JasonStatham 3 Napisano 2 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli była by możliwość poprawić tę klasę to było by dobrze ponieważ mam 100lvl i może 2 razy udało mi się wysadzić kogoś z He. To 1/3 to tak słabo wchodzi i jak każda prawie premka powinien mieć chociaż ten jeden dodatkowy skok co chyba by nie zaszkodziło Edytowane 2 Listopada 2019 przez JasonStatham 1 Gormit lowca kotow dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 232 Napisano 2 Listopada 2019 Na nie, po co shoterowi granat 1/2 albo 1/1, skoro shoter polega na ak-47 i apteczkach, he to tylko dodatek. To tak samo jak na kapitanie zrobić 1/1 he. I tak to za często siada. Co do 1 dodatkowego skoku, na tak, i czołgowi 1 usunąć. 1 JasonStatham dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nodi 448 Napisano 3 Listopada 2019 Zamiast kombinować coś z granatem czy skokiem przywrócić mu starą apteczkę stawianą a nie robić prawie identycze premki . Jaki jest sens robić to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 508 Napisano 3 Listopada 2019 Według mnie shoter jest dobry i ja bym go zostawił 1 [email protected] dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JasonStatham 3 Napisano 3 Listopada 2019 Nie apteczka jest dobra bo tak można biegać i się leczyć a tamta na to nie pozwala tylko chociaż ten jeden skok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariadrin 60 Napisano 3 Listopada 2019 (edytowane) Moim zdaniem shoter jest op na ten moment. Jak juz chcecie cos zmieniac to wybrac dwa skoki albo bh. Oba nie maja prawa bytu imo. Edytowane 3 Listopada 2019 przez ariadrin 1 [email protected] dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekuseq 497 Napisano 14 Listopada 2019 @klqs Co z tematem? I zobacz też resztę propozycji w tym dziale. Opiekunem wpisanym jest @Bezzi więc jego oznaczam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klqs 339 Napisano 16 Listopada 2019 A co ja tu mam zrobić? Bez decyzyji opiekuna/wyżej ja nic nie mgoe zmieniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 391 Napisano 16 Listopada 2019 Widząc opinnie graczy jak i adminów, jest dobrze jak jest. Jak jest dobre to nie ma sensu psuć. Co do reszty tych propozycji apteczek i skoków. To niech wypowie się więcej graczy. Parę dni i zobaczymy czy chcecie takich zmian. Osoby wyżej które się już wypowiedziały, mogą to zrobić jeszcze raz. Temat zostawiam otwarty na propozycję wyżej wymienione. Zapraszam do dyskusji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 508 Napisano 16 Listopada 2019 Ja swojego głosu nie zmienię. Shoter jest dobry taki jaki jest, klasa jest silna i nie trzeba nic zmieniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syjon. 55 Napisano 17 Listopada 2019 Dodajcie mu M4A1 z takim samym dmg i będzie elegancko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 43 Napisano 17 Listopada 2019 Shoter jest dobry na ten moment zostawić taki jaki jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 232 Napisano 17 Listopada 2019 Shoter jest bardzo dobry, nic mu nie zmieniać @syjon. A i 10 skoków zapomniałeś 1 Gormit lowca kotow dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roy Keane 278 Napisano 17 Listopada 2019 Nic bym nie zmienił klasa bardzo dobra 1 Gormit lowca kotow dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roy Keane 278 Napisano 18 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach