Teez. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201221 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imi臋: Filip. 聽 聽 聽 2. Kontakt: GG - 49776779, PW, steam - chudy23. 聽 聽 聽 3. Lokalizacja: Radom. 聽 聽 聽 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: W weekendy 3-5h. Na tygodniu 1-2h. (Podczas wakacji oko艂o 4-5h). 聽 聽 聽 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Forum mam praktycznie ca艂y czas otwarte jak tylko komputer jest w艂膮czony. Przeci臋tnie do 6-7h. 聽 聽 聽 6. Posty (min. 500 sensownych): S膮. 聽 聽 聽 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂bym pilnowa膰 porz膮dku, dba膰 o kultur臋, jak i czynnie dzia艂a膰 na rozw贸j sieci. 聽 聽 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Mi to oboj臋tnie, mo偶e by膰 ca艂e forum. 聽 聽 聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e posiadam tak膮 umiej臋tno艣膰. Pracuj臋 ju偶 od kilku miesi臋cy w Redakcji i moje zaj臋cie coraz bardziej pog艂臋bia relacje mi臋dzy mn膮, a u偶ytkownikami forum. 聽 聽 聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Ci臋偶ko mi napisa膰 tutaj samoocen臋, ale zapewniam Was, 偶e posiadam takie cechy. 聽 聽 聽 11. Co艣 o sobie: Mam na imi臋 Filip, licz臋 sobie 16 lat. Aktualnie opiekuj臋 si臋 Redakcj膮 oraz zrezygnowa艂em z funkcji admina dd2 #2, poniewa偶 w dalekiej przysz艂o艣ci b臋d臋 stara艂 si臋 o posad臋 admina na JB. Teraz chcia艂bym spr贸bowa膰 swoich si艂 w funkcji Moderatora. 聽 聽 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie piastowa艂em takiej funkcji, ale z pomoc膮 niekt贸rych os贸b podo艂am z zadaniem. 聽 聽 聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Posiadam. 聽 聽 聽 Pozdrawiam ? Tezi ? . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201231 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Niedawno zosta艂e艣 Redaktorem Naczelnym i zrezygnowa艂e艣 z admina ODD2$2 wi臋c podanie troch臋 nie na miejscu, poka偶 偶e panujesz nad rang膮 Redaktora a dopiero wtedy z艂o偶 podanie na Moderatora聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201234 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 聽Oczywi艣cie u Ciebie jestem na tak. 聽 Znasz si臋 na pisowni, wiele os贸b zna Ci臋 z dobrych wywiad贸w. Starasz si臋, jeste艣 sumienny i my艣l臋 偶e ogarni臋ty. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201239 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak 聽 +Spelnia wymagania, dobry kandydat. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201241 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Braacie.. 聽 聽 聽 jestem na tak zna sie na tym pisze dobre wywiady,ogarni臋ty i kulturalny 聽oraz troche czasu jest juz u nas . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201307 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak, wszystkie wymagania spe艂nione. Kultura i znajomo艣膰 ortografii musi by膰 skoro Redaktor i to naczelny! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201308 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 na tak, spe艂nia wymagania, kultura na poziomie, ortografia jest, og贸lnie dobry kandydat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201378 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na duuu偶e Tak: 聽 -Aktywny na forum 聽 -Pomocny 聽 -Kulturalny聽 聽 Na pewno poradzi sobie z funkcj膮 Moderatora forum.聽 聽 Powodzenia ! 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201396 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na wielkie TAK. Ma艂o go znam,ale wydaje si臋 by膰 w porz膮dku i jak do tej pory to 艣wietny z niego redaktor naczelny. Na pewno si臋 sprawdzi an tym stanowisku. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Sierpnia 2014 #201556 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Oczywi艣cie, 偶e na tak. Spokojnie sobie poradzi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 27 Sierpnia 2014 #201582 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Tak 聽 Wymagania spelnione. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201585 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Za szybko wszystko na raz chcesz. Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201626 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Dosta艂e艣 redaktora naczelnego i na razie ci wystraczy . Taj jak august napisa艂 za szybko wszystkiego chcesz . Jsk narazie nie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201692 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na tak, wymagania spe艂mniasz, i robisz ju偶 kawa艂 dobrej roboty . Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201694 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na Tak: 聽 -Mi艂y 聽 -Ogarniety 聽 -Pomocny 聽 -Aktywny na forum 聽 Tezik jest ogarnieta osob膮 i poradzi sobie z t膮 funkcj膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201729 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na tak: 聽 聽 * Wymagania spe艂nia 聽 聽 * Ogarni臋ty 聽 聽 * Dobrze si臋 sprawuje jako redaktor 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201789 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Bardzo aktywna i odpowiedzialna osoba. M贸j number one. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201797 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na tak! 聽 Wida膰, osoba bardzo rezolutna, radzi sobie na obecnej posadzie, nie wpada w zb臋dne konflikty z innymi , dodatkowo jest bardzo szanowana.聽 聽 Dotychczas chyba jeden z bardziej powa偶nych kandydat贸w. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201939 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem Neutral: 聽 -Masz rang臋 Redaktora Naczelnego zajmij si臋 lepiej tym jak narazie. 聽 + Mi艂y 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 28 Sierpnia 2014 #201952 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Takie info dla was, bez rangi cz艂owiek na forum si臋 nie wybije, nie nabije post贸w. Plus redakcja nie pracuje 24/7 jak moderatorzy. Ja jestem oczywi艣cie na tak, mi艂y, pomocny, ogarni臋ty, zawsze mo偶na pogada膰. Poradzi sobie, a ranga Readktora Naczelnego w niczym mu nie przeszkadza. 聽 聽 NumberOne jest tylko jeden. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201989 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak. 聽 Mi艂y 聽 Ogarni臋ty 聽 Wiek 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 28 Sierpnia 2014 #202138 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 jestem na tak ;d 聽 powody: 聽 pomocny 聽 ogarni臋ty 聽 mi艂y Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202146 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 oczywiscie tez jestem na Tak dajesz sobie bardzo dobrze rade nie mam do ciebie rzadnych zastrzezen 聽 聽 nie ma 聽na ciebie skarg zycze powodzenia聽 聽 聽 聽 *Mily 聽 *Ogarniety 聽 *Przyjazny 聽 *Pomocny 聽 *http://disco.fleo.se/?name=Gambino 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202178 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: 聽 聽 聽 +Ogarni臋ty 聽 +Jest juz z nami troche 聽 +Wymagania 聽 jedyny minusik 聽 -Redaktor naczelny ale mysle ze dasz sobie rade 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 29 Sierpnia 2014 #202179 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Kolega pracowity, doskonale spisuje si臋 jako redaktor naczelny. My艣l臋, i偶 podo艂a randze moderatora. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi