Missia Napisano 21 Lutego 2017 #427832 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Postanowiłam odświeżyć temat, w którym zgłaszacie się do przeprowadzenia wywiadu z Naszymi Redaktorami. Napisz post poniżej stosując ten wzór, wtedy możesz spodziewać się propozycji wywiadu od któregoś Redaktora.Wzór: Nick: Dlaczego Ty?: Kontakt (steam, gg): Pisząc zgłoszenie prosimy, abyś nas zachęcił/a do przeprowadzenia z Tobą wywiadu. Osoby, które nie mają nic ciekawego do powiedzenia nie będą brane pod uwagę. Chcielibyśmy skupić się na osobach, które mają swoje zdanie, swoją historię bądź chcą porozmawiać na interesujący temat. Kontakt do Redaktorów na forum: @FUHRER @pemeq @CLS63S AMG Zapraszamy! Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez pemeq urlopowy pemeq i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Lutego 2017 #427848 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Nick:Aureox Dlaczego Ty?:A dlaczego nie , chciałbym opowiedzieć o swej ciekawej przygodzie z bilardem . Kontakt (steam, gg):Steam Aureox Pozdrawiam CukierkowyMario dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimaginowany12332 Napisano 22 Lutego 2017 #428058 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nick: Wyimaginowany. Dlaczego Ty: Wiem, że jestem nowy na sieci. Ale czy to nie byłby dobry sposób na bliższe poznanie mnie ? Może niektórych zainteresuje moja osoba. Nie robię błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, więc Redaktor nie będzie musiał mnie poprawiać. Bardzo lubię takie wywiady. Chciałbym dostąpić zaszczytu i odpowiedzieć na kilka pytań. Mam ogromną nadzieję na przyjęcie tego nazwijmy "podania" . Kontakt (steam,gg): Steam Wyimaginowany. http://steamcommunity.com/profiles/76561198353339632/ Łączę pozdrowienia. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 22 Lutego 2017 #428060 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nick: Drako Dlaczego Ty?: Hmm na sieci trochę czasu, czemu by nie wziąć udziału w wywiadzie. Chętnie nawiąże nowe znajomości, czy udzielę informacji na swój temat Kontakt (steam, gg): gg: 60688770 Steam: http://steamcommunity.com/id/iam_Drako/ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Lutego 2017 #428655 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Nick: M@R!O Dlaczego Ty?: : Chcę przedstawić w których jest . Kontakt (steam, gg): pw, ts3, steam. asassin432, LukaSS i ★ PaPeK ★ dodali reakcje 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 26 Lutego 2017 #429034 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Nick: Just NoOne Dlaczego Ty?: A no bo chcę napisać o różnych różnościach . ^^ Kontakt (steam, gg): steam, pw, gg gdzie lepiej. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Lutego 2017 #429046 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Nick: SQNFUN Dlaczego Ty?: bo jestem zajebisty, a nikt do tej pory nie przeprowadził ze mną wywiadu Kontakt: Steam (PW na forum nie piszcie, bo nie czytam) Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 28 Lutego 2017 #429644 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nick: BobSON Dlaczego Ty?: Bo się zgłaszam Kontakt (steam, gg): stim Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Lutego 2017 #429757 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nick: señor Dlaczego Ty?: Nie wiem czemu ale czuję taką pustkę po pierwszym wywiadzie oraz parę kwestii zostało pominiętych, co chciałbym nadrobić w nowym wywiadzie. Kontakt (steam, gg): Steam Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 #436525 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nick: BeZzi Dlaczego Ty? A dlaczego nie, sporo wywiadów ostatnio spływa po redakcji dlatego zgłaszam swoją kandydaturę! Kontakt: Forum, steam, gg, fb, instagram, myspace, twitter, mail, snapchat Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 26 Marca 2017 #436633 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nick: Th3End Dlaczego Ty? Zakończyłem moją profesjonalną karierę w redakcji, pracuje na najwyższych obrotach, więc czemu nie można zrobić małego wywiadziku ze mną? ;3 Kontakt: Forum, steam, fb. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 26 Marca 2017 #436676 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nick: MartyN Dlaczego Ty? Dla lata na sieci, a wywiadu brak. Kontakt: Forum, steam i dla wtajemniczonych fb. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 29 Marca 2017 #437456 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Nick: Doman Dlaczego Ty?: Trochę się zmienilo, ostatni wywiad był ponad rok temu. Kontakt (steam, gg): steam, fb Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 28 Kwietnia 2017 #445899 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Nick:Seldo Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem młodym użytkownikiem forum, i mało osób mnie zna może ktoś chciałby mnie poznać, lub poznać lepiej Kontakt (steam, gg):http://steamcommunity.com/id/seldo Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Października 2017 #475026 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) Zapraszamy do zapisywania się Kontakt w razie pytań: Doman Steam / Forum Knopa Steam / Forum Senor Steam / Forum Edytowane 2 Października 2017 przez knoppcio Mamusiaa, Małgorzata K. i Bezzi dodali reakcje 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 8 Października 2017 #475720 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Nick: SnowQueen Dlaczego Ty?: A no bo chcę napisać o różnych różnościach . ^^ Kontakt (steam, gg): steam, pw, gg gdzie lepiej. Challenger2, VEX`, Knopa i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ Genialny Chemik ★ Napisano 25 Października 2017 #477822 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Nick: ★ Genialny Chemik ★ Dlaczego Ty?: Bo każdy chce mnie poznać mało o mnie wiedzą Kontakt: Steam (PW na forum) lepiej na forum ) Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 2 Grudnia 2017 #484026 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Nick: ☆Verti☆ Dlaczego Ty?: Ponieważ wiele osób dużo o Mnie jeszcze nie wie, a także nowe osoby tutaj zagościły które pewnie też by chciały mnie lepiej poznać. Kontakt (steam, gg): PW na forum lub steam. Cytat wielokrotny Cytuj Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 3 Grudnia 2017 #484039 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Nick: brOOk3n Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem tu od dobrych prawie 3 lat i chciałbym się troszeczkę podzielić sobą Kontakt: Steam, forum, dla nielicznych fb Frost` dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheal Napisano 1 Lutego 2018 #494171 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Nick: Micheal Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem chyba miesiąc u was może mniej i co niektórzy mnie nie znają niech mnie poznają Kontakt (steam, gg):Forum Doman i LukaSS dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lutego 2018 #496256 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Nick: Kasia Dlaczego Ty?: Trochę sporo nowych osób tutaj, a ja pojawiłam się ponownie na sieci i mogłabym zapoznać ich z moją osobą Bezzi i aureox dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Lutego 2018 #496265 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Nick: HardeQ Dlaczego ty?: Bo jestem największym noobem sieci od marca 2012 roku i nikt nigdy tego nie przebije. Poza tym mam bogatą przeszłość na MH, a przyszłość jeszcze bardziej złotą Kontakt (230v hehe): forum, steam Edytowane 11 Lutego 2018 przez HardeQ Pisior45162894987561556458, Bezzi, Doman i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 13 Lutego 2018 #496809 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Nick: call_me_Lukas Dlaczego Ty?:Ponieważ chciałbym opowiedzieć o swojej historii jak skończyłem z cs 1.6 oraz jak do niego ponownie wróciłem, sadzę iż może to wielu zaciekawić Kontakt (steam, gg): pw steam( call_me_Lukas) Edytowane 19 Marca 2018 przez call_me_Lukas Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoodie™ Napisano 19 Marca 2018 #504065 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Nick: @hoodie™ Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem nowy na forum i chciałbym aby każdy mógł mnie dobrze znać Kontakt (steam, gg): Forum - Facebook - Instagram Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 19 Marca 2018 #504070 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Nick: 150kg 201iq 5cm Dlaczego Ty?: dawno nie mialem wywiadu, a duzo sie pozmienialo w moim zyciu (ktore i tak nikogo nie obchodzi XD) Kontakt (steam, gg): only steam, chyba ze komus ufam to dam swojego fb Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi