Clueey 973 Napisano 13 Marca 2020 Używasz Netflixa? Jeżeli tak, to jaki serial bądź film polecasz? 3 Max, LuckyLoser i Bezzi dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 455 Napisano 13 Marca 2020 Uzywam. Obejrzalem wszystkie sezony "Orange is the new black" a teraz jestem po pierwszym sezonie "Riverdale" - mi sie podobaja i polecam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 033 Napisano 13 Marca 2020 Tak, "Dom z Papieru" Kochsm @Gormit lowca kotow 1 Gormit lowca kotow dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlenka 73 Napisano 13 Marca 2020 Mam bardzo mało czasu. Aczkolwiek jak znajdę wolny dzień to zdarzy mi się coś obejrzeć. Polecam bardzo horror Marianne 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 584 Napisano 13 Marca 2020 Tak - Lucyfer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 391 Napisano 13 Marca 2020 Yup, Breaking Bad - KLASYK Dom z papieru - 1 i 2 sezon perełka To nie jest okey - coś nowego fani Stranger Things będą zachwyceni 13 powodów - to powinien zobaczyć każdy nastolatek Stranger Things - chyba nie trzeba opisywać Ruchome piaski - opowieść z książki, która jest bestsellerem The end of fucking world - sceptyczne, ale miłe kino Narcos - jeśli ktoś lubi Breaking Bad to coś dla niego I oczywiście Wiedzmiń z filmów El Camino coś dla tych co obejrzeli Breaking Bad Jeśli coś z anime na Netflixie to Notatnik śmierci Z kreskówek Bojack Horeseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olaa :D / Tralala 531 Napisano 13 Marca 2020 Yes, Wiedźmin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doman 1 134 Napisano 13 Marca 2020 Nie, nie mam pieniążków na własne konto, ale @SadoS ma i mi da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 13 Marca 2020 Arrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baniatowaty 1 991 Napisano 13 Marca 2020 Tak, najlepsze co może być to ten koń z rozbrykanych. BoJack Horseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYBSON 2 287 Napisano 13 Marca 2020 Tak, The Walking Dead, Wiedźmin, Lucyfer i dom z papieru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 13 Marca 2020 Arrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 13 Marca 2020 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanNineNineOne 28 Napisano 13 Marca 2020 Family Guy oraz PD Paradise. O klasykach nie będę już wspominać. 1 wandi dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 13 Marca 2020 Polecam na HBO darmowy miesiąc ;pppp WATAHA o ile jest na Netflixie 1 Missia dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oesvidyo 839 Napisano 14 Marca 2020 skonczuł mi sie :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach