Skocz do zawartości

Nowa Klasa Premium/Kilka do usunięcia

Smiercionosny321

Rekomendowane odpowiedzi

Narkoman(Premium)

Inteligencja:30

Zycie:25

Wytrzymałość:20

Kondycja:15

Broń: AK-47 .Glock

Umiejętności:Zatruwanie przeciwników 5 obrażeń +inteligencja  (Poprzez trafienie przeciwnika i zadając mu obrażenie zatruwa go )

Jestem za usunięciem klas nie grywalnych przez graczy servera takich jak złodziej i zeus 

Proszę o wypowiedsz innych graczy oraz adminów jakie klasy są nie uzywanę do gry na serverze

• Premium

Po co komu nowa premka, skoro jest skillowa klasa assasin, shoter i inne ruski? XD

Zeusem nikt nie gra, oprócz mnie, dlaczego? Bo go bardzo skillowi gracze klas wyżej znerfili bo ich zabijałem, a na zeusa dało się grać, nie pozdrawiam :3

Ja też mam coś do dodania, ale to tylko propozycje. A oto klasy:
Do usunięcia: 
-Mściciel (nikt tym nie gra)
-Terminator
-Żołnierz wsparcia
-Żołnierz militarny
-Kapral (jedyna klasa z g3 ale i tak tym nikt nie gra)
-Komendant (gorsza wersja sapera)-                                                                                                                Partyzant 

Klasy do ulepszenia:
-Marszałek- ja bym mu dodał większą szanse na kryta i moc czołgisty jako umiejętnoś pasywna
-Strzelec wyborowy- dać mu większą szansę na odbicie pocisku 
-Strzelec wsparcia- zwiększyć mu niewidkę na kucaniu, bo jak jest w ct mocno widać

Nowe klasy (to tylko propozycję):
- Inżynier - Może stawić działko (Szybkość budowy zależna od pkt inteligencji), broń gali i ak, staty do ustalenia
-Duch (premium)- może przez 7 sekund przenikać przez ściany, ma auto bh, 1/3 granat, broń m4 i tmp, staty do ustalenia
-Szpieg- ma 1/6 na odrodzenie się na początku rundy na respie przeciwnika, broń tmp, staty do ustalenia
-Kucak- ma tylko cień pod nogami podczas kucania na kosie, 15 dmg z dgla, staty do ustalenia
@JAKoB nie zgadzam się z tobą. Strzelec wsparcia jest niegrywalny ze względu na swoją widoczność. Polecam ci nim grać po stronie ct a wtedy zdanie zmienisz.

Edytowane przez A3ro

Nowa klasa hmm ta Narkoman  zamiast premium bym  zamienił na darmową  z jakąś klasą niegrywalną  bo to sensu nie ma że robicie tylko serwer z Premkami  a później spiny że narkoman za op jest itd ....

hm niegrywalne klasy tak jak podał @A3ro do usunięcia i dodać jakieś inne 

hm nowe klasy takie jak podał @A3ro  sam bym zagrał inżynierem,szpiegiem lub kucak

to tyle z mojej opini Pozdrawiam Cieplutko <3 

WeWEWE

Mściciela proszę zostawić w spokoju , ja się o niego prułem i nim gram :D

- Terminator miał mieć dodany bezlik tylko pewien @WolfIDraV swego czasu khmp khmp zapomniał i nikt tego nie ruszył od tamtego czasu

- żołnierz wsparcia - na kryta większą szansę + TMP i będzie grywalniutki

- Militarny - dmg zwiększyć z 10 na 20-30% i będzie hulał aczkolwiek spowolnionko fajniuchne jest 

-Kaprala  - wystarczy dodać mu wbudowany ogranicznik/eleiminator (przy eliminatorze usunac apteczkę)

-Komendant - juz kiedys poruszyłem , nie jest to słabszy saper ale klasa dla wolących ciężką broń z 2 skokami , miny to jedyny element wspólny (zamiast min można dodac mu pułapki takie jak u tego jak mu tam było z scoutem 1/1)

- Inżynier - nope poziom irytacji za duży

- duch trochę useless (na mapach z bliskim respem etc szczególnie uciążliwy)

-Szpieg jak najbardziej ale  z broni Tmp+Scout 

-kucak byłby bezużyteczny z  samym DGL

-Marszałek - pasyw jak najbardziej ok , i kryta tez można śmiało zwiększyć nawet do 1/3-4 bo jakby nie aptrzec jest to xmx i dosć łątwo się  z niego wystrzelać

-Strzelec wyborowy - po prostu dajcie mu ak/m4 , bezlik kondycje na -60 co by mu się nie wiodło na początku i aktyw w postaci eliminatora rozrzutu na 5 sek.

-- Strzelec wsparcia , jest dobrze tak jak jest testowaliśmy inne zwiększone warianty ale ten wydał nam się taki w miarę zbalansowany :)  

@Nodi

Edytowane przez JAKoB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...