Bezzi Napisano 23 Maja 2020 #599115 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Data zdarzenia: Wczoraj Nick gracza: Gracz Lolson Dowody: No zara:P Świadkowie: Czatbox Uzasadnienie: Dzień dobry wczoraj dostałem warna od gracza @LOLSON za napisanie takich treści jak " w̶̛̛͔̅͊̏͆̕i̵̲̹̗͕̹̙̘͈̔̎́͘͜͠ͅr̵̡͕̼̪͑͂͋̃͊͑̑̊́ͅǔ̵̡͇̜̩͎͕̪̑̈́͆̔̾̃͋͌̑̚͝s̷̬̣̄̃̓̈́ ̷͍̻͉̼̟̭̖̗͚̘̀̃̒̊w̴̨̠̠͈̩̖͈̘͓̣̥͌̽̏̃̈́͆͂͑͂̐̆͠͝ą̸̛̤̒̓̅̀͐̌̈́̔͊͘̚t̸̘̾͌̌y̴̧̛͉͈͖͕͚̹̱͑̋̎̈́̈́̈́̋̕̚ͅͅk̷̢̰͈̤̹̘͚̠̠̥͊̅͝a̵̧͙̠̬͎͉̥̩̯̼̠̎̄̈̀́̕͠ń̶̘͓̣̹͔̜̤̥͙̜̭͈̠͚̲́͗̑̃̅̅̑̈́̕͝͠ç̶̙̩͚͔̳͉͖͎̹̗̬̪̗̇̀́͑́̏̈́̀͝ͅz̷͍̺̤͖̬͔̙̊̀y̴̠̺̣̣͇̾̾͒̋k̶̞̯̦̥̓̀͐̾̔̔͗͗̈̔̕ I oczywiście słusznym posunięciem było danie mi warna, ale czy aby na pewno skoro dosłownie minute wcześniej na czacie napisał "gracz" @femarix i warna nie dostał. Jak rozumiem Lolson są równi i równiejsi, sam nawet przytoczyłem pkt 14 czatboxa po sekundzie, może dwóch jak on to wysłał I NIC z tym nie zrobiłeś, a jak ja to zrobiłem to po chwili dostałem warna. Mimo, że edytowałem mój tekst po dosłownej sekundzie. Oczywiście uznaje warna, głównie chodzi mi o to, że działasz na korzyść swoich "kolegów" o ile w ogóle takich masz. Odnieś sie do tego w logiczny sposób i nie mów, że nie zauważyłeś, bo to brednie. PS. Uprawniam każdego świadka z CB którzy to widzieli do wypowiedzi, jeśli chcecie to piszcie, nie musicie. ^^ Edytowane 23 Maja 2020 przez Bezzi SQNFUN, Zi3lony, Bene i 6 innych dodali reakcje 2 2 1 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Maja 2020 Autor #599145 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 6 minut temu, LOLSON napisał: Ty masz jakieś ewidentne problemy z sobą. Wracasz 7 razy. Piszesz że czymś się zajmiesz po czym powie Ci się prawdę to obrazasz się jak małe dziecko i rezygnujesz. Piszesz jakieś pożegnania jakbyś szukał atencji. Co to w ogóle ma do rzeczy co piszesz? A tak trzeba obrazić. 6 minut temu, LOLSON napisał: Specjalnie łamiesz regulamin, to że byłeś SA nie daje Ci przywileju robienia czego chcesz No nie specjalnie, zrobiłem to co zrobił Fema skoro on jest bezkarny to ja też mogę. 6 minut temu, LOLSON napisał: Co do femarixa upomnienie się należy ale celowo tego nie zrobił a Ty speclajnie wstawiasz jakieś gó**o i na siłę szukasz atencji. Jak można tego celowo nie zrobić, zartujesz, prawda? xDD Obraziłeś mnie w swojej odpowiedzi kilkukrotnie, idz daj sobie warna. elo elo 350, SQNFUN, Bene i 5 innych dodali reakcje 1 2 1 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Maja 2020 #599161 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Lolson wyżej napisał prawidłowo. Za każdym razem gdy zrezygnujesz to są jakieś dymy. Wiem, że ciężko zachować klasę ale przecież sam zrezygnowałeś a nie zostałeś wywalony. Przypomnę Femarixowi regulamin CB, ponieważ nie miał tak wysokiej rangi jak Ty i nie zna całego forum. Poza tym jego lista ostrzeżeń wygląda nieco inaczej niż Twoja MemesiO, Bezzi, Born i 4 innych dodali reakcje 4 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Maja 2020 #599162 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi