Gunia Napisano 13 Listopada 2019 #574694 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Czy chciałbyś/chciałabyś być osobą sławną? Jakie są plusy, a jakie minusy według Ciebie bycia osobą sławną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Listopada 2019 #574695 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 + Hajs - Brak czasu nawet dla siebie Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 13 Listopada 2019 #574696 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Zależy, w czym sławną. Plusy, to hajs, fame, dziewczyny itd a minusy, paparazzi (czy jak to się pisze) nie daliby spokoju, jak się znudzisz, to ludzie szybko zapomną. Dużo do wymieniania ale mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuman Napisano 13 Listopada 2019 #574698 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Raczej nie. Wiadomo, że wtedy były by pieniądze i to nie małe, ale nie miałbym czasu dla siebie ani rodziny, chodzili by za mną paparazzi. Jednym słowem nie miałbym spokojnego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 13 Listopada 2019 #574699 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 A ja powiem tak szczerze, że chciałabym być sławna, ale może jest to spowodowane tym, że jakąś ,,małą sławę" już mam. Moim zdaniem fajnie jest być osobą rozpoznawalną, choć faktycznie bywa to czasami uciążliwe. Plusy to dużo pieniążków, a minusy paparazzi, którzy na każdym kroku Cię obserwują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 13 Listopada 2019 #574703 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Chciałbym być sławny ale nie tak, jak celebryci. Mógłbym być sławny z tego co robie. Planuje w przyszłości otworzyć firmę w Polsce i chciałbym - wykonując dobrze zlecenia itd., zasłużyć sobie na sławę. Wtedy zdobywanie zleceń było by dużo prostsze A z minusów tego rodzaju sławy to pewnie to, ze masa ukrywających się telefonów i propozycje realiazcji projektów za śmieszne stawki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Listopada 2019 #574704 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 z własnego doświadczenia wam powiemy że bycie sławnym jest za je bi ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 13 Listopada 2019 #574705 Weteran MH Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Ja jestem gwiazdą Podlasia, fajna sprawa. Żadnych minusów elo elo 350 i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 13 Listopada 2019 #574714 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 W przyszłości nie chciałbym zostać sławną osobowością, ponieważ taki człowiek nie ma spokojnego życia. Sławni ludzie są prześladowani przez paparazzi, którzy chcą zniszczyć im życie. Jeżdżą na koncerty gdzie wiele osób krzyczy na jego widok, a przez to musi mieć ochroniarza. Przez swoją sławę i pieniądze, niektórzy mogą go znienawidzić. Przez swoje miliony pieniędzy może zostać okradziony lub porwany do okupu. Tak więc raczej nie chcę być sławną osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi