Clueey 973 Napisano 24 Marca 2020 Czy otwierałeś/aś kiedykolwiek skrzynki lub kapsuły w CS:GO? Jeśli tak, to jaki był Twój najlepszy drop? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 660 Napisano 24 Marca 2020 uaaa takie coś mi wypadło ale sprzedałem od razu i przepiłem 1 1 Krystiaff i Rey dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 24 Marca 2020 Otworzyłem chyba 2 skrzynki i 2 razy jakiś shit wypadł za kilkadziesiąt groszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 035 Napisano 24 Marca 2020 Nie pamietam nazwy, ale P250 franklin czy cos takiego xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 24 Marca 2020 Grotto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 584 Napisano 24 Marca 2020 Kiedyś otwierałem -> glock wasteland rebel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 24 Marca 2020 Otwierałem, ale to jest dupa nie interes. Lepszego skina dostałem za gierke, w której zamykałem xd Jakieś 2lata temu, dropnął mi m4a1-s upadek ikara czy coś takiego, dosyć słaby jakościowo, ale sprzedałem go na rynku za ponad 70zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 24 Marca 2020 co wy się tu spuszczacie, całe forum wie że jest tylko jeden król otwierania skrzynek @SQNFUN 1 Maysteroo dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 456 Napisano 24 Marca 2020 Raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach