Vusalie Napisano 5 Czerwca 2017 #453727 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Nick: Vusalie Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Ogólnie byłem adminem na 6 serwerach Cod-Mod i na 3 Zombie-Mod, nie miałem żadnej skargi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że 4 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ, chciałbym pomóc adminom pilnować ładu i porządku na serwerze, dobrze dogaduje się z graczami, nie stwarzam problemów nikomu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: minimum 6h Kontakt: Steam, Skype, Discord, Ts Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Vusalie/80.72.43.106:27022/ Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Vusalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 6 Czerwca 2017 #453744 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Myślę, że można dać Ci szansę + wiek + doświadczenie + AMX każdy się nauczy + aktywność + nie ma z nim żadnych problemów - steam ( jeśli będzie to okey ) Wpadaj podczas gry na ts'a Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 6 Czerwca 2017 #453758 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 (edytowane) @Vusalie edytuję post, więc Cię oznaczam. Steam już jest więc jak najbardziej na TAK. Tylko więcej autodestrukcji mi dostarczaj Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Wywra zmiana treści podania Vusalie i Nejten c; dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Czerwca 2017 #453762 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 A ja narazie jestem na nie, obecnie brak steam, bany za miny/txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Czerwca 2017 #453764 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Też na Nie.Nie masz steam nie mam admina.Steam to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Czerwca 2017 #453822 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 (edytowane) 5 godzin temu, KreatywnyAli napisał: A ja narazie jestem na nie, obecnie brak steam, bany za miny/txt Skoro steam jest to ja byłbym za okresem próbnym Aktywny jest, do poprawy jedynie regulamin trochę, szansa się należy... a co poźniej to od Ciebie zależy Nie mogłem edytować poprzedniego postu Edytowane 6 Czerwca 2017 przez KreatywnyAli Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 6 Czerwca 2017 #453865 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Jestem na NIE Gracz banowany za miny / txt W czasach mojego adminowania przyczepiał się o sprawiedliwe bany które potwierdzały że nie zna regulaminu. Po za tym ma plusy, Steam już widziałem ale nie zmienia to punktu wyżej. Wywra dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 6 Czerwca 2017 #453886 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Również na Nie Nigdy nie widziałem steam Twojego to raz 2 bany za miny Popraw stawianie min i pokaz ze masz steam to wtedy bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 7 Czerwca 2017 #454031 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) @up: vusalie wchodzi na Steam nie pierwszy dzień i gra jak Ty jesteś. Nie widzisz tego, tak jak nie widzisz dowodów w moich oskarżeniach co do adminów i mówisz, że są "bezpodstawne". Natomiast widzisz rzeczy, których nie ma, tak jak moje notoryczne łamanie regulaminów i to, że banowałem za darmo - gdyby takie rzeczy, byłbyś w stanie podać mi choć jeden dowód, skargę gracza, a nie puste słowa. Zatem skoro masz takie dysfunkcje poznawcze, Twoja opinia nie jest nic warta, a Vusalie nadaje się o wiele bardziej na to stanowisko, niż Ty. Poza tym, chcę dodac, że teksty o jego dawnych banach to już przeszłość i obecnie gracz Vusalie gra naprawdę okej, więc są to tylko powtarzane bez sensu teksty, żeby chronić kolesiostwo adminów COD400 @bene: ten post jest nt podania, wstawka o chłopczyku poniżej jest dodatkowo, zaś jego post jest nie na temat w całości więc nie masz za co mi grozić warnem Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Wywra Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 8 Czerwca 2017 #454159 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 @Wywra że tak powiem weź się człowieku pie*dolnij w łeb bo zaczynasz denerwować ludzi... Dzisiaj mi pokazał steam i gadałem z nim itd. A kto się nadaje na admina to nie tobie oceniać, wróciłeś i robisz cały czas o coś problemy jak małe dziecko... bo to ktoś raz przeklnie bo to coś tam i wszedzie gdzie ktoś coś napisze to ty musisz się wpie*dolić i wracać ciągle do tych twoich pseudo skarg... Mogę dostać tego warna na forum ale nie idzie z tym czymś wytrzymać, przypierdzielasz się do wszystkich o wszystko nawet jak nie ma problemu. Nw czy znęcają się nad tobą czy coś chłopie ale ogarnij się w końcu. I nie rób spamu pod każdym postem masz coś do mnie ? chcesz coś to zapraszam na pw a nie pod każdym postem będziesz się użalał Sunn: @MoNt3 emocje emocjami ale proszę mi tutaj nie robić ścieku. Wywra, KreatywnyAli i SQNFUN dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 8 Czerwca 2017 #454173 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 To zaczynamy show. @MoNt3 i @Wywra jeszcze jeden post nie na temat rekrutacji i oboje dostaniecie po warnie. Jeszcze się nie nauczyliście w innym podaniu? @Nodi @KreatywnyAli więcej argumentów proszę. @MoNt3 Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia, proszę złozyć skargę na gracza w oddzielnym temacie i tam się produkować, uważaj na słownictwo - ranga admina coś ma reprezentować a nie tylko świecić. Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Czerwca 2017 #454180 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Skoro tak sobie Bene życzysz to proszę Steam jest Aktywność jest Doświadczenie jest Wiek jest Kultura jest Biorąc pod uwagę wcześniejsze łamanie regulaminu i amx za okresem próbnym jak wcześniej napisałem. Wystarczy?? *zróbcie coś z ta edycja bo trzeba10 postów pisać.... Edytowane 8 Czerwca 2017 przez KreatywnyAli Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siergiej. Napisano 8 Czerwca 2017 #454184 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) +Steam +Aktywny +Doświadczenie -Wcześniej łamał regulamin Jak pan powyżej - za okresem próbnym. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Siergiej. Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Czerwca 2017 #454241 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Piszę na prośbę Bene Widzę steam jest Ogólnie jestem na tak ale ja bym był bardziej przekonany do twojej osoby jakbyś złożył podanie za 2 tygodnie bo za szybko je złożyłeś nic do ciebie nie mam ( wolałbym żebyś dał się lepiej poznać) Jestem za okresem próbnym. + steam + Wiek + Godziny są + Link do GT + Doświadczenie ma +/- AMX z tym to nie będzie problemów Każdy łapie + Bezkonfliktowy @Nodi raczej za moim pozwoleniem a nie na moją prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 9 Czerwca 2017 #454375 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Można dać mu szanse +Steam +GT +Kultura +Da się dogadać +/-AMX ale można się douczyć +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 12 Czerwca 2017 #455034 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Tak Steam wiek godziny kultura zgłasza aktywny na uą ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdeski99 Napisano 13 Czerwca 2017 #455331 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jestem na tak ponieważ : + steam + Wiek + Godziny + Link do GT + Doświadczenie +/- AMX + Bezkonfliktowy Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Star Guardian Panda Napisano 13 Czerwca 2017 #455332 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jestem na tak bo : + steam + Wiek + Godziny są + Link do GT + Doświadczenie ma +/- AMX z tym to nie będzie problemów Każdy łapie + Łatwo się z nim dogadać Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 14 Czerwca 2017 #455345 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Jestem na tak + steam + Wiek + Godziny są + Link do GT + Doświadczenie ma + Amx nadrobi +często na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 16 Czerwca 2017 #455704 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Ja narazie jestem na nie daj sb jeszcze troszkę czasu pograj z nami poczytaj regulaminy itp itd zgloś się za jakiś czas Vusalie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456040 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Okres próbny 2 tyg. Zapraszam na PW w celu dopełnienia formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456041 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi