Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201374 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię: Jakub 2. Kontakt: steam; operatywny_oprawca lub SLODZIAK || Multi-Head.pl , PW , telefon (podam prv) , TS (siedzę często) 3. Lokalizacja: Piasek (k. Pszczyny) oraz w okresie studiów Gliwice 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 1-5 godzin (zależy od dnia - życie prywatne itp. ale ostatnio często pogrywam szczególnie mieszańce) 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 1-7 godzin (podobnie jak z cs'em zależy od dnia) 6. Posty (min. 500 sensownych): Jest nawet ponad 1000 (staram się żeby zawsze były sensowne) 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Na forum chciałbym przede wszystkim utrzymywać porządek - to moim zdaniem należy do głównego obowiązku moderatora. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Nie ukrywam, że moją perełką byłby dział UBT gdzie chyba najczęściej łamany jest regulamin, ale oczywiście całe forum ogarniałbym w miarę moich możliwości. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że jest (nie wiem czy ktoś na mnie narzeka). 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jeśli chodzi o wypowiedzi pisemne to wydaje mi się, że jestem cierpliwy i staram się być systematyczny. 11. Coś o sobie: Przez dużą liczbę osób jestem dobrze znany, a jeśli chcecie się czegoś więcej o mnie dowiedzieć, to zapraszam tutaj: http://multi-head.pl/topic/29032-mo%C5%BCe-ja-te%C5%BC-si%C4%99-przerzuc%C4%99-na-ffa-d-nocny-wywiad-z-kub%C4%85/ 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Zajmowałem je tutaj i myślę, że dobrze się sprawowałem, ale to już zostawiam ocenie administracji, która chyba jeszcze pamięta mnie za czasów sprawowania tej jakże ważnej funkcji. Z obsługą skryptu rzecz jasna sobie radziłem i aktualnie też bym sobie poradził (moim zdaniem do tego wystarczy umiejętność czytania i znajomość języka angielskiego więc dla mnie to żaden problem tym bardziej, że zajmowałem się też innymi forami). 13. Obowiązkowe mikro: JEST @Agust: Spodziewałem się, że może pojawić się to pytanie - dlaczego już nie jesteś moderatorem ? Moderatorem już nie jestem, bo swojego czasu musiałem zniknąć na pewien czas z sieci z powodów prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201384 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wymagania spełnione + poznałam Cię na zlocie i nie mam zastrzeżeń co do Twojego zachowania tam jak i na sieci. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201387 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 uu kogo to widzimy Pan Słodki ... oczywiście ze na Tak .. wymagania spełnia i jesteś dobrym kandydatem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201388 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Już myślałem że solidarnie twoje też zamknął Wszystko masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201390 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jest naprawdę porządnym adminem UBT Jest kultura Pomocny Wymagania są. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201407 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Myślę,że jak najbardziej trzeba dać Ci szansę. Jestem na TAK. Dałeś się fajnie poznać i z tego wynikło,że jesteś w porządku. Do tego miły i pomocny. Na pewno sobie poradzi na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Sierpnia 2014 #201409 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bardzo solidnie pracowałeś, gdy miałeś moderatora i jestem pewien, że dalej tak będzie. Oczywiście jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 #201419 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Powiem tak, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Byłeś już tu moderatorem i radziłeś sobie bardzo dobrze, myślę ze teraz będzie tak samo więc masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201431 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak, mało znam, ale solidnie wykonuje swą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #201440 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak nie znam ale jestes pomocny ogarnety oraz pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201448 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 jestem na wielkie TAK. +Spelniasz wymagania, + Pracowity Kulturalny, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201465 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wymagania spełnione. Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201623 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Biorąc pod uwagę resztę podań - mój faworyt. Długi staż na forum, wiek, posty. Jednak nie wiem dlaczego nie jesteś już moderatorem. Na małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201628 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wymagania spełnia . Jestem na TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Sierpnia 2014 #201644 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Oczywiste tak. Jeden z najlepszych kandydatów na to stanowisko. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201695 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na tak, jeden z najlepszych kandydatów na to stanowisko, ogarnięty, kulturalny:) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 28 Sierpnia 2014 #201701 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak kiedyś miał moderatora i bardzo dobrze sobie radził z tą rangą , teraz tym bardziej sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201724 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Miałeś już moderatora na tej sieci i z niej zrezygnowałeś. Dajmy szansę komuś innemu niech się wykaże Poza tym wróciłeś na sieć kilka miesięcy temu, a są osoby, które czekają na tą funkcje znacznie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201801 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Radzi sobie na obecnym stanowisku, więc awans wskazany Jestem na tak, powodzenia i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 #201809 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Radzi sobie bardzo dobrze w UBT + miał już moderatora, więc ma już duże doświadczenie w tym. Na pewno poradzi sobie na tym stanowisku. Wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201931 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Słodziak dobry i prawilny człek z pewnością sobie poradzi.. W porównaniu do tamtych podań, to podanie jest wielkim faworytem.. Spełniasz wymagania i obowiązkowy wiek.. Nie tak jak w innych podaniach, ze kloca się czy maja 15, a może 16 lat.. Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia chłopie Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201937 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 JESTEM NA TAK. DLA TEGO PANA. MIŁY I OGARNIĘTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202176 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: +Posty +Długo juz na sieci +Mozna dać szanse -Ubt cos niedawno slabo bylo -I te ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferno Napisano 29 Sierpnia 2014 #202656 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Również na tak, ogarnięty zasługuje na tą rangę, ponieważ jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202663 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Spełnia wymagania, ale ma dużą konkurencję. Powodzenia. Masz moja aprobatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi