nynek Napisano 6 Marca 2015 #285911 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tak, że ten... Chyba widzicie, w jakim dziale założyłem ten temat. W związku z ostatnim problemem ze steam jak również zbliżającym się brakiem czasu i Świętami, chciałbym was pożegnać. Co do problemu, to próbowałem już wielu rzeczy. Jest to raczej kłopot z moim laptopem i pewnie jego ustawieniami. Możliwe, że przeinstalowanie systemu by pomogło, aczkolwiek nie zanosi się na to w najbliższym czasie. Chcę wspomnieć o paru osobach. @Malu proszę Cię, nie popełnij znowu tego samego błędu! @Strajk schudnij! @555_dni wyjdź wreszcie z tej studni! @Teez. nie płacz synek. Tatuś może kiedyś wróci. @Trik3r pracuj tak dalej, a na pewno zostaniesz doceniony! Pragnę pozdrowić również najlepszych adminów na sieci, a między innymi: @Danke:*, , @_Masta_Yoda_, @Spliff, @farus, @guciu_, @Ness, @Pawollo, @mimZz, @Richard, @happy, @ImSwiety, @nati96, , @Ganja Mafia1992 i . SUPER! się z wami grało. To ZASZCZYT! adminować u waszego boku. :salut: DZIĘKUJĘ! :papapa: Chciałbym również pozdrowić pozostałe osoby, z którymi miałem jakiś kontakt. @Angelika, @Jellyfish., , , @aquax, @Freezu, , @KirG, @mAst3R7, , @Patryczek^^, @R4d3k, @starydobryFlint, @Lesto, @Kristo. Przekażcie jeszcze pozdrowienia dla @GREG. Nie miałem okazji się z nim pożegnać. Miło było was poznać! Wątpię, żebym kiedyś wrócił. Chociaż "nigdy nie mów nigdy". Na serwerze od czasu do czasu będzie grał mój Kochany braciszek, prawdopodobnie pod nickiem "BRAT Nynka". Bądźcie dla niego wyrozumiali i życzliwi. Ma 7 lat. Nie wiem czy będę odwiedzał forum, a w związku z problemem ze steam, to jedyny kontakt pozostaje na FB. Parę osób ma mój numer telefonu. Możecie pisać, dzwonić jak również przekazywać mój numer komuś w potrzebie. Będzie mi was brakowało! :papapa: Bywajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Marca 2015 #285920 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nynuś, jak możesz nas opuszczać w takiej chwili . Może coś się jednak da zrobić z tym problemem? Nooo, bo szkoda by było bym straciła takiego porządnego admina jak Ty... Ehhh, mimo wszystko pamiętaj, że możesz na mnie liczyć! . Powodzeniaaaaaaaa! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2015 #285924 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Powodzonka. Trzymaj się i nie zapominaj o nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Marca 2015 #285932 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 no hej bumerangu wracaj fastem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 6 Marca 2015 #285942 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wracaj szybko . Narazie . 3maj Sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 6 Marca 2015 #285953 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No aż KU*WA chce mi się powiedzieć po przeczytaniu tego. Szkoda tracić tak wspaniałego człowieka. Zróbmy zrzutkę każdy ile może i kupmy @nynek'owi nowego laptopa. Będzie mi cb brakowało. Ciężko mi to pisać (nie jestem do tego przyzwyczajony) jednak będzie mi cb brakowało. Laptopa oddawaj jutro do naprawy i wracaj prędko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Marca 2015 #285965 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po raz drugi mnie już nynuś do łez doprowadzasz. Nigdy nie będzie tutaj takich dwóch punchlinerów jak nasza dwójka. Cześć i z fartem W końcu i tak wrócisz, wierzę. :pardon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 6 Marca 2015 #285943 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No kurde @nynek nie rób jaj cycuchu ! Powodzenia i wracaj szybko ! A tego laptopa możesz mi wysłać pocztówką w prezencie :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Marca 2015 #285974 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ech Kamil . No szkoda trzymaj sie jestesmy jeszcze w kontakcie na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Marca 2015 #285983 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wielki chłop z wielkim sercem. Dziękuje Nynuś za wszystko, super chłop z Ciebie Wszyscy dobrze wiemy, że gdy wrócisz to zostaniesz ciepło przywitany bo takich osób jak Ty się nie zapomina O braciszka się nie martw, często tam gram i jak zobaczę, że ktoś spina to dość mocno przypier**le, a potrafię :good: Jesteśmy w kontakcie PS. Błędny tytuł, ponieważ jeśli ja kogoś zabije to oznacza, że jeszcze trzeba iść ćwiczyć na boty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #286021 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Powodzenia 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 6 Marca 2015 #286034 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 z fartem ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 7 Marca 2015 #286183 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nynek nie rób tego, nie odchodź. Będzie mi Ciebie brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286192 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Szkoda że odchodzisz mam nadzieję że zawitasz na serwerze jeszcze , Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286199 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Trzymaj się. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286236 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Marca 2015 #286250 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286257 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 @nynek Porządna mordka, łatwy do zabicia, oporu nie ma :spiteful: więc chłopak poćwiczyć idzie! Czytając to nie mogłem uwierzyć, że nasz kochany @nynek :spiteful: opuszcza nas :shok: Wiem, że w głębi duszy tego żałuję i wiem też to, że za jakiś czas wróci do nas by dawać, nie którym korepetycje :spiteful: ( @nynek wie o co biega :spiteful: ) oczywiście z gry w cs'a ahahhahahaha Trzymaj się mordo :drinks: Powodzenia w życiu prywatnym, wpadnij na dd2#2 to pozabijam darmowe fragi :air_kiss: Łapa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2015 #286300 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Bywaj grzbiet. Do zobaczenia, do guwno ciągnie, to kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Marca 2015 #286311 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Trzymaj się, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 7 Marca 2015 #286407 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Trzymaj się. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 7 Marca 2015 #286408 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi