wandi Napisano 22 Marca 2016 Autor #414641 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Halo @@aquax @Malu F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Marca 2016 Autor #416726 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Odswieżam, i zapraszam do wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VINCENTO Napisano 26 Marca 2016 #416750 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jestem za , i chętnie dołączę :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 26 Marca 2016 #416759 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Zróbmy coś w tym kierunku, nie zapominajmy o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spejsuu Napisano 26 Marca 2016 #416791 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jestem za, z chęcią dołączyłbym do klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Marca 2016 #411019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Można przywrócić klan, zrobić osobny dział, ale ŻADNYCH rang. Ci, co naprawdę chcieliby grać nie lecieliby na kolorek, a połowa ochotników tylko z tego aspektu się zgłasza. Najwyżej ranga 'klanowicz' na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Marca 2016 Autor #411005 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Można przywrócić klan, zrobić osobny dział, ale ŻADNYCH rang. Ci, co naprawdę chcieliby grać nie lecieliby na kolorek, a połowa ochotników tylko z tego aspektu się zgłasza. Najwyżej ranga 'klanowicz' na ts. Dział już jest, ranga to tylko kolorek (to się nie liczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shork Napisano 26 Marca 2016 #409995 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Fajnie by były gdyby jeszcze stworzyć Team w CS GO i grać na jakiś turniejach, których jest sporo i dążyć by kiedyś zagrać na IEM . Byli by reprezentanci w CS 1.6 CS GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shork Napisano 26 Marca 2016 #410995 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Fajnie by były gdyby jeszcze stworzyć Team w CS GO i grać na jakiś turniejach, których jest sporo i dążyć by kiedyś zagrać na IEM . Byli by reprezentanci w CS 1.6 CS GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 26 Marca 2016 #416808 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jestem jak najbardziej za Całkiem dobry pomysł @@Wandi i myślę, że byłoby z tego coś dobrego. PS jeżeli będzie potrzebny oporowiec to się zgłaszam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 26 Marca 2016 #416818 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ja mogę zaproponować jeszcze jeden klan obok... Klan goblinów. 5-osoby skład największych botów. Potrzebuję oprócz @@Silverka i @, jeszcze dwóch osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Marca 2016 Autor #417675 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Odswieżam, dalej dalej ręce @@EvO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Marca 2016 #417685 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ja mogę zaproponować jeszcze jeden klan obok... Klan goblinów. 5-osoby skład największych botów. Potrzebuję oprócz @@Silverka i @, jeszcze dwóch osób. Myślę że @Master i byliby idealni do tej formacji a tak całkiem serio, uważam że wystarczyłby jakiś mały osobny dział na samym dole forum gdzie można by było spróbować to rozkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Marca 2016 #417689 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @@SQNFUN ale przeciez ja i @ nie należymy do grona Goblinow przydaly by sie w końcu jakies konkrety od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor #418787 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 F5. @@aquax @ Odświeżanie tematów jest dozwolone raz na 48h. Ze złego kąta patrzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREDATOR KU*WA Napisano 1 Kwietnia 2016 #418889 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 A więc? @Wandi postarasz się coś zdziałać w tym temacie? Zrobić jakąś listę chętnych? Jakieś konkrety czy każdy z Nas może nabić posta? Załozyłeś temat, wszsytko ok, wsarcie góry napewno masz więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor #420048 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Odswieżam. Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Kwietnia 2016 #420049 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Odswieżam. Zapraszam do wypowiedzi. Ty se jaja robisz? ^.^ Zapraszasz co parę dni, zamiast coś zrobić w tym kierunku. Tak właśnie to będzie wyglądało. @slabiakovski ma racje, wykaż troszkę inicjatywy zamiast ciągle odświeżać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAtioS Napisano 5 Kwietnia 2016 #420050 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Bardzo dobry pomysł. Nawet sam się zgłaszam do klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORAS Napisano 5 Kwietnia 2016 #420062 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 no pograłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor #420066 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ty se jaja robisz? ^.^ Zapraszasz co parę dni, zamiast coś zrobić w tym kierunku. Tak właśnie to będzie wyglądało. @slabiakovski ma racje, wykaż troszkę inicjatywy zamiast ciągle odświeżać temat. Sam wiesz jak u Nas jest, możesz pisać 10 razy do wyższego, odpisze, że pogada z Kim trzeba i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 12 Kwietnia 2016 #422412 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dzisiaj odbył się pierwszy mecz z siecią CsWarszawa Może jednak zrobić coś w tym kierunku ? http://multi-head.pl/index.php/topic/87008-mix-5v5/#entry462564 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Kwietnia 2016 #423562 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Temat ma miesiąc a słychać tylko prośby o rozpatrzenie tematu. Jakaś lista chętnych do klanu? Jakiś plan działań czy dajemy rangę i gracie sobie gdy najdzie się ochota? Nie widzę żadnej inicjatywy i pomysłu, zupełnie jak w rządzie. Jeżeli klan ma wyglądać tak jak jest to w tym temacie gdzie nie widzę organizacji to chętnie rozpatrzę Waszą propozycje, negatywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 17 Kwietnia 2016 #423581 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Według mnie to bardzo dobry pomysł z klanami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Kwietnia 2016 #423681 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Temat ma miesiąc a słychać tylko prośby o rozpatrzenie tematu. Jakaś lista chętnych do klanu? Jakiś plan działań czy dajemy rangę i gracie sobie gdy najdzie się ochota? Nie widzę żadnej inicjatywy i pomysłu, zupełnie jak w rządzie. Jeżeli klan ma wyglądać tak jak jest to w tym temacie gdzie nie widzę organizacji to chętnie rozpatrzę Waszą propozycje, negatywnie Jeżeli chodzi o listę chętnych to ja się piszę, pewnie LOLEk, śniegu czy RELOP również byliby chętni. Można by zrobić formacje z 8-12 osób które regularnie grają u nas mieszki jak i byłyby chętne do grania w imię sieci. Co do rangi czy kolorku to według mnie nie jest to potrzebne - jedyne co by się na start przydało to jakiś okrojony dział na forum od rekrutacji, zamieszczania wyników czy miejsca gdzie przeciwnicy mogliby dawać swoje wyzwania itd. Ja osobiście liderem czy osobą która by się tym porządnie zajęła być nie chcę ale Wandi czy ktokolwiek z zapałem mógłby się tym zająć. To takie moje przemyślenia na temat reaktywacji klanu MH Dodam jeszcze że ostatnio jako mecz towarzyski graliśmy z CSWarszawą i myślę że chętni do rzucania wyzwań by się znaleźli http://multi-head.pl/index.php/topic/87008-mix-5v5/#entry463577 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi