Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Nowy Serwer?

WolfIDraV

Jaki Mod?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Mod?

• Zombi Mod na LvL(Klasy zombi odblokowane wraz z LvL)
    • Zombi Mod
    • COD MOD na Likwidacje
    • COD MOD na Awanse
    • UnitRPG

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 08/31/17 o 10:00

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Społeczeństwo Multi-Head,

Wraz z @Malu gadałem o nowym serwerze Multi-Head i z tego powstaje ankieta który byście chcieli serwer.

Zombi Mod - Zombi mod jak każdy inny tylko trochę zmieniony np. Bron będzie posiadacz własny lvl gdzie wraz z lvl rosną obrażenia z niej.

COD MOD na Likwidacje - Silnik COD'a które są obce teraz(Wybierasz gotowa klasę). Gra toczy się w Trybie Team DeathMatch gdzie zbiera się nieśmiertelniki po wrogu za nie otrzymuje się exp'a. Drużyna która pierwsza zbierze określona ilość nieśmiertelników otrzymuję dodatkowy exp oraz zmienia się wtedy mapa

COD MOD na Awanse - Silnik COD'a które są obce teraz(Wybierasz gotowa klasę). Klasa będzie posiadała 1 lub 2 awanse(Wraz z Awansem klasa staję się silniejsza).

UnitRPG - Coś w stylu Diablo Moda ale bardziej rozbudowanego gdzie gracz wybiera rodzaj rasy, rodzaj klasy. Podczas zabijania innego gracza może drapnąć ekwipunek z niego. Ekwipunek klasy nie jest okreslony chodzi dokładniej o to, że Mag może nosić ciężki pancerz a Wojownik Szaty

Edytowane przez WolfIDraV

Jailbreak byłby naprawdę spoko pomysłem, był kiedyś z tego co wiem i jakoś się trzymal. Co do tych propozycji to mamy zombie moda na którym nikt nie gra plus jakieś cod mody których jest u nas pełno. Przydała by się jakaś odmiana :)

No fajna inicjatywa z serwerami, ale dlaczego nie ma JB? Powinnien być w ankiecie i można by wykonać takowy serwer. Wiadomo reklame trzeba będzie troszkę włożyć jak na każdego Jail'a, jest bardzo prosty do stworzenia więc nw czemu nie został dodany do ankiety :)

@WolfIDraV Napisal 100 razy na sb jak i w tym temacie, że JB nie będzie wyżej przytoczył to @SUNN. zacznijcie czytać zanim napiszcie jakiś post :)

12 godzin temu, WolfIDraV napisał:

@señor malu poinformował mnie, że żadnego JB do sieci MH nie będzie dodawał.

To jest tylko glosowanie a 90 procent komentarzy to jaibreak. Nauczcie sie czytac bo to zenada. 

13 minut temu, Zakręcony napisał:

J***ć wszytkie te cody i inne szajsy. Dawać jaila :P

Ty to wgl. Lecz sie. 

Bylo wyzej napisane. Nie bedzie jailbreaka. Jesli komus nie pasuje, niech zostawi dla siebie. Komentarze od teraz widze typu tych serwerow. Zobacze inny bedzie +1. Bylu upomnienia, teraz od +1 w gore i tak dalej. 

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...