F4N4TYK Napisano 28 Marca 2020 #592001 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-03-28 Nick gracza: podam link do jego profilu: https://multi-head.pl/profile/49098-damian/ Dowody: https://www59.zippyshare.com/v/0Sg0jZsI/file.html Świadkowie: nie ma bo Pw Uzasadnienie: Witam! Jakim prawem ten typ Mnie wyzywa w wiadomości prywatnej ? Czemu mnie na Sb nie zwyzywa? odpowiedź prosta , użytkownik ten boi się perma na forum!. Chłopie nie masz dowodów to Mnie nie oczerniaj. Prosiłbym o perma dlatego użytkownika ! Proszę się przypatrzyć jakie słowa obraźliwe w moją stronę poleciały , ja Mu nic nie odpisuję, ponieważ nie chcę by później Mi pisał że go sprowokowałem. Proszę o perma dlatego typa i wyjaśnienie Mu co oznacza kultura osobista! Z góry dziekuję! @-Damian- Niestety nie masz prawa Mnie wyzywać , a ja się nie będę przez Pw kłócił , dlatego też postanowiłem złożyć skargę , może tu Cię jakoś utemperują... Idź sobie kolegów wyzywaj jeśli C na to pozwolą .... @JugoL^^ a ty jakim prawem się udzielasz , skoro Cb skarga nie dotyczy .... A po za tym masz ip tego typa jak grał na innych mapach? Masz Ip z jednej mapy i od razu że to Niby ja gram sobie na tych nickach .... Z tego co wiem na tych nickach nie ma hasła , więc spokojnie może tysiąc osób na Nie sobie wbić ... Nawet tutaj Mi potrafisz grozić . Dalej będziecie twierdzić że jest nie winny xD Na takie groźby na pewno by się znalazł jakiś paragraf xD Jak ty masz prawo Mnie obrażać , to ja mam prawo pokazać jakim jesteś użytkownikiem internetu, tzn. Napinaczem. Edytowane 28 Marca 2020 przez F4N4TYK LuP3G, CukierkowyMario i JugoL^^ dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 28 Marca 2020 #592014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Mogę ile zechce bo to wiadomość prywatna tak? A Ty udostępniłes prywatną wiadomość zapytałeś chamie o zgodę? elo elo 350 i LuP3G dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 28 Marca 2020 #592019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Przepraszam że się wtrącę bo nie powinienem ale zdecydowanie @F4N4TYK wyolbrzymia perma za zwyzywanie w wiadomości prywatnej no to już jest naprawde ku**a śmieszne nie zapytałeś się o zgodę czy możesz udostępnić wiadomość prywatną poza tym jest pokazane na ssy że bluzgi są tak jakby zamazane!!! Gosciu ogarnij się bo sam łamiesz regulaminy na serwerze! Masz 3 nicki po to by na dwóch łamać regulamin czy jak bo nie mogę tego zrozumieć a później mówisz że to nie ty. Człowieku to samo ip tylko inny nick dziwny zbiego okoliczności nie sądzisz??? Moim zdaniem nabijasz sobie posty robiąc z siebie tak powiem debila. Edytowane 28 Marca 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 28 Marca 2020 #592021 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 1 godzinę temu, F4N4TYK napisał: Data zdarzenia: 2020-03-28 Nick gracza: podam link do jego profilu: https://multi-head.pl/profile/49098-damian/ Dowody: https://www59.zippyshare.com/v/0Sg0jZsI/file.html Świadkowie: nie ma bo Pw Uzasadnienie: Witam! Jakim prawem ten typ Mnie wyzywa w wiadomości prywatnej ? Czemu mnie na Sb nie zwyzywa? odpowiedź prosta , użytkownik ten boi się perma na forum!. Chłopie nie masz dowodów to Mnie nie oczerniaj. Prosiłbym o perma dlatego użytkownika ! Proszę się przypatrzyć jakie słowa obraźliwe w moją stronę poleciały , ja Mu nic nie odpisuję, ponieważ nie chcę by później Mi pisał że go sprowokowałem. Proszę o perma dlatego typa i wyjaśnienie Mu co oznacza kultura osobista! Z góry dziekuję! @-Damian- Niestety nie masz prawa Mnie wyzywać , a ja się nie będę przez Pw kłócił , dlatego też postanowiłem złożyć skargę , może tu Cię jakoś utemperują... Idź sobie kolegów wyzywaj jeśli C na to pozwolą .... Chamie dziadu mogę ile zechce rozumiesz k***a a tym bardziej w wiadomości prywatnej i życzyć Ci śmierci chamie mogę nawet nie istniejesz! Krystiaff i THC % dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 28 Marca 2020 #592022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 1 godzinę temu, F4N4TYK napisał: a ty jakim prawem się udzielasz , skoro Cb skarga nie dotyczy .... A po za tym masz ip tego typa jak grał na innych mapach? Masz Ip z jednej mapy i od razu że to Niby ja gram sobie na tych nickach .... Z tego co wiem na tych nickach nie ma hasła , więc spokojnie może tysiąc osób na Nie sobie wbić .. Kolego jak czytać nie umiesz to weź prywatne lekcje napisałem w prost 5 minut temu, JugoL^^ napisał: Przepraszam że się wtrącę bo nie powinienem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 28 Marca 2020 #592023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Skarga śmieszna. @-Damian- obrażił cię w wiadomości prywatnej, forum nie ma nic tu do gadania. Za bardzo wyolbrzymiasz. Zamykam temat i swoje sprawy i spiny wyjaśniajcie na priw. Krystiaff i -Damian- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 28 Marca 2020 #592024 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl -Damian- i CukierkowyMario dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2020 #592027 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 @Rejku Temat w żadnym stopniu Ciebie nie obowiązuje. Dlatego dostajesz +1 w dziale UBT. Sprawa została rozwiązana @-Damian- perm na forum @JugoL^^ ostrzeżenie. Jeśli kiedykolwiek takie sytuacje będą miały miejsca to proszę najpierw zgłaszać to do administracji. MARCIN3K, Doman, Reejku i 3 innych dodali reakcje 1 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Marca 2020 #592029 Administrator Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ban zdjęty i zmieniony na 5 ostrzeżeń z pozostawioną moderacją postów. Bezzi, CukierkowyMario, -Damian- i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi