Gunia 963 Napisano 22 Grudnia 2019 Bez CZEGO nie mogłeś/aś wyobrazić sobie życia za czasów dzieciństwa, a bez czego nie wyobrażasz sobie teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 22 Grudnia 2019 Teraz to bez dziewczyny/żony, a za czasów dzieciństwa, papierosów chyba, nie pamiętam XD 2 Maysteroo i meaN dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 22 Grudnia 2019 Za czasów dzieciństwa nie mogłam sobie wyobrazić życia bez ciągłego podkradania mamie telefonu żeby pospiewać na dworze (😂🤪), a teraz nie wyobrażam sobie życia bez przyjaciół, bez występów na scenie oraz bez swojego kanału na YT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 22 Grudnia 2019 piłki do grania a teraz to pieniędzy:( 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 22 Grudnia 2019 W dzieciństwie bez komputera, rodziców. Teraz (mimo, że moje dzieciństwo nadal trwa) bez rodziny i przyjaciół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolqu 149 Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Za czasów: bez hajsu teraźniejszość: Bez wody Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Kolqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Za dzieciństwa nie wyobrażałem sobie bez komputera, piłki do nogi. Teraz bez pieniędzy. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 22 Grudnia 2019 Za czasów dzieciństwa bez przyjaciół, piłki do grania, telefonu lub muzyki w nim. Teraz to głównie nie mógłbym żyć bez rodziny i jak wcześniej przyjaciół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madziaa<3 49 Napisano 22 Grudnia 2019 W dzieciństwie to chyba bez słodyczy xD i zabaw, ciągłego siedzenia na dworze. Teraz bez rodziny i najbliższych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach