pionteczekessa Napisano 28 Lipca 2017 Autor #463783 Napisano 28 Lipca 2017 uprawnienia i warny powinny juz byc w porzadku oprocz tego zrobilem dosyc duzo poprawek w stylu, jakby ktos cos zauwazyl jeszcze to prosze zglaszac Bezzi dodał reakcję 1
RYBSON Napisano 28 Lipca 2017 #463785 Napisano 28 Lipca 2017 Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła
pionteczekessa Napisano 28 Lipca 2017 Autor #463788 Napisano 28 Lipca 2017 27 minut temu, ^^RYBSON^^ napisał: Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła prawdopodobnie internet Ci się zaciął, zgaduję że kilkukrotnie kliknąłeś przycisk "Dodaj odpowiedź"?
RYBSON Napisano 28 Lipca 2017 #463789 Napisano 28 Lipca 2017 @Freezu mógł się w sumie zaciąć, bo w tym samym momencie albo chwilę przed przez burze pyknęło mi światło, a przycisk nacisnąłem bodajże tylko raz Bezzi, pionteczekessa, `KinG` i 1 inny dodali reakcje 1 3
klqs Napisano 29 Lipca 2017 #463924 Napisano 29 Lipca 2017 Czemu ten dział http://multi-head.pl/forum/272-poradniki/ jest zablokowany dla zwyklych użytkowników? Proponuje go otworzyć, sam bym może jakiś poradnik czasami wrzucił
z.r.a.z. Napisano 30 Lipca 2017 #463972 Napisano 30 Lipca 2017 @Freezu kochana, ja wiem, że róznie się dzieje na forum... zgłosze jednak daty : nie 19 lipiec 2017, tylko 19 lipca itp.itd. dzieciaki wchdzą niech mają wzór:) Master dodał reakcję 1
SUNN. Napisano 31 Lipca 2017 #464118 Napisano 31 Lipca 2017 Dałoby się zrobić tak żeby iksDe nie było automatycznie podmieniane na emotkę ? Nie można wyznawać filozofii iksDe jeśli to barachło się wyświetla. Born dodał reakcję 1
pionteczekessa Napisano 31 Lipca 2017 Autor #464135 Napisano 31 Lipca 2017 40 minut temu, SUNN. #URLOP napisał: Dałoby się zrobić tak żeby iksDe nie było automatycznie podmieniane na emotkę ? Nie można wyznawać filozofii iksDe jeśli to barachło się wyświetla. zrobione xD SUNN., Born i Bezzi dodali reakcje 2 1
KUCYK! Napisano 1 Sierpnia 2017 #464311 Napisano 1 Sierpnia 2017 NIe mogę napisać statusu, nie wiem czy to błąd/bug u mnie ale bez przesady na 2 PC i na tel i jeszcze myślałem że to wina IP ale sprawdzałem też na innym po prostu nie ma
RYBSON Napisano 1 Sierpnia 2017 #464371 Napisano 1 Sierpnia 2017 W wersji na telefon nie widać aktywnych użytkowników
z.r.a.z. Napisano 2 Sierpnia 2017 #464461 Napisano 2 Sierpnia 2017 Dnia 30 lipca 2017 o 23:33, LOLSON napisał: Ogarnięte. Dalej to samo, może wybija Ci wtyczkę daty jak były tak są
Werid *-* Napisano 2 Sierpnia 2017 #464462 Napisano 2 Sierpnia 2017 Z oznaczaniem jest chyba mały problem Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454 Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak Bezzi, Born i Ripton dodali reakcje 3
Missia Napisano 2 Sierpnia 2017 #464548 Napisano 2 Sierpnia 2017 Już parę osób skarżyło się na brak możliwości edycji postu. Zrobią jakiś błąd w tekście i nie mogą go poprawić.
RYBSON Napisano 2 Sierpnia 2017 #464553 Napisano 2 Sierpnia 2017 Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam Missia dodał reakcję 1
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464565 Napisano 3 Sierpnia 2017 Usuncie tabele serwerów na wersji tel bo to sttasznie szpeci szatę graficzną a jeśli ktoś bedzie z niej chciał skorzystać to włączy wersje komputerową
pionteczekessa Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #464611 Napisano 3 Sierpnia 2017 21 godzin temu, z.r.a.z. napisał: Dalej to samo, może wybija Ci wtyczkę daty jak były tak są na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi 20 godzin temu, .:Aga:. napisał: Z oznaczaniem jest chyba mały problem Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454 Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak prawdopodobnie błąd po aktualizacji forum, czekamy na ips 13 godzin temu, ^^RYBSON^^ napisał: Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam zrobione 5 godzin temu, ~KUCYK~ napisał: Usuncie tabele serwerów na wersji tel bo to sttasznie szpeci szatę graficzną a jeśli ktoś bedzie z niej chciał skorzystać to włączy wersje komputerową zrobione Bene i SUNN. dodali reakcje 1 1
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464614 Napisano 3 Sierpnia 2017 Nie wiem czy to rola uprawnień ale nie mogę nic przenosić do archiwum w dziale grafiki
`KinG` Napisano 3 Sierpnia 2017 #464616 Napisano 3 Sierpnia 2017 W legendzie forum ( na dole ) nie ma koloru rangi Programista.
z.r.a.z. Napisano 3 Sierpnia 2017 #464622 Napisano 3 Sierpnia 2017 21 minut temu, Freezu napisał: na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku... każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam...
Tony Montana Napisano 3 Sierpnia 2017 #464639 Napisano 3 Sierpnia 2017 @Freezu Ja miałem ostatnio problem z edycją posta, kolega @kolos również miał tą przypadłość i zapewne wielu innych, nad którymi czuwał i odpowiednio nagradzał moderator Bezzi dodał reakcję 1
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464642 Napisano 3 Sierpnia 2017 Nie działa informacja w której zawarte jest, że przekroczyłem liczbę reputacji
5g_KoLoS Napisano 3 Sierpnia 2017 #464654 Napisano 3 Sierpnia 2017 @Freezu , jak wspomniał @Tony Montana czasem pojawia się problem związany z brakiem możliwości edycji posta, ja tak miałem przy jednym odwołaniu i w skutek tego zostałem nagrodzony warnem Bezzi dodał reakcję 1
pionteczekessa Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor #464684 Napisano 3 Sierpnia 2017 4 godziny temu, z.r.a.z. napisał: no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku... każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam... poprawię w wolnym czasie 3 godziny temu, Tony Montana napisał: @Freezu Ja miałem ostatnio problem z edycją posta, kolega @kolos również miał tą przypadłość i zapewne wielu innych, nad którymi czuwał i odpowiednio nagradzał moderator 2 godziny temu, 5g_KoLoS napisał: @Freezu , jak wspomniał @Tony Montana czasem pojawia się problem związany z brakiem możliwości edycji posta, ja tak miałem przy jednym odwołaniu i w skutek tego zostałem nagrodzony warnem od kiedy macie taki problem?
WolfIDraV Napisano 3 Sierpnia 2017 #464695 Napisano 3 Sierpnia 2017 Sworzyc pod dział z zleceniami dla programisty w Dziale Administracji gdzie dostęp do niego będą mieli op serwerów oraz wyższa administracji SUNN. dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
113
84
54
34
Popularne Dni
18 Lut
25
19 Mar
17
3 Sie
13
13 Mar
12
Najaktywniejsi w tym temacie
SQNFUN 113 posts
Bezzi 84 posts
pionteczekessa 54 posts
Master 34 posts
Popularne Dni
18 Lut 2017
25 posts
19 Mar 2017
17 posts
3 Sie 2017
13 posts
13 Mar 2017
12 posts
Popular Posts
Born
Moim zdaniem ranga Redaktor FP nie powinna mieć dostępu do działu Sprawy Ogólne
pionteczekessa
Oznaczanie, wysyłanie wiadomości i dodawanie statusów już działa. Nowy bajer (szybkie oznaczanie):
RYBSON
@Freezu mógł się w sumie zaciąć, bo w tym samym momencie albo chwilę przed przez burze pyknęło mi światło, a przycisk nacisnąłem bodajże tylko raz
Posted Images