Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189044 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak wyżej, proponuję przy każdym serwerze, tj. w "Nasze Serwery" z boku animacji każdego z nich napisać, kto jest opiekunem danego serwera. Myślę, że byłaby to fajna sprawa w celach informacyjnych. Link, gdzie moim zdaniem powinny być umiejscowione te informacje: http://imgup.pl/di/IU5H/bez-tytu-u.png Tylko dałem przykład, to nie ja jestem od tego, gdzie to powinno być napisane . @Strajk zgadzam się, lecz wiedzą o tym osoby, które trochę tu są. Nie ukrywam, że napisałem tą propozycję z myślą o nowych graczach, którzy nie będą tak dobrze znali forum jak stali bywalcy, a będą mieli jakiś problem, jakieś pytanie tudzież jakąś sugestię i od razu im się rzuci to w oczy, nie będą musieli szukać. @Mem chodziło mi o to, by w danym miejscu, czyli koło obrazka każdego z serwerów po prostu napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Sierpnia 2014 #189048 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Powiem Ci, że pomysł całkiem fajny, zawsze byłoby troszkę estetyczniej i byłoby wiadomo do kogo się zwrócić, ale może tak umieścić, żeby nie rzucało się tak bardzo w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Sierpnia 2014 #189054 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 :good: idea Napewno posłuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189056 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pomysł fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Sierpnia 2014 #189061 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wystarczy zjechać na sam dół i kliknąć w opiekun adminów i pisze Ci kto jest gdzie opiekunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Sierpnia 2014 #189070 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wystarczy zjechać na sam dół i kliknąć w opiekun adminów i pisze Ci kto jest gdzie opiekunem Otóż to dobrze chłopak mówi. " polać mu " A tak ogólnie to pomysł mi się podoba, zawsze jakoś inaczej by wyglądało, trochę zmian nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189081 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No pewnie , przyda się, ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189082 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Szybciej znajdzie się nick OS i kontakt do niego, zamiast wysyłać PW i czekać na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Sierpnia 2014 #189087 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 He he he Graficznie czy po prostu napisać? Bo ekhem dodam. Graficznie jedynie grafikę typu "@Joe" i url do niego dodać Ręcznie, hmmm ... Suabo trzeba byłoby zajobać całą linijkę żeby wkleić tam. A to może troszkę kategorię powalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Sierpnia 2014 #189091 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zjedz sobie na dol i przeczytaj. Proste. Jak dla mnie to neutralnie a bardziej niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Sierpnia 2014 #189096 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zjechanie na sam dół zajmie Ci około 2 sekundy. Nie widzę najmniejszego sensu wstawiać nick 'Opiekuna' obok serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Sierpnia 2014 #189097 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi