pionteczekessa Napisano 28 Lipca 2017 Autor #463783 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 uprawnienia i warny powinny juz byc w porzadku oprocz tego zrobilem dosyc duzo poprawek w stylu, jakby ktos cos zauwazyl jeszcze to prosze zglaszac Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Lipca 2017 #463785 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Lipca 2017 Autor #463788 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 27 minut temu, ^^RYBSON^^ napisał: Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła prawdopodobnie internet Ci się zaciął, zgaduję że kilkukrotnie kliknąłeś przycisk "Dodaj odpowiedź"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Lipca 2017 #463789 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 @Freezu mógł się w sumie zaciąć, bo w tym samym momencie albo chwilę przed przez burze pyknęło mi światło, a przycisk nacisnąłem bodajże tylko raz Born, Bezzi, pionteczekessa i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 29 Lipca 2017 #463924 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Czemu ten dział http://multi-head.pl/forum/272-poradniki/ jest zablokowany dla zwyklych użytkowników? Proponuje go otworzyć, sam bym może jakiś poradnik czasami wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 30 Lipca 2017 #463972 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 @Freezu kochana, ja wiem, że róznie się dzieje na forum... zgłosze jednak daty : nie 19 lipiec 2017, tylko 19 lipca itp.itd. dzieciaki wchdzą niech mają wzór:) Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Lipca 2017 #464118 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dałoby się zrobić tak żeby iksDe nie było automatycznie podmieniane na emotkę ? Nie można wyznawać filozofii iksDe jeśli to barachło się wyświetla. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 31 Lipca 2017 Autor #464135 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 40 minut temu, SUNN. #URLOP napisał: Dałoby się zrobić tak żeby iksDe nie było automatycznie podmieniane na emotkę ? Nie można wyznawać filozofii iksDe jeśli to barachło się wyświetla. zrobione xD Born, SUNN. i Bezzi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 1 Sierpnia 2017 #464311 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 NIe mogę napisać statusu, nie wiem czy to błąd/bug u mnie ale bez przesady na 2 PC i na tel i jeszcze myślałem że to wina IP ale sprawdzałem też na innym po prostu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Sierpnia 2017 #464337 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Brak dostępu do działu adminów AWP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Sierpnia 2017 #464371 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 W wersji na telefon nie widać aktywnych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 2 Sierpnia 2017 #464461 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Dnia 30 lipca 2017 o 23:33, LOLSON napisał: Ogarnięte. Dalej to samo, może wybija Ci wtyczkę daty jak były tak są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 2 Sierpnia 2017 #464462 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Z oznaczaniem jest chyba mały problem Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454 Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak Born, Bezzi i Ripton dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Sierpnia 2017 #464548 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Już parę osób skarżyło się na brak możliwości edycji postu. Zrobią jakiś błąd w tekście i nie mogą go poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 2 Sierpnia 2017 #464553 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464565 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Usuncie tabele serwerów na wersji tel bo to sttasznie szpeci szatę graficzną a jeśli ktoś bedzie z niej chciał skorzystać to włączy wersje komputerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #464611 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 21 godzin temu, z.r.a.z. napisał: Dalej to samo, może wybija Ci wtyczkę daty jak były tak są na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi 20 godzin temu, .:Aga:. napisał: Z oznaczaniem jest chyba mały problem Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454 Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak prawdopodobnie błąd po aktualizacji forum, czekamy na ips 13 godzin temu, ^^RYBSON^^ napisał: Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam zrobione 5 godzin temu, ~KUCYK~ napisał: Usuncie tabele serwerów na wersji tel bo to sttasznie szpeci szatę graficzną a jeśli ktoś bedzie z niej chciał skorzystać to włączy wersje komputerową zrobione Bene i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464614 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nie wiem czy to rola uprawnień ale nie mogę nic przenosić do archiwum w dziale grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Sierpnia 2017 #464616 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 W legendzie forum ( na dole ) nie ma koloru rangi Programista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 3 Sierpnia 2017 #464622 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 21 minut temu, Freezu napisał: na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku... każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 3 Sierpnia 2017 #464639 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 @Freezu Ja miałem ostatnio problem z edycją posta, kolega @kolos również miał tą przypadłość i zapewne wielu innych, nad którymi czuwał i odpowiednio nagradzał moderator Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464642 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nie działa informacja w której zawarte jest, że przekroczyłem liczbę reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 3 Sierpnia 2017 #464654 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 @Freezu , jak wspomniał @Tony Montana czasem pojawia się problem związany z brakiem możliwości edycji posta, ja tak miałem przy jednym odwołaniu i w skutek tego zostałem nagrodzony warnem Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #464684 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 4 godziny temu, z.r.a.z. napisał: no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku... każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam... poprawię w wolnym czasie 3 godziny temu, Tony Montana napisał: @Freezu Ja miałem ostatnio problem z edycją posta, kolega @kolos również miał tą przypadłość i zapewne wielu innych, nad którymi czuwał i odpowiednio nagradzał moderator 2 godziny temu, 5g_KoLoS napisał: @Freezu , jak wspomniał @Tony Montana czasem pojawia się problem związany z brakiem możliwości edycji posta, ja tak miałem przy jednym odwołaniu i w skutek tego zostałem nagrodzony warnem od kiedy macie taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 3 Sierpnia 2017 #464695 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Sworzyc pod dział z zleceniami dla programisty w Dziale Administracji gdzie dostęp do niego będą mieli op serwerów oraz wyższa administracji SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi