WolfIDraV Napisano 15 Sierpnia 2017 #467180 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Witaj Społeczeństwo Multi-Head, Wraz z @Malu gadałem o nowym serwerze Multi-Head i z tego powstaje ankieta który byście chcieli serwer. Zombi Mod - Zombi mod jak każdy inny tylko trochę zmieniony np. Bron będzie posiadacz własny lvl gdzie wraz z lvl rosną obrażenia z niej. COD MOD na Likwidacje - Silnik COD'a które są obce teraz(Wybierasz gotowa klasę). Gra toczy się w Trybie Team DeathMatch gdzie zbiera się nieśmiertelniki po wrogu za nie otrzymuje się exp'a. Drużyna która pierwsza zbierze określona ilość nieśmiertelników otrzymuję dodatkowy exp oraz zmienia się wtedy mapa COD MOD na Awanse - Silnik COD'a które są obce teraz(Wybierasz gotowa klasę). Klasa będzie posiadała 1 lub 2 awanse(Wraz z Awansem klasa staję się silniejsza). UnitRPG - Coś w stylu Diablo Moda ale bardziej rozbudowanego gdzie gracz wybiera rodzaj rasy, rodzaj klasy. Podczas zabijania innego gracza może drapnąć ekwipunek z niego. Ekwipunek klasy nie jest okreslony chodzi dokładniej o to, że Mag może nosić ciężki pancerz a Wojownik Szaty Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez WolfIDraV Maajkeel, RYBSON, wandi i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 15 Sierpnia 2017 #467187 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Ja bym proponował zombie mod z broniami od poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 15 Sierpnia 2017 #467201 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 CHCEMY NOWEGO JB #JBFAMILIANEVERDIE Ripton, heaVeN., Baniatowaty i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor #467202 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 @señor malu poinformował mnie, że żadnego JB do sieci MH nie będzie dodawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 15 Sierpnia 2017 #467203 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 JBFAMILIA Jak nie jb to zm... Bo codów jest pełno.. a ten unitrpg czy co tam to podobnie do coda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 15 Sierpnia 2017 #467205 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Jestem za dodaniem serwera Jailbreak Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 15 Sierpnia 2017 #467213 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Lepsze by były basebuilder, jail lub surf #JBFAMILIANEVERDIE Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Ripton senor, Baniatowaty, Tomass ツ i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 15 Sierpnia 2017 #467216 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Jailbreak byłby naprawdę spoko pomysłem, był kiedyś z tego co wiem i jakoś się trzymal. Co do tych propozycji to mamy zombie moda na którym nikt nie gra plus jakieś cod mody których jest u nas pełno. Przydała by się jakaś odmiana Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 16 Sierpnia 2017 #467230 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 No fajna inicjatywa z serwerami, ale dlaczego nie ma JB? Powinnien być w ankiecie i można by wykonać takowy serwer. Wiadomo reklame trzeba będzie troszkę włożyć jak na każdego Jail'a, jest bardzo prosty do stworzenia więc nw czemu nie został dodany do ankiety Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Sierpnia 2017 #467258 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 @WolfIDraV Napisal 100 razy na sb jak i w tym temacie, że JB nie będzie wyżej przytoczył to @SUNN. zacznijcie czytać zanim napiszcie jakiś post 12 godzin temu, WolfIDraV napisał: @señor malu poinformował mnie, że żadnego JB do sieci MH nie będzie dodawał. KUCYK! i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 16 Sierpnia 2017 #467283 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Zombie spoko, ale czemu nie BB albo surf, cod'ów szkoda więcej stawiać jak na moje A RPG może być fajne #JBFAMILIANEVERDIE Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 16 Sierpnia 2017 #467285 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Można RPG walnąć #JBFAMILIANEVERDIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 16 Sierpnia 2017 #467302 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 J***ć wszytkie te cody i inne szajsy. Dawać jaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Sierpnia 2017 #467307 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 To jest tylko glosowanie a 90 procent komentarzy to jaibreak. Nauczcie sie czytac bo to zenada. 13 minut temu, Zakręcony napisał: J***ć wszytkie te cody i inne szajsy. Dawać jaila Ty to wgl. Lecz sie. Bylo wyzej napisane. Nie bedzie jailbreaka. Jesli komus nie pasuje, niech zostawi dla siebie. Komentarze od teraz widze typu tych serwerow. Zobacze inny bedzie +1. Bylu upomnienia, teraz od +1 w gore i tak dalej. senor, Livio, MartyN i 4 innych dodali reakcje 1 1 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 4 Września 2017 Autor #470995 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Z głosowania wynika, że serwer za który mam zabrać się do pracy to UnitRPG. A temat proszę zamknąć bo ja to do tego uprawnień nie mam. Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 4 Września 2017 #470997 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi