wandi Napisano 14 Marca 2016 #411081 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Tak jak w tytule... Czy chciałby ktoś być w klanie? Trenigi, mecze itp, był już klan kiedyś, ale brakowało graczy. Teraz mamy 2 mixowe serwery, ludzi teń dużo żeby grać mieszki, itp, więc czemu nie? Ogarnięcie klanu take trudne nie jest :] Czekam na wypowiedzi, pamiętajcie, że gra w klanie jest dla sieci, nie 4 fame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 14 Marca 2016 #411084 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jestem jak najbardziej za, sam bym z chęcią dołączył do takiego Wandi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 14 Marca 2016 #408071 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ja też Znając życie obowiązkowe mikro :C Trudno, włączę sb mikro, ale nic nie będę mówić :P Master, zrobię to dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 14 Marca 2016 #411091 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Mecze? np z kim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Marca 2016 Autor #411096 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Mecze? np z kim ? Np: z innymi sieciami, mało ich jest na świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Marca 2016 #411102 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Bardzo dobry pomysł @ Sam gram mixy, więc klany mogłyby wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Marca 2016 #411106 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Bardzo ciężko będzie rozkręcić taki klan, teraz w 1.6 trudno coś zorganizować. Nawet teraz nikt nie mixuje, mirk stoi pusty. Większość gra w GLOBALA, ale skoro chcecie to próbujcie, dopóki mi się zajawka nie skończy na 1.6, to mogę chętnie pograć. Jeżeli podejdziecie do tego na poważnie, to droga otwarta, ale jeżeli to ma być tylko kolorek an forum, to nie widzę sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Marca 2016 Autor #411111 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Bardzo ciężko będzie rozkręcić taki klan, teraz w 1.6 trudno coś zorganizować. Nawet teraz nikt nie mixuje, mirk stoi pusty. Większość gra w GLOBALA, ale skoro chcecie to próbujcie, dopóki mi się zajawka nie skończy na 1.6, to mogę chętnie pograć. Jeżeli podejdziecie do tego na poważnie, to droga otwarta, ale jeżeli to ma być tylko kolorek an forum, to nie widzę sensu. Nikt nie gra mieszków? Hmm, jest tyle mixowym, że tego nie pojmuje, co do mirka = fakt nimk nie używa bo większość osób które grają mają własne serwery Ojres chcęci rangi w mojej karierze minął uff daawno temu Czekam na więcej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Marca 2016 #411141 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 jak potrzebujecie jakiegoś oporowca to może znajdę dla was chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2016 #411145 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Przekonaj w jakikolwiek sposób, że nie pójdziesz śladami poprzedników. Każdy obiecywał wiele, zazwyczaj kończyło się niewypałem (o ile nie zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 14 Marca 2016 #411147 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli ktoś będzie miał ochotę na organizacje wszystkiego i aprobatę góry, to myślę że duuużo chętnych się znajdzie. Zgłaszam się na snajpera, chociaż z karabinów też umim szczelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 14 Marca 2016 #411174 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Też się zgadzam , ale jak będą wymagania mikro+mutacji, bo na treningu pisk będzie rozwalający :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Marca 2016 #411178 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeżeli chodzi o mnie to pomysł mi się podoba. Może oporem nie jestem ale na codzienne treningi znalazłbym czas Wandi zajmij się organizacją tego wszystkiego na poważnie, a może coś z tego wyjdzie. Oczywiście ktoś z wyższej administracji powinien udzielić zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Marca 2016 Autor #411190 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Przekonaj w jakikolwiek sposób, że nie pójdziesz śladami poprzedników. Każdy obiecywał wiele, zazwyczaj kończyło się niewypałem (o ile nie zawsze). W ostatnim klanie nie było dużo graczy i dlatego upadł, teraz mieszki gra w pyteee osób więc czemu nie? Na takiej sieci klan do 1.6 przyda się. Dlaczego? Może dlatego, że sieć jest zrobiona pod 1.6? :wegorz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Marca 2016 #411429 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W ostatnim klanie nie było dużo graczy i dlatego upadł, teraz mieszki gra w pyteee osób więc czemu nie? Na takiej sieci klan do 1.6 przyda się. Dlaczego? Może dlatego, że sieć jest zrobiona pod 1.6? :wegorz: Osobiście słabo to widzę, bardziej wydaje mi się, że jest to robione pod rangi i przywileje. Grać można i bez tego, przynajmniej teraz tak jest. Idąc tropem poprzednich klanów, zakładane były na tej samej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREDATOR KU*WA Napisano 15 Marca 2016 #411554 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Osobiście słabo to widzę, bardziej wydaje mi się, że jest to robione pod rangi i przywileje. Grać można i bez tego, przynajmniej teraz tak jest. Idąc tropem poprzednich klanów, zakładane były na tej samej zasadzie. Nie każdy musi to "widzieć", jeśli chęci są i ludzie są, to w czym problem? Gdybać można o wszystkim, myśleć o niczym, ale za to działać w każdej kwestii. Ja, PREDATOR KUHWA, kandyduję, iż gdyż, chciałbym być w tym klanie i zobaczyć jak się dalej wszystko potoczy! Warto jest, zrobić parę mieszańców, zobaczyć jak się ludzie dogadują, jak grają. Wtedy można porozmawiać dalej, bo gdybanie "nad czymś" to złe podejście "bo było mało graczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 15 Marca 2016 #411562 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @@Wandi ciekawy pomysł Może nauczyłbym się strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Marca 2016 Autor #411757 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @ o jakich przywilejach mówiesz? Jedyny to reprezentacja sieci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 15 Marca 2016 #411764 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Ranga reprezentant sieci lub klanowicz chyba nie dawała by żadnego przywileja.. nie wiem o co Ci chodzi @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 15 Marca 2016 #411791 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 No pewnie, że jestem ZA !!! dawać ten klan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 15 Marca 2016 #411799 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Pewnie, że tak, fajnie by bylo grac w klanie mh moim zdaniem super pomysl, zwlaszcza, ze kandydatow bedzie zapewne od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Marca 2016 #411827 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 bardzo dobry pomysł jestem za przywróceniem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Marca 2016 Autor #413047 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Zapraszam do dalszych wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tecku Napisano 20 Marca 2016 #414218 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ja się pisze, odezwij się PW, można zagrać 1v1 ,gram 2 latka ,potrafie coś ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 20 Marca 2016 #414231 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 mysle ze bym sie pokusil nawet na taka opcje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi