SzamanP Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Nick: Szaman. Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): raz byłem adminem na serwerze mojego znajomego, nie miał do mnie zarzutów Znajomość AMX (w skali 1-10): 6-przypomniałem sobie komendy [AMX] Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Poświęcam grze 2-3 h dziennie. Mogę w miedzy czasie popilnować porządku na serwerze i się na coś przydać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 h Kontakt: steam/forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Szaman./80.72.43.106:27032/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shork Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Jestem na tak, aktywność zajebiaszcza, co wejdę jest na serwerze, ogarnia, kultura jest, mikro jest, wiek. Jest to pierwsze podanie, które mi się podoba pod względem aktywności i pod względem samej osoby. GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.r.a.z. Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ło, aktywność to masz, tylko czy będziesz dalej grajkiem.... bo admin to nie tylko gra:) ale skoro doświadczenie jest, to pewnie można dać szansę Parametry są, kultura i zgłoszenia też - jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 jo ma aktywnosc kultura ogar doswiadczenie je jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Paulinkaa* Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Oczywiście, że jestem na TAK. Wszystkie wymagania spełnia a poza tym bardzo go lubie :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ero_sk Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Też jestem za. Bardzo często jestes na serwerze, nie ma z Tobą żadnych problemów. Spokojna, opanowana osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Ja jestem neutralny, aktywność jest, dajesz info przez mikro (tyle Cie tylko słyszę), na u@ nic nie zgłaszasz. Plusem jest także kulturka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolgwizdka Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Duża aktywność i zero problemów z graczem. Jestem na tak. Pozdrawiam, gwizdek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Jestem na tak -Steam -zgłasza -kulturka -aktywny -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1r00z Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 WIELKIE TAK! +Tygodniówka.. Prze kozak +Zgłoszenia często widzę na steamie lub na u@ +Kultura na wysokim poziomie +Wiek +Widać, że ogarnięty -Konto pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Chciałam sobie jeszcze zobaczyć jak będzie z Twoją aktywnością po świętach, ale dziś udowodniłeś, że warto przyjąć Cię do grona Adminów DD2#2. Jesteś kulturalną osobą zgłaszającą sporo na u@. Do tego masz świetną tygodniówkę, no i oczywiście poparcie u innych Adminów oraz graczy. Nic już więcej dodać nie potrzeba - takich osób jak Ty ten serwer potrzebuje. Ze STEAM_ID zapraszam na pw/steam. Witam w szeregach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...