elo elo 350 Napisano 9 Lutego 2020 #585752 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) Witajcie użytkownicy, przedstawiam Wam wywiad z @tbw#AIM, zapraszam do przeczytania tbw#AIM, elo elo 350 Tak więc, witam Cię tbw#AIM w moim wywiadzie, opowiedz coś o sobie. Witam. Mam na Imię Adam ,mam 20 lat ,pochodzę z małej miejscowości pod Warszawą. Adamie, co Cię sprowadza na naszą sieć? Na sieć trafiłem zupełnie przypadkowo szukając serwera do grania po 2 letniej przerwie od Cs'a 1.6 Rozumiem, masz jakieś hobby/zajęcia poza graniem? Na chwilę obecną moim zajęciem poza graniem w cs'a jest rozkręcanie własnej firmy i opieka nad półtora roczną siostrzyczką Rozumiem, życzę powodzenia z firmą i siostrą, masz jakieś plany związane z MH? Aktualnie na MH posiadam admina na jednym z serwerów, a co przyniesie przyszłość tego nikt nie wie, nie lubię planować, wszystko przychodzi z czasem Okej, prawda, co przyniesie przyszłość tego nikt nie wie. Opowiedz, czym będzie się zajmowała Twoja firma? Moja firma zajmuje się sprzedażą przez internet ale celuje w otwarcie jakiegoś wiekszego sklepu online Rozumiem, życzę wszystkiego co najlepsze z firmą, przejdźmy do luźniejszych pytań, słuchasz muzyki? Dziękuje. Oczywiście że słucham ,raczej większość jak nie każdy słucha muzyki A posiadasz jakiś ulubiony rodzaj muzyki? Nie, słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho Rozumiem, grasz w jakieś inne gry oprócz cs'a, jeśli masz na to czas? Nie, gram jedynie w 1.6 Oki, co sądzisz o obecnej administracji MH? Nie poznałem jeszcze Administracji na tyle dobrze, aby się o nich wypowiadać, ale wydaje się, że każdy jest na takim stanowisku, na jakie zasługuje Dobrze, z kim najlepiej się poznałeś, czy to z forum, czy z serwerów? Najlepiej poznałem się z Reejkuu, z forum to raczej tylko tyle co pisze na SB, a tak to nie utrzymuje z nikim kontaktu Rozumiem, to jest koniec tego krótkiego wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec? Jasne, w szczególności tego Bota @Reeejkuu,pozdrawiam też @~Czarna~'ą, @SoulMind'a,Ciebie jak i każdego kto przeczyta ten wywiad Zapomniałbym, zgody udzielił mi @Max Bugs Edytowane 9 Lutego 2020 przez elo elo 350 Don Mateuko, Bezzi, ~Czarna~ i 3 innych dodali reakcje 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 9 Lutego 2020 #585753 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) Dziękuję za pozdrowienie Z bogiem. Ps. Nawet spoko ten mini wywiad Edytowane 9 Lutego 2020 przez Reeejkuu elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Lutego 2020 #585756 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Dziękuję, pozdrawiam również! elo elo 350 i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 9 Lutego 2020 #585763 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 A no spoko wywiadzik, taki wystarczający. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lutego 2020 #585764 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Również pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 9 Lutego 2020 #585770 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 W sumie to nawet nie wiem kto to jest, ale wywiad w porządku, czegoś się dowiedziałem, dzięki za pozdrowienia i ja również pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 11 Lutego 2020 #586053 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Krótki i na temat, to jak najbardziej na plus, lepiej się nieraz czyta krótkie i treściwe wywiady. Dobrze dobrane kolory co również w wysokim stopniu wpływa na jakość wywiadu. Ogólnie to nie najgorzej bym powiedział, ale mam kilka zastrzeżeń. Powinieneś zwrócić uwagę na przecinki, osoby wyczulone na tym punkcie zauważą takie coś. Zbyt dużo powtarzasz "rozumiem" jakbyś to zamienił na coś innego, albo chociaż trochę się odniósł do odpowiedzi na pewno by to wyglądało lepiej. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi