TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 #452794 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Data zdarzenia:01.06.2017 Nick gracza: Ąv2 Dowody:[AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ąv2 [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 48859152 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.98.28.164 ' Świadkowie: C.o.r.t.n.e.y, paput Uzasadnienie: Dostałem bana niby za AIMBOTA bez SS'ów chce się odwołać od bana. Grałem Szturmowcem i mogło się wydawać że mam AIMBOTA. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez TTKMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Czerwca 2017 #452796 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Piszesz odwołanie od bana w dziale skarg? @Gustaw zapraszam z demkiem. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452797 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 W takim razie chce linka do HLTV bo nie nagrywam demek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2017 #452798 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Nie Ty a admin ma przedstawić dowody czekaj cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 1 Czerwca 2017 #452802 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) http://www8.zippyshare.com/v/khZxDpQC/file.html ---> to jest demko 21:49 --> celownik dziwnie na głowe CT 21:55 --> Nie wiem skąd to strzelił Jak na moje zdanie celownik przeskakiwał momentami za bardzo jak na szturmowca Ale do oceny zostawiam UBT Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Gustaw Dodanie rozpiski aureox, Bene i RYBSON dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452804 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 No jak dla mnie to tylko DAWIXOS na tym demku ma aima. Ja jestem czysty mam świadków kolegów z którymi siedze na TS. Czy bedzie UB ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452808 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Nie rozumiem dlaczego nie zrobiłeś mi SS'ów potem wychodzą jakieś oskarżenia i śledztwa czy ma aima czy nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452811 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Więc jak z tym będzie dostane UB?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2017 #452812 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Nie spamuj w temacie tylko czekaj cierpliwie na werdykt. Upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Czerwca 2017 #452825 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) 21;03 Strzały oddawane gdzieś w okolicach klatki piersiowej , a wyszła głowa +B. 21;52 Celownik po prostu LATAŁ +B. 21;57 Tutaj widzę ewidentnego Aima +B. 22;56 Znów celownik dziwnie lata +/-B. Jak dla mnie spalony. @Bezzi Ogarnij ten spam na dole. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Mamusiaa i Gustaw dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452828 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Wy sobie żartujecie??? Na serwerze graja goście na premkach z hackami i nic z nimi nie robicie a mnie czystego banujecie za NIBY AIMA.... nieźle paput1312 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamsoon Napisano 1 Czerwca 2017 #452831 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Piszesz kolego , ze celownik mu dziwnie przeskakuje , ze nie wiesz jak on to strzelil ... To jest cod-mod i silnik 1.6 nie oddaje realistycznych strzalow poza tym ta klasa nie ma rozrzutu , a wiec biegajac na prawo i lewo strzaly leca dowolnym kierunku , wiem co pisze bo tak samo jest z perkiem eliminator rozrzutu . Uwazam , ze bany bez ss sa idiotyczne bo jezeli ktos oszukuje to tych ss nie wstawia , a plagiaty latwo rozpoznac . Sugerujesz sie demem i akcjami na ktorych widac ze gracz gra po prostu dobrze , a twoja obiekcja jest co najmniej smieszna . / C.o.r.t.n.e.y Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Kamsoon paput1312 i TTKMS dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 1 Czerwca 2017 #452832 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 5 minut temu, Kamsoon napisał: Piszesz kolego , ze celownik mu dziwnie przeskakuje , ze nie wiesz jak on to strzelil ... To jest cod-mod i silnik 1.6 nie oddaje realistycznych strzalow poza tym ta klasa ma rozrzut , a wiec biegajac na prawo i lewo strzaly leca dowolnym kierunku , wiem co pisze bo tak samo jest z perkiem eliminator rozrzutu . Uwazam , ze bany bez ss sa idiotyczne bo jezeli ktos oszukuje to tych ss nie wstawia , a plagiaty latwo rozpoznac . Sugerujesz sie demem i akcjami na ktorych widac ze gracz gra po prostu dobrze , a twoja obiekcja jest co najmniej smieszna . / C.o.r.t.n.e.y Nie rozumiem po co te wypowiedzi skoro UBT ocenia czy kolega ma cos czy jest czysty. Wasze poręczenie nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2017 #452834 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 @Kamsoon a czy to Ty dostałe bana, że sie wypowiadasz? Ten temat w żadnym stopniu Ciebie nie dotyczy swoje obiekcje zachowaj dla siebie ten dział nie służy do rozmów jak zobaczę tu posty inne niż członków UBT będę karał warnami. UBT zapraszam do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452835 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Ostatnie pytanie. Za jaki czas mogę spodziewać się podjętej decyzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 1 Czerwca 2017 #452839 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 20:55 - 21:05 +/- B 21:46 - 21:52 +B 21:55 +B 22:09 - 22:15 +/- B 22:50 - 23:00 +B Jeśli typek nie ma perku eliminatora rozrzutu, lub jakieś klasy która ten rozrzut zmniejsza to wniosek jest tylko jeden ;] Ripton, aureox, Baniatowaty i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 1 Czerwca 2017 #452841 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) 21;03 Lata celownik +B 21;52 Nie to tak nie powinien wyglądać celownik nawet na tej klasie +B 21;55 Pierwsze 3 kule oddane w pustkę, ale czwarta kula diametralnie zmieniła kurs i trafiła w głowę. +B 22;56 Strzały z ak na brak recoilu wyglądają dziwnie przyznam, ale jak zmienił bron na glocka gdzie wszystko jest normalnie -/+B Dla porównania nagrałem swoje demko jak wygląda to na tej klasie i mi tak celownik nie lata, więc uważam że typ spalony. http://www43.zippyshare.com/v/VikEFiXU/file.html @TTKMS "No Bania jak ty celujesz po nogach mając wbudowany eliminator to pzdr ", ale po co ta agresja w moją stronę? Czy ja musiałem strzelać w łeb hmm chciałem tylko zademonstrować jak wygląda recoil u normalnych graczy Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Idealna Bania aureox, senor i Ripton dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452846 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 No Bania jak ty celujesz po nogach mając wbudowany eliminator to pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TTKMS Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452848 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Jeszcze dużo przed tobą Czy ty nie rozumiesz , że twoje komentarze są tutaj ZBĘDNE? , czekaj spokojnie na WERDYKT /Aureox Edytowane 1 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Czerwca 2017 #452857 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 21:03 na głowę +B 21:52 nieźle skacze celownik +B 21:55 bez komentarza .. +B 22:51 tu jakby próby normalnego strzelania -/+B Spalony "Spytajcie moich kolegów" aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2017 #452859 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 21:03 szejki +B 21:52 szejki +B 21:55 przeskok na głowe +B 3 akcje wystarczą. Piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2017 #452860 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi