Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]SLODZIAK - Podanie.

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Imi臋: Jakub

2. Kontakt: steam; operatywny_oprawca lub SLODZIAK || Multi-Head.pl , PW , telefon (podam prv) , TS (siedz臋 cz臋sto)

3. Lokalizacja: Piasek (k. Pszczyny) oraz w okresie studi贸w Gliwice

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 1-5 godzin (zale偶y od dnia - 偶ycie prywatne itp. ale ostatnio cz臋sto pogrywam szczeg贸lnie miesza艅ce)

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): 1-7 godzin (podobnie jak z cs'em zale偶y od dnia)

6. Posty (min. 500 sensownych): Jest nawet ponad 1000 (staram si臋 偶eby zawsze by艂y sensowne)

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Na forum chcia艂bym przede wszystkim utrzymywa膰 porz膮dek - to moim zdaniem nale偶y do g艂贸wnego obowi膮zku moderatora.

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie ukrywam, 偶e moj膮 pere艂k膮 by艂by dzia艂 UBT gdzie chyba najcz臋艣ciej 艂amany jest regulamin, ale oczywi艣cie ca艂e forum ogarnia艂bym w miar臋 moich mo偶liwo艣ci.

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e jest (nie wiem czy kto艣 na mnie narzeka).

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Je艣li chodzi o wypowiedzi pisemne to wydaje mi si臋, 偶e jestem cierpliwy i staram si臋 by膰 systematyczny.

11. Co艣 o sobie: Przez du偶膮 liczb臋 os贸b jestem dobrze znany, a je艣li chcecie si臋 czego艣 wi臋cej o mnie dowiedzie膰, to zapraszam tutaj: http://multi-head.pl/topic/29032-mo%C5%BCe-ja-te%C5%BC-si%C4%99-przerzuc%C4%99-na-ffa-d-nocny-wywiad-z-kub%C4%85/

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Zajmowa艂em je tutaj i my艣l臋, 偶e dobrze si臋 sprawowa艂em, ale to ju偶 zostawiam ocenie administracji, kt贸ra chyba jeszcze pami臋ta mnie za czas贸w sprawowania tej jak偶e wa偶nej funkcji. Z obs艂ug膮 skryptu rzecz jasna sobie radzi艂em i aktualnie te偶 bym sobie poradzi艂 (moim zdaniem do tego wystarczy umiej臋tno艣膰 czytania i znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego wi臋c dla mnie to 偶aden problem tym bardziej, 偶e zajmowa艂em si臋 te偶 innymi forami).

13. Obowi膮zkowe mikro: JEST

@Agust: Spodziewa艂em si臋, 偶e mo偶e pojawi膰 si臋 to pytanie - dlaczego ju偶 nie jeste艣 moderatorem ? Moderatorem ju偶 nie jestem, bo swojego czasu musia艂em znikn膮膰 na pewien czas z sieci z powod贸w prywatnych.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

My艣l臋,偶e jak najbardziej trzeba da膰 Ci szans臋. Jestem na TAK. Da艂e艣 si臋 fajnie pozna膰 i z tego wynik艂o,偶e jeste艣 w porz膮dku. Do tego mi艂y i pomocny. Na pewno sobie poradzi na tym stanowisku.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na nie. Mia艂e艣 ju偶 moderatora na tej sieci i z niej zrezygnowa艂e艣. Dajmy szans臋 komu艣 innemu niech si臋 wyka偶e :) Poza tym wr贸ci艂e艣 na sie膰 kilka miesi臋cy temu, a s膮 osoby, kt贸re czekaj膮 na t膮 funkcje znacznie d艂u偶ej.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

S艂odziak dobry i prawilny cz艂ek z pewno艣ci膮 sobie poradzi.. W por贸wnaniu do tamtych poda艅, to podanie jest wielkim faworytem.. Spe艂niasz wymagania i obowi膮zkowy wiek.. Nie tak jak w innych podaniach, ze kloca si臋 czy maja 15, a mo偶e 16 lat..

Pozdrawiam i 偶ycz臋 Ci powodzenia ch艂opie :)

Trzymaj si臋 ;)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...