MemesiO Napisano 30 Marca 2015 #296914 Napisano 30 Marca 2015 1. Imię: Przemysław 2. Kontakt: Forum, tel podam priv, Facebook, GG, Ts3 (czasem siedzę) 3. Lokalizacja: Ćwiklice, Śląskie 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 3-4h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 4h dziennie 6. Posty (min.500 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym poprawić kontakt administracja - gracz, niewątpliwie wygląda to bardzo źle, zwykły gracz czeka parę dni na odpowiedź moderatorów i wyżej. (Nie pisze o Danke ;D) 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Najlepiej całe forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Pewno, jako członek UBT i admin DM posiadam takie umiejętności. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość jest, chociaż czasem każdy ma chwile słabości, nie przekłada to się jednak na pracę, forum, grę. Staram się codziennie wchodzić na forum, oraz serwer. Mam takie dni w których jest to nie możliwe. 11. Coś o sobie: Właśnie skończyłem grę w piłkę nożną, grałem jako prawy pomocnik w B klasie. Moje hobby to modyfikowanie stron internetowych. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Oczywiście, byłem Administratorem Technicznym na kilku forach, oraz Head Adminem na jednym, z pełnym dostępem do ACP, mam zainstalowane IPB na localhostcie, modyfikuje style do własnych potrzeb. 13. Obowiązkowe mikro: Jest.
HaZarD Napisano 30 Marca 2015 #296912 Napisano 30 Marca 2015 Na neutral/tak(bardziej tak) Ma UBT i ogarnia więc wydaje sie ze i to ogarnie Wymagania są Troszke mało czasu jak na taką date rejstracji,ale myśle że dasz rade Powodzenia
HardeQ Napisano 30 Marca 2015 #296937 Napisano 30 Marca 2015 Memesio to niewątpliwie bardzo pozytywny chłop, bardzo łatwo z nim się dogadać i bardzo często jest aktywny. Można wręcz ująć, że komunikatywność to jego podstawowa cecha. W swoich decyzjach wydaję się zawsze obiektywnie podchodzić do sprawy. Jego doświadczenie z IPB jak widzimy jest całkiem spore. Nie widzę innych możliwych opcji niż zagłosować (jeżeli ktoś na to w ogóle zwróci uwagę) w ten sposób: Jestem na TAK. Powodzenia. Do kolegi niżej: Czas jest takim podmiotem, który wraz z odpowiednią motywacją (moderator-pilnowanie porządku na forum) będzie wzrastał dużo szybciej. W ten sposób można go w bardzo banalny sposób nadrobić.
venividiwandi Napisano 30 Marca 2015 #296908 Napisano 30 Marca 2015 Nie z przekierowaniem na tak. Tak z przekierowaniem na nie. Nie wiem co myśleć.Jesteś troche na sieci a masz tylko 11 dni.Trochu mało.Pozjadałeś KROPKI gdzie niegdzie.Wiek i podanie podpowiadają tak lecz masz mało czasu i to duży minus. Tak/Nie nie wiem co sądzić ... 1 modek 80 dni a drugi 11 zaraz nadrobi )
heaVeN. Napisano 30 Marca 2015 #296927 Napisano 30 Marca 2015 Oooo, On by się nadał i to dobrze.. Pewnie, że Tak. + Aktywność. + Z wszystkimi rangami sobie poradził to i z tą sobie poradzi. + Ma głowe chłopak do komputerów.. (Mój informatyk)
Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 #276688 Napisano 30 Marca 2015 Na TAK: +Aktywny +Wywiązuje się z powierzonych mu obowiązków
August Napisano 30 Marca 2015 #296894 Napisano 30 Marca 2015 Nie jesteś z Nami tak długo, jak reszta osób, których podania mnie zaciekawiły, ponadto Twoja ortografia i interpunkcja leży, co widać nawet w tym podaniu i mnie osobiście odrzuca od niego Niby spełniasz się jako członek UB, jednak nie widzę Ciebie w roli Moderatora. Jesteś z Nami od 1 Czerwca 2014, czyli 302 dni. Skoro spędzasz dziennie 4h na forum, to teoretycznie powinieneś mieć ponad 50 dni na koncie, a masz ich 11. Trochę duża różnica. Na nie.
brOOk3n Napisano 30 Marca 2015 #296873 Napisano 30 Marca 2015 Jestem na tak, + Radzisz sobie z rangą UBT , + Wymagania spełniasz, + Zależy Ci na tej posadzie i to jest ważne. @UP: Kolego, wiadomo, że każdy przeznacza tyle czasu na wirtualny świat ile może, a ty masz do niego pretensje, że nie spełnił twojej nielogicznej regułki. Przecież pisał, że nie codziennie jest na forum.
n-ty dzien Napisano 30 Marca 2015 #296988 Napisano 30 Marca 2015 Niestety z obecnych kandydatów daję Ci najmniejsze szanse na pełnienie tej funkcji. Widziałbym Cię za to w roli admina technicznego. Potrzebna jest na sieci taka osoba po ostatnich rezygnacjach, a Ty jesteś idealnym i jedynym kandydatem. Liczę po cichu, że ktoś weźmie to pod uwagę.
Swirusek Napisano 31 Marca 2015 #297022 Napisano 31 Marca 2015 Jestem na tak +Pomocny +Ogarniety +Kultura +Wymagania spelnia +Aktywny
Kristo Napisano 31 Marca 2015 #297070 Napisano 31 Marca 2015 Ja mam już swojego faworyta na Moderatora, jestem zmuszony dać Ci na NIE, ponieważ mnie podanie nie przekonuje i druga sprawa tak jak powiedział August jak byś siedział 4h dziennie miał było około 50d online na forum.
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297073 Napisano 31 Marca 2015 na NIE, bardziej bys sie nadal na technika forum
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297208 Napisano 31 Marca 2015 . Jesteś z nami kawałek czasu, lecz są osoby, które są z nami dłużej i do tej pory starają się o Moderatora. Utrzymaj taką aktywność, a przy następnej rekrutacji powinniśmy zobaczyć się już w jednolitych kolorach. Dla Ciebie mam inną propozycję współpracy. Skontaktuj się ze mną na PW. ) Pozdrawiam, @Procentowy.
Procentowy Napisano 31 Marca 2015 #297209 Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
30 Mar
9
31 Mar
5
Najaktywniejsi w tym temacie