Skocz do zawartości

Propozycje i uwagi - FORUM

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? :) zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła ;)

Screenshot_20170728-201809.png

Screenshot_20170728-201803.png

W dniu 28.07.2017 o 18:21, ^^RYBSON^^ napisał:

Ktoś mi wyjaśni jakim cudem? :) zagłosowałem na serwer i kliknąłem przycisk raz a widać co widać na dole. Dobrze, że nie zalicza się to do postów bo ostrzeżenie bym wyrwał co nie zmienia faktu, że to i tak dziwna sytuacja i nie chciałbym żeby się ona powtórzyła ;)

Screenshot_20170728-201809.png

Screenshot_20170728-201803.png

Expand  

prawdopodobnie internet Ci się zaciął, zgaduję że kilkukrotnie kliknąłeś przycisk "Dodaj odpowiedź"? 

W dniu 31.07.2017 o 11:45, SUNN. #URLOP napisał:

Dałoby się zrobić tak żeby iksDe nie było automatycznie podmieniane na emotkę xD

Nie można wyznawać filozofii iksDe jeśli to barachło się wyświetla.

Expand  

zrobione xD

• Kobieta

Z oznaczaniem jest chyba mały problem :/ Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454

Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak :D

Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam :D

W dniu 2.08.2017 o 13:51, z.r.a.z. napisał:

Dalej to samo, może wybija Ci wtyczkę :P daty jak były tak są :)

Expand  

na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi

W dniu 2.08.2017 o 14:12, .:Aga:. napisał:

Z oznaczaniem jest chyba mały problem :/ Co widać w większości tematów np. -> http://multi-head.pl/topic/85332-zamkniętygrafik-awans-~kucyk~/?tab=comments#comment-464454

Przez chwilę jest normalnie, a potem zmienia się na zwykły tekst, chyba że ja mam coś nie tak :D

Expand  

prawdopodobnie błąd po aktualizacji forum, czekamy na ips

W dniu 2.08.2017 o 21:51, ^^RYBSON^^ napisał:

Ten widok na telefon według mnie 2-3 dni temu był trochę lepszy, widać było przede wszystkim aktywnych użytkowników oraz legendę rang. Do tego sb było na początku i nie trzeba było przewijać nie dawno dodanej na ten właśnie widok listy serwerów z IP na który i tak trzeba pomniejszyc ekran żeby cokolwiek zobaczyć. To jest tylko moja opinia nie wiem czy inni się z tym zgodzą. Sam korzystam z forum na telefonie bo moim zdaniem jest to bardziej wygodne i mam wszystko "pod ręką". Nie wiem, może wygląda to tak bo jest to wszystko w trakcie testów a jeśli tak, to przepraszam za to wybaczcie mi za to co tu piszę. Pozdrawiam :D

Expand  

zrobione

W dniu 3.08.2017 o 05:27, ~KUCYK~ napisał:

Usuncie tabele serwerów na wersji tel bo to sttasznie szpeci szatę graficzną a jeśli ktoś bedzie z niej chciał skorzystać to włączy wersje komputerową ;)

Expand  

zrobione

W dniu 3.08.2017 o 11:07, Freezu napisał:

na forum zostało wgrane nowe spolszczenie i dlatego się zmieniło na poprzednie, myślę że nie ma sensu z tym się bawić co chwilę, nikt nawet nie zwraca na to uwagi

Expand  

no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku...  każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam...

W dniu 3.08.2017 o 11:30, z.r.a.z. napisał:

no wiesz, ale to jest błąd, to nie jest po polsku...  każdy kto zna odmiany i uczył się polskiego pilnie (w podstawówce) będzie wiedział, że nie potrafimy odmieniać.. skategoryzuje wszystkich co sa za to odpowiedzialni:) Mnie to osobiście razi, ale jeśli ma być forum z błeem bo za dużo zachodu, to odpuszczam...

Expand  

poprawię w wolnym czasie

W dniu 3.08.2017 o 12:46, Tony Montana napisał:

@Freezu Ja miałem ostatnio problem z edycją posta, kolega @kolos również miał tą przypadłość i zapewne wielu innych, nad którymi czuwał i odpowiednio nagradzał moderator 

Expand  
  W dniu 3.08.2017 o 13:33, 5g_KoLoS napisał:

@Freezu , jak wspomniał @Tony Montana czasem pojawia się problem związany z brakiem możliwości edycji posta, ja tak miałem przy jednym odwołaniu i w skutek tego zostałem nagrodzony warnem

Expand  

od kiedy macie taki problem? 

• Donator
  • Premium
  • Programista

Sworzyc pod dział z zleceniami dla programisty w Dziale Administracji gdzie dostęp do niego będą mieli op serwerów oraz wyższa administracji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...