Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201374 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imi臋: Jakub 聽 2. Kontakt: steam; operatywny_oprawca lub SLODZIAK || Multi-Head.pl , PW , telefon (podam prv) , TS (siedz臋 cz臋sto) 聽 3. Lokalizacja: Piasek (k. Pszczyny) oraz w okresie studi贸w Gliwice 聽 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 1-5 godzin (zale偶y od dnia - 偶ycie prywatne itp. ale ostatnio cz臋sto pogrywam szczeg贸lnie miesza艅ce) 聽 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): 1-7 godzin (podobnie jak z cs'em zale偶y od dnia) 聽 6. Posty (min. 500 sensownych): Jest nawet ponad 1000 (staram si臋 偶eby zawsze by艂y sensowne) 聽 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Na forum chcia艂bym przede wszystkim utrzymywa膰 porz膮dek - to moim zdaniem nale偶y do g艂贸wnego obowi膮zku moderatora. 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie ukrywam, 偶e moj膮 pere艂k膮 by艂by dzia艂 UBT gdzie chyba najcz臋艣ciej 艂amany jest regulamin, ale oczywi艣cie ca艂e forum ogarnia艂bym w miar臋 moich mo偶liwo艣ci. 聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e jest (nie wiem czy kto艣 na mnie narzeka). 聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Je艣li chodzi o wypowiedzi pisemne to wydaje mi si臋, 偶e jestem cierpliwy i staram si臋 by膰 systematyczny. 聽 11. Co艣 o sobie: Przez du偶膮 liczb臋 os贸b jestem dobrze znany, a je艣li chcecie si臋 czego艣 wi臋cej o mnie dowiedzie膰, to zapraszam tutaj: http://multi-head.pl/topic/29032-mo%C5%BCe-ja-te%C5%BC-si%C4%99-przerzuc%C4%99-na-ffa-d-nocny-wywiad-z-kub%C4%85/ 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Zajmowa艂em je tutaj i my艣l臋, 偶e dobrze si臋 sprawowa艂em, ale to ju偶 zostawiam ocenie administracji, kt贸ra chyba jeszcze pami臋ta mnie za czas贸w sprawowania tej jak偶e wa偶nej funkcji. Z obs艂ug膮 skryptu rzecz jasna sobie radzi艂em i aktualnie te偶 bym sobie poradzi艂 (moim zdaniem do tego wystarczy umiej臋tno艣膰 czytania i znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego wi臋c dla mnie to 偶aden problem tym bardziej, 偶e zajmowa艂em si臋 te偶 innymi forami). 聽 13. Obowi膮zkowe mikro: JEST 聽 聽 聽 聽 聽 聽 @Agust: Spodziewa艂em si臋, 偶e mo偶e pojawi膰 si臋 to pytanie - dlaczego ju偶 nie jeste艣 moderatorem ? Moderatorem ju偶 nie jestem, bo swojego czasu musia艂em znikn膮膰 na pewien czas z sieci z powod贸w prywatnych. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201384 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wymagania spe艂nione + pozna艂am Ci臋 na zlocie i nie mam zastrze偶e艅 co do Twojego zachowania tam jak i na sieci. Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201387 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 uu kogo to widzimy Pan S艂odki ... oczywi艣cie ze na Tak .. wymagania spe艂nia i jeste艣 dobrym kandydatem ;d 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201388 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ju偶 my艣la艂em 偶e solidarnie twoje te偶 zamkn膮艂 聽 Wszystko masz + 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201390 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jest naprawd臋 porz膮dnym adminem UBT 聽 Jest kultura 聽 Pomocny 聽 Wymagania s膮. TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201407 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 My艣l臋,偶e jak najbardziej trzeba da膰 Ci szans臋. Jestem na TAK. Da艂e艣 si臋 fajnie pozna膰 i z tego wynik艂o,偶e jeste艣 w porz膮dku. Do tego mi艂y i pomocny. Na pewno sobie poradzi na tym stanowisku. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Sierpnia 2014 #201409 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bardzo solidnie pracowa艂e艣, gdy mia艂e艣 moderatora i jestem pewien, 偶e dalej tak b臋dzie. Oczywi艣cie jestem na tak.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 #201419 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Powiem tak, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. 聽 By艂e艣 ju偶 tu moderatorem i radzi艂e艣 sobie bardzo dobrze, my艣l臋 ze teraz b臋dzie tak samo wi臋c masz moje 聽 TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201431 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak, ma艂o znam, ale solidnie wykonuje sw膮 robot臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201440 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak nie znam ale jestes pomocny ogarnety oraz pracowity 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201448 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 jestem na wielkie聽TAK. 聽 +Spelniasz wymagania, 聽 + Pracowity 聽 Kulturalny, pomocny. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201465 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wymagania spe艂nione. Na TAK! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201623 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Bior膮c pod uwag臋 reszt臋 poda艅 - m贸j faworyt. 聽 D艂ugi sta偶 na forum, wiek, posty. 聽 Jednak nie wiem dlaczego nie jeste艣 ju偶 moderatorem. 聽 Na ma艂e tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201628 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wymagania spe艂nia . Jestem na TAK . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Sierpnia 2014 #201644 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Oczywiste tak. Jeden z najlepszych kandydat贸w na to stanowisko. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201695 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na tak, jeden z najlepszych kandydat贸w na to stanowisko, ogarni臋ty, kulturalny:) Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 28 Sierpnia 2014 #201701 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak kiedy艣 mia艂 moderatora i bardzo dobrze sobie radzi艂 z t膮 rang膮 , teraz tym bardziej sobie poradzi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201724 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Mia艂e艣 ju偶 moderatora na tej sieci i z niej zrezygnowa艂e艣. Dajmy szans臋 komu艣 innemu niech si臋 wyka偶e Poza tym wr贸ci艂e艣 na sie膰 kilka miesi臋cy temu, a s膮 osoby, kt贸re czekaj膮 na t膮 funkcje znacznie d艂u偶ej. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201801 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Radzi sobie na obecnym stanowisku, wi臋c awans wskazany 聽 聽 Jestem na tak, powodzenia i pozdrawiam! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 #201809 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Radzi sobie bardzo dobrze w UBT + mia艂 ju偶 moderatora, wi臋c ma ju偶 du偶e do艣wiadczenie w tym. Na pewno poradzi sobie na tym stanowisku. 聽 Wielkie TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201931 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 S艂odziak dobry i prawilny cz艂ek z pewno艣ci膮 sobie poradzi.. W por贸wnaniu do tamtych poda艅, to podanie jest wielkim faworytem.. Spe艂niasz wymagania i obowi膮zkowy wiek.. Nie tak jak w innych podaniach, ze kloca si臋 czy maja 15, a mo偶e 16 lat.. 聽 Pozdrawiam i 偶ycz臋 Ci powodzenia ch艂opie 聽 Trzymaj si臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201937 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 JESTEM NA聽TAK. DLA TEGO PANA. MI艁Y I OGARNI臉TY. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202176 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: 聽 聽 聽 +Posty 聽 +D艂ugo juz na sieci 聽 +Mozna da膰 szanse 聽 聽 聽 -Ubt cos niedawno slabo bylo 聽 -I te ostrzezenie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
inferno Napisano 29 Sierpnia 2014 #202656 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 R贸wnie偶 na tak, ogarni臋ty zas艂uguje na t膮 rang臋, poniewa偶 jest aktywny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202663 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Spe艂nia wymagania, ale ma du偶膮 konkurencj臋. Powodzenia. Masz moja aprobat臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi