do czytania, takie trochę blabla. Jeszcze raz - nie przekonałeś mnie tym podaniem myślę, że stać Cię na więcej. Powodzonka. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Października 2019 #572540 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Mnie również podanie nie przekonało, poszedłeś na łatwiznę, jako Opiekun UBT, powinieneś się bardziej wykazać. Jednak z dotychczasowych podań, twoja kandydatura, jest najpoważniejsza, jestem skłonny ci dać tak, ze względu na brak, zainteresowania funkcją moderatora. CukierkowyMario i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 20 Października 2019 #572561 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Na Tak +podanie +dos +orto No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2019 #572567 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 (edytowane) jestem neutralny wobec twojej kandydatury. Z jednej strony jestes aktywny na forum, masz juz jakąś rangę czyli wiesz co z czym sie je ale z drugiej zas strony podanie troszke na wyjebce no i przed chwilą dostałeś warna XDD Edytowane 20 Października 2019 przez Master No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 20 Października 2019 #572579 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Podanie napisane "troszkę" na odpierdziel przez co raczej jest mało przekonywujące - przynajmniej dla mnie, co idzie na pewno na Twój minus, aczkolwiek biorąc pod uwagę inne aspekty, które idą na Twój plus (słowem wyjaśnienia: staż, posty etc. - w skrócie spełnione wymagania), myślę, że mógłbyś się nadać na tą posadę i więcej rzeczy przemawia "za" niżeli "przeciw". Doświadczenia jako takiego nie masz jak twierdzisz, ale każdy od czegoś zaczynał i miejmy nadzieję, że sobie poradzisz! (No i jeszcze jeden minusik tak jak kolega napisał u góry, że wyłapałeś warna przed chwilą) No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 20 Października 2019 #572593 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Na nie. Do podania nic się nie przyłożyłeś. Mam wrażenie, że napisane jest z myślą "Przyjmą to przyjmą, nie to nie" Skup się na ubt No Pr0blem i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 21 Października 2019 #572683 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 (edytowane) Fakt - do podania się nie przyłożyłeś. Natomiast jesteś aktywny i pomocny na forum. Jak dla mnie to, że posiadasz rangę Opiekuna UBT nie powinno Cię skreślać w rekrutacji. Jest was dwóch, także myślę, ze dział UBT nie będzie zaniedbany w skutek Twojego awansu. Jeśli faktycznie znajdziesz czas na pogodzenie ze sobą tych obowiązków to ode mnie masz tak! Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2019 przez Max Bugs CukierkowyMario i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 24 Października 2019 #572964 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 na tak: + Staż + Doświadczenie + Czas spędzania na forum +komunikatywny, do pogadania dobry chlopak i kandydat :p No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 24 Października 2019 #572972 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 na tak: + Staż + Doświadczenie + Czas spędzania na forum +komunikatywny, do pogadania Można przecież łączyć dwie funkcje jak ktoś ma czas i ochotę. Lepszego kandydata nie znajdziecie No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina00 Napisano 25 Października 2019 #572975 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Jestem na tak. Aktywny, komunikatywny, zawsze można zwrócić się o pomoc. Na pewno sprawdzi się także w tej roli. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 25 Października 2019 #572977 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Jestem na nie, jesień zima większy ruch na serwerach= więcej roboty dla UBT. Moim skromnym zdaniem powinieneś skupić się głównie na tym RYBSON i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Października 2019 #573018 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Długo się zastanawiałem nad tym podaniem. W tej rekrutacji niestety nie widzę Cię w roli moderatora forum. Podanie w ogóle mnie nie przekonało, myślę, że na ten moment powinieneś skupić się na swoich aktualnych rangach. Nie wiem jak było z tymi głosami, bo sam przyznaj, że mam prawo mieć pewne podejrzenia co do "próśb" o głosy, bo nagle czytam wypowiedzi osób, których w ogóle nie znam, osób, które wypowiadają się jedynie w swoim dziale. Nie będę też wspominał o tym co pisałeś mi na PW, ale w następnej rekrutacji nie rób tego po prostu, gdyż jest to aż niesmaczne. Potrzebuję osoby, którą będę mógł obdarzyć zaufaniem. Doceniam Twoją pracę w ubt, ale niestety na ten moment jestem zmuszony odrzucić podanie. Pracuj dalej, pokazuj się z jak najlepszej strony, wyciągnij wnioski i wróć silniejszy! Wszystkiego dobrego No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Października 2019 #573019 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi