Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Doman Jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to co tutaj piszemy, to byś wiedział, ze jeszcze nie ma wystarczająco ludzi do gry, aby posklejać zespoły.

Ja mogę wraz z kolosem zająć się organizacją tego turnieju, czyli wylosujemy osoby do gry (nie wiem jak kolos, ale ja będę typem organizatora, który nie gra :D), będziemy się starać to wszystko dobrze przeprowadzić.

Edytowane przez Th3End

Wraz z @5g_KoLoS ustaliliśmy pewne szczegóły odnośnie tego. Teraz pozostaje pytanie, kto jest chętny? Aby nie robić zbędnego spamu, to piszcie do nas na steam lub na pw forum.

Th3End - Steam - Forum

5g_KoLoS - Steam - Forum

Ustaliliśmy, że cały turniej odbędzie się w drużynach po 4 osoby, stawiamy, że zgłosi się około 24 osób, co da nam łącznie 6 teamów.
Gracze będą grali do 16 zwycięstw, tak jak normalnie się gra, rundy będą trwały po 2 minuty. Rozgrywka będzie się toczyła na do dwóch wygranych na mapach, czyli będą grane 3 mapy, takie jak; de_dust2, de_inferno, oraz de_train.

Losowanie drużyn będzie przebiegało tak jak mówiliśmy, aby były mniej więcej równe szanse zrobimy tak, że najpierw wylosujemy najlepszych graczy spośród zebranych, a następnie pod nich stworzymy zespoły, jeżeli komuś nie odpowiada zespół, trudno. ;) Albo gracie w takim zestawieniu, albo po prostu nie gracie, to ma być 4fun, to nie jest turniej o pule nagród wynoszące 1mln$, tylko dla zabawy. Poinformujemy was jakie są składy. Kapitan będzie oznaczany gwiazdką *.

Ostatecznie jeżeli wybierzemy już wszystko, to następnie napiszemy do was kiedy, co i jak, kto z kim, lub stworzymy harmonogram kto kiedy, aby to szło sprawnie.

Edytowane przez Th3End

ja wyrażam chęć wzięcia udziału w owej napizdzance  lecz jest taki problem ze ja już w tym okresie będę pracował nie jak teraz na l4 od 6tyg:) i będę pracowal od 19 do 3-4 rano zawsze tylko sobota wolna także nie wiem czy godziny będą pasowały ale jak cos to  steam  End:)

oczywiście że 1.6 @señor

Jak do tej pory zgłosiło się 18 osób + ja : @Strażnik Gracuś@__JaToHipHop__@DrRaku@koksy@Sylwia^^@ZamknijZimnoBoMiOkno@Janek Snieg@PodajeHazloOkon@Bezzi@BORN2KILL.@Tomass ツ@Just NoOne@Doman@~KUCYK~@zyga16@:.Aureox:.@`KinG`@Ripton@MeGusta@LOVASSS@buzia<3@VEX`@5tefan@Wiater

oraz spoza forum Z00m, nie wiem czy ma konto, oraz Lou - nie pamięta passów

a także Grzelakk który musi założyć konto.

Do tego niepotwierdzone :

Krasnal7733

Edytowane przez 5g_KoLoS
.

Nie umiem ale zagrał bym,  @Th3End ten team co podałeś to kompletna klapa xD są lepsi. 

Gramy szybciej niż  koniec sierpnia za długo by czekać. 

@5g_KoLoS masz moje błogosławieństwo  i no powodzenia. 

Ps.  Shoter :D

Edytowane przez MeGusta

@MeGusta Jeżeli załatwiłbyś szybciej serwer, to możemy nawet pod koniec tygodnia grać, nie ma problemu.

@Sylwia^^ @ZamknijZimnoBoMiOkno turniej będzie grany w weekend, ewentualnie piątek, ale będziemy się starać, aby było w weekend od godziny 15/16 do wieczora, ewentualnie późnego wieczora.

@5g_KoLoS Dopisz Riptona, MeGustawa, Lovka oraz buzię.

Oczywiście nie muszę chyba wspominać, że mikro + ts obowiązkowe, bo bez tego nie byłoby gry.. :D

Edytowane przez Th3End

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...