JugoL^^ Napisano 22 Kwietnia 2020 #595316 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: JugoL^^Wiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nawet na tym serwerze ale go straciłem i żałuję.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6Staż w CS-sie: 4 lata.Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Gram dość często i nie ma nie raz adminów na serwerze i na steamie to muszę skargi pisać, które nic nie dadzą bo mogą wyjść i wrócić po godzinie wczoraj chyba 4 skargi składałem bo adminów nie było a dziś rano cheater.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Jeśli chodzi o dni wolne to nawet i cały dzień a w dni robocze tak z 2-3 godzinki i to późnym wieczorem .Kontakt:Steam,forum,GG.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JugoL^^/80.72.43.106:27022/ Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez JugoL^^ elo elo 350, MARCIN3K, YNG OSKI i 3 innych dodali reakcje 1 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 22 Kwietnia 2020 #595389 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Czyli tradycyjnie na nie Był bym na tak , ale ty nie ogarniasz w ogóle tego coda , w sensie adminowskim . - Regulamin SG No ja rozumiem że jest nas mało by każdemu dać szansę , Pokazałeś już po tygodniu czasu na co cię stać więc decyzji nie zmieniam , no może jeszcze był bym za okresem gdyby nie fakt że nie zdałeś . -/+ Klutura "Konflikty" Znajomość widzę się poprawiła w Amxx + Zobaczymy co reszta graczy na to odpowie @oo7 @FunnyPuma @-Damian- @cover Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Nemezis ad JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 22 Kwietnia 2020 #595398 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Generalnie nie wiem co zawalił bo nie dawno wróciłem , aczkolwiek można mu dać ten okres próbny Wiek + Godzinki + Kultura + Znajomość Regulaminu : 50/50 JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
007. Napisano 22 Kwietnia 2020 #595405 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Na tak +Aktywny +Pomocny +Lubiany +Poprawił znajomość amx (krążą pogłoski, że uczył się godzinę XD) Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafkowest Napisano 22 Kwietnia 2020 #595406 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 - znajomość amx - twój wiek i twoje zachowania na serwerze mnie nie przekonują - czasami za dużo gadasz głupot zamiast skupić się na grze + za aktywność o Sorka ale jestem jak na razie na nie JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 22 Kwietnia 2020 #595410 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Generalnie nie mam zastrzeżeń do Twojej osoby, GT poprawiłeś i z tego co wiem z regulaminem się też poprawiłeś. Nie ma na Ciebie skarg i sam nie widziałem żebyś łamał regulamin. Zgłoszenia również jakieś są. Nie poddajesz się, to jak najbardziej na plus. Każda para rąk do pracy się przyda, a że jest nas mało to jestem skłonny być za okresem próbnym mimo tej szybkiej degradacji. Wierzę, że zasługujesz na 2. szansę, tylko jej nie zmarnuj. Powodzenia. JugoL^^ i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 23 Kwietnia 2020 #595422 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 No zależy Ci to widać, poprawiłeś trochę aktywność, a poza tym to adminów potrzeba na cod, więc jestem raczej za tym, żebyś adminowal tylko nie spie*dol tego... JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 23 Kwietnia 2020 #595428 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Też za okresem próbnym na 2 tyg gt amx trochę gadula na majku ale kulture chyba trzyma nie slyszalem zebys przeklinal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 23 Kwietnia 2020 #595429 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Dostaniesz ostatnia szanse bo kazdy takiej potrzebuje ale pamietaj wystarczy 1 wybryk i juz nastepnej nie otrzymasz. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 23 Kwietnia 2020 #595430 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi