Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Podanie ? Tezi ?

Teez.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Filip.

2. Kontakt: GG - 49776779, PW, steam - chudy23.

3. Lokalizacja: Radom.

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: W weekendy 3-5h. Na tygodniu 1-2h. (Podczas wakacji oko艂o 4-5h).

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Forum mam praktycznie ca艂y czas otwarte jak tylko komputer jest w艂膮czony. Przeci臋tnie do 6-7h.

6. Posty (min. 500 sensownych): S膮.

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Chcia艂bym pilnowa膰 porz膮dku, dba膰 o kultur臋, jak i czynnie dzia艂a膰 na rozw贸j sieci.

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Mi to oboj臋tnie, mo偶e by膰 ca艂e forum.

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e posiadam tak膮 umiej臋tno艣膰. Pracuj臋 ju偶 od kilku miesi臋cy w Redakcji i moje zaj臋cie coraz bardziej pog艂臋bia relacje mi臋dzy mn膮, a u偶ytkownikami forum.

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Ci臋偶ko mi napisa膰 tutaj samoocen臋, ale zapewniam Was, 偶e posiadam takie cechy.

11. Co艣 o sobie: Mam na imi臋 Filip, licz臋 sobie 16 lat. Aktualnie opiekuj臋 si臋 Redakcj膮 oraz zrezygnowa艂em z funkcji admina dd2 #2, poniewa偶 w dalekiej przysz艂o艣ci b臋d臋 stara艂 si臋 o posad臋 admina na JB. Teraz chcia艂bym spr贸bowa膰 swoich si艂 w funkcji Moderatora.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie piastowa艂em takiej funkcji, ale z pomoc膮 niekt贸rych os贸b podo艂am z zadaniem.

13. Obowi膮zkowe mikro: Posiadam.

Pozdrawiam ? Tezi ? :).

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Niedawno zosta艂e艣 Redaktorem Naczelnym i zrezygnowa艂e艣 z admina ODD2$2 wi臋c podanie troch臋 nie na miejscu, poka偶 偶e panujesz nad rang膮 Redaktora a dopiero wtedy z艂o偶 podanie na Moderatora聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na wielkie TAK. Ma艂o go znam,ale wydaje si臋 by膰 w porz膮dku i jak do tej pory to 艣wietny z niego redaktor naczelny. Na pewno si臋 sprawdzi an tym stanowisku.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jak najbardziej na tak!

Wida膰, osoba bardzo rezolutna, radzi sobie na obecnej posadzie, nie wpada w zb臋dne konflikty z innymi , dodatkowo jest bardzo szanowana.聽

Dotychczas chyba jeden z bardziej powa偶nych kandydat贸w.

Odno艣nik do komentarza

Takie info dla was, bez rangi cz艂owiek na forum si臋 nie wybije, nie nabije post贸w. Plus redakcja nie pracuje 24/7 jak moderatorzy. Ja jestem oczywi艣cie na tak, mi艂y, pomocny, ogarni臋ty, zawsze mo偶na pogada膰. Poradzi sobie, a ranga Readktora Naczelnego w niczym mu nie przeszkadza.

NumberOne jest tylko jeden. :D

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK:

+Ogarni臋ty

+Jest juz z nami troche :D

+Wymagania

jedyny minusik

-Redaktor naczelny ale mysle ze dasz sobie rade :D

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...