namchu Napisano 16 Maja 2020 #598300 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Nick: Na mchu jadali Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 2 serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/raffixx/ Dlaczego Ty: Ostatnimi czasy dużo gram w cs. Pragnę pomagać graczom na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godziny Kontakt: https://steamcommunity.com/id/raffixx/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/na mchu jadali/80.72.43.106:27022/ CukierkowyMario i -Damian- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Maja 2020 #598301 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Na średnie tak Gt jest gites :p +/- Steamek + Nie widziałem braku kultury + Konto chyba pod podanko - Wiek + Doświadczenie + Amxx+ Pozdro Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Maja 2020 #598307 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Szczerze to nie wiem, co mam powiedzieć. Konto na forum zostało założone pod podanie, w sumie to jesteś mocno anonimowy. - Wydaję mi się, że nawet nie udzielasz się na czacie czy też na voice, przez co kulturę na pewno trzymasz... Posiadasz dobrą aktywność, coś tam grasz i kojarzę Twoją osobę, banów też nie posiadasz w dużej ilości, no cóż - Jestem na Tak, ale okres próbny na pewno musiałby być. Pozdrawiam i powodzenia @Kula Ciebie jeszcze chyba po weekendzie trzyma jak myślisz, że on gra na NS xD Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 17 Maja 2020 #598310 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) na nie pomimo Gt +/- Steam + Nie widziałem braku kultury + Konto pod podanko - Wiek + Doświadczenie + Amxx+ znajomosc regulaminu +/- Edytowane 17 Maja 2020 przez Roy Keane Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 17 Maja 2020 #598313 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Jestem na tak im więcej adminów tym lepiej, wiek+, steam+, nie zauważyłem również, żebyś łamał regulamin+. @Kula on ma cs na steam, więc czemu piszesz, że nie ma. Poza tym ja mu napisałem, żeby złożył podanie i chyba go namówiłem, że złożył. Kula, Jacob itd. mieli trochę lepiej, bo mieli kiedyś admina i są rozpoznawani. Poza tym mikrofon to tylko dodatek nie zmusicie nikogo, żeby gadał przez mikrofon przykładem admina, który nie mówi przez mikrofon jest @FunnyPuma i jakoś nikt nie narzeka @namchu Edytowane 19 Maja 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 17 Maja 2020 #598315 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jestem za okresem próbnym , tak jak wyżej jesteś postacią można powiedzieć anonimową , do tego konto założone pod podanie , gt jest dobre. Kultura nie mam zdania , nie udzielasz się prawie wcale tak ze nie wiem. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 17 Maja 2020 #598374 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Neutral -Nie widziałem żebyś zgłaszał coś na u@ -Nie jestem przekonany za bardzo co do twojego wieku bo ani nie udzielasz się na czacie ani przez mikrofon( O ile go masz bo admin musi mieć mikrofon). + Steam +/- GT Konto utworzone pod podanie. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 18 Maja 2020 #598449 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) E tam @Born ^^ , To samo co Zielony okres próbny zasugeruję , no cóż tak jak Jak zielony powiedził tak jest wiec mogę tylko napisać + steam Grasz assasinem tylko się nie spal jak poprzedni admin z SG xD na u@ nie widziałem byś coś zgłaszał - amxx +/- ^^ Wiiek ok Steam złożony na podstawie podania @namchu weź się nie wypowiadaj w podaniu bo zmienię zdanie , oraz nie pisz postu pod własnym postem od tego jest edytuj Edytowane 19 Maja 2020 przez Nemezis ad Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 18 Maja 2020 #598516 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Jestem za okresem próbnym szansa każdemu się należy +steam +amxx +GT -Konto pod podanie +doświadczenie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 18 Maja 2020 #598538 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Powiem tak. GT masz całkiem okej, z tego co zauważyłem z regulaminem jest w miarę. Braku kultury również nie zauważyłem. Steam, amxx okej. Jestem za okresem próbnym. elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 18 Maja 2020 #598548 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 A więc: konto pod podanie - amx + GT + kultura maly + (Nie widzialem zebys sie odzywal lub zglaszal cos na u@) kojarze Cie na serwerze bo udawalo Ci sie mnie zabijac, bez tego bylbys anonimowy wiek + podanie napisane na kolanie i na szybko - Jak dla mnie powinienes jeszcze troche pograc, zwiekszyc aktywnosc na chacie pisanym badz glosowym, do tego za jakis czas napisac lepsze podanie i wtedy bylbym na TAK za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
namchu Napisano 18 Maja 2020 Autor #598563 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Dziękuję za opinie i uwagi, poprawię aktywność, pogram i spróbuję ponownie. Pozdrawiam CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 18 Maja 2020 #598566 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) 16 godzin temu, N0steR napisał: A więc: konto pod podanie - amx + GT + kultura maly + (Nie widzialem zebys sie odzywal lub zglaszal cos na u@) kojarze Cie na serwerze bo udawalo Ci sie mnie zabijac, bez tego bylbys anonimowy wiek + podanie napisane na kolanie i na szybko - Jak dla mnie powinienes jeszcze troche pograc, zwiekszyc aktywnosc na chacie pisanym badz glosowym, do tego za jakis czas napisac lepsze podanie i wtedy bylbym na TAK za okresem próbnym Dokladnie jestem tego samego zdania a dodam rowniez ze nie slyszalem Cie przez mikro za czesto na Twoim miejscu dal bym sie poznac ludzia na serwerze wiec odzywaj sie czesciej zglaszaj na u@ jak narazie minimalnie na Nie ale nie przejmuj sie moim zdaniem tylko popraw to co napisalem i bedzie dobrze tak wiec juz jestem na pelne Nie zobaczylem profil steam i wszystko jasne a gdzie cs na steam? niestety na wielkie nie bo z tego co widze znudzi Ci sie po miesiacu @-Damian- jak by mial cs na steam mial by wiekszy lvl niz 2 steam przy tych godzinach granych na serwerze dodatkowo powiedzial bym ze gra na innym steamie koncie a to juz jest multi konto a co do mikrofonu jako admin jest obowiazkowy pozdrawiam a co do Pumy to sie mylisz bo bardzo czesto gada jak nie na cs to jest na ts i gadamy @Born ja wiem ze ma steam po weekendzie trzyma dosc ostro przeciez widze ze gra na steam tylko bylem zdziwiony ze ma tylko 2 poziom steam przy 105 godzinach wygranych na cs Edytowane 19 Maja 2020 przez Kula profil steam Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
namchu Napisano 19 Maja 2020 Autor #598589 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 @Kula to niemożliwe, w załączniku przesyłam ss steam Kula i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Maja 2020 #599234 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Witamy na okresie próbnym. Odezwij się do mnie na PW. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Maja 2020 #599235 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi