JAKoB Napisano 24 Sierpnia 2017 #469186 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 I. Chciałbym znowu poruszyć temat zmian w klasach gdyż nie są one zbalansowane ( np. różnica między karabinierem ( dobre staty początkowe + 20dmg + 1/4 he) a zwiadowcą ( mp5 +autobh) jest ogromna i taki zwiadowca nie ma szans z karabinierem) oto kilka propozycji, niestety nie mamy OP więc na razie nie ma co tych klas pisać na gotowca do wgrania jak będzie zielona światełko to się kopnie w tyłem @WolfIDraV żeby pomógł albo sam się nimi zajmę oto propozycje 1. Żołnierz militarny INT: 10 HP:20 WYTRZ:25 KOND :25 M4 i MAC10 +5DMG i 1/4 na spowolnienie Zwiadowca int :40 Hp: 0 wytrz :0 Kond :60 Ciche kroki niewidka zmniejszona do 90 Mp5 +5dmg 2flashe i smok'e 3.Strzelec Wyborowy INT : 5 HP: 40 WYTRZ: 20 KOND :10 M4 + bezlik ammo , Widzi miny i pułapki 4.Strzelec Wsparcia INT : 15 HP: 10 WYTRZ: 30 KOND : 20 M3 i 1/5 z niej + niewidka gdy kuca 6.Pandionita - klasą zupełnie nikt nie gra proponuje ją zastąpić Tropicielem Tropiciel int :0 hp:0 wytrz:0 kond:40 Scout 60+inteligencja dmg + elitki 1/16 7.Truciciel - tez nikt nim nie gra nowa klasa : Kamikadze INT : 0 HP: 30 WYTRZ: 30 KOND : 0 M4 i 2 tomahowki 60+inteligencja obrażeń , 1/7 na wybuch po śmierci 8. Mściciel int: 20 hpp: 10 wytrz: 30 kond : 30 Apteczka + AK i 1/7 na natychmiastowe zabójstwo z broni 9. Szeregowiec int : 30 hp :10 wytrz : 30 kond : 35 Mac 10 i 1/13 z niego ( BEZ APTECZKI) 10.Terminator int:0 hp:0 wytrz:10 kond:30 Mac 10 i TMP + 10 dmg z nich 2 skoki 11. Okulista int : 30 hp :0 wytrz : 40 kond :10 Galil + 15 dmg ( jak m4 + 8dmg ) widzi miny i niewidzialnych 12. Żołnierz Wsparcia int :0 hp:50 wytrz : 10 kond : 10 Mp5 i 1/8 na krytyczne uderzenie i autoBH 13. Frost _ myślę że poprawiony będzie wgrany od resetu cnie @WolfIDraV Teraz Perki: (z cod mod 301) Twarda Ręka - glock i 1/2-5 z niego Tajemnica Wsparcia- Glock +30dmg i usp + 20dmg Vampiryc Scepters + 32-10 Wampirycznych obrażeń Invilurerabiti - od 3 do 15 sekund całkowitej nieśmiertelnośći( perk niszczy się po użyciu) Portal - od 1-5 razy możesz sie teleportować Moc Mędrca - ogranicznik rozrzutu + 10-20 dmg z broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Sierpnia 2017 #469204 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Żołnierz militarny - słaba ta obecna lepsza jest 2. Zwiadowca - czemu by nie będzie szansa z premkami 3. Strzelec Wyborowy - O sam bym tym pograł ciekawa klasa by była 4. Strzelec Wsparcia - całkiem spoko 6. Pandionita - klasą zupełnie nikt nie gra proponuje ją zastąpić Tropicielem Tropiciel - mi to obojętne raz grają raz nie w sumie można by dać w zamian tego tropiciela 7. Truciciel - tez nikt nim nie gra nowa klasa : Kamikadze - nowości mile widziane ludzi przyciągają 8. Mściciel - nwm czy 1/7 na zwykłej klasie nie za mocna by była proponuję 1/10-15 9. Szeregowiec - to nie osłabi tej klasy ? 10. Terminator - z bezik ammo lepszy jest ja bym nie ruszał 11. Okulista - fajna opcja widzi niewidzialnych szczególnie że powstała klasa szturmowiec 12. Żołnierz Wsparcia - czemu by nie spoko klasa wyjdzie Co do perków : Twarda Ręka - jak najbardziej Za Tajemnica Wsparcia - Za Vampiryc Scepters - trochę podchodzi pod zombi moda raczej przeciw jestem Invilurerabiti - pamiętam ten perk zmora serwera aż przypomniała mi się pewna klasa Gold Portal - Jest już teleport to po co kolejny perk Moc Mędrca - za nie widzę przeciwwskazań To moja ocena ciekaw jestem innych co na to Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 24 Sierpnia 2017 #469213 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Strzelec wyborowy - nie wiem wgl co to za pułapki więc tego nie zrobię, przynajmniej na razie Tropiciel - jak dmg ze scouta ma sie zmieniac przy wzroscie int? 1:1? Kamikadze - co to tomahowki Okulista - m4 czy czy galil? Czy oba? Wybaczcie te pytania dawno nie mialem do czynienia z codami. W załączniku te klasy które zrobiłem. codclass_Kamikadze.sma codclass_msciciel.sma codclass_strzwsparcia.sma codclass_szeregowiec.sma codclass_zwiadowca.sma codclass_Terminator.sma codclass_zolnierzwsp.sma @Edit: amxx nie wrzucałem bo to chyba nie problem przekompilować ale jak bedzie trzeba to moge Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez klqs Nodi, JAKoB i Ripton dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor #469222 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 @klqs Nie wiem kim jesteś i jak trafiłeś do tego tematu ale wyręczyłeś mnie i wolfidrav w robocie xDDDD 1. Pułapki to jak miny tylko one są w klasie konspirant że łapią cię i przytrzymują przez bodajże 10 sekund 2.Dmg z scouta tak jak na snajperze 1:1 innego sensu nie ma w sumie 60 to chyba nawet za mało 60 było na cod 301 tutaj +100 3. Tomahowki ( Takie siekierki )to coś jak pioruny tylko dłuzej leca i jakby się nad tym zastanowić to może 100+inta bo ciężko nimi będzie trafić i one były zamiast noża a nie pod 'E' 4. Galil to w nawiasie to ze wtedy bedzie brał mniej więcej jak m4 +8dmg 5. Jeszcze raz dzięki resztę klas chyba zrobię xDD Aczkolwiek już hohoihohoho nie miałem do czynienia z perkami jeszcze raz dzięki. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpnia 2017 #469284 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Wiekszośc zmian w klasach jest dobrych. Poza tymi. Msciciel - 1/7 ak to troche przesada na normalna klase Szeregowiec- zmiana nie potrzebna, z apteczka lepsza klasa Terminator- z bezlikiem duzo lepiej niz z tymi zmianiami. Co do perkow: Twarda reka- sadze ze 1/2-5 to jest przesada np z racji tego ze jest perk talibowskie naboje i jest max 1/4 z usp. Tajemnica wsparcia- nie mam nic przeciwko Vampiryc Scepters- jakos nie bardzo mi to pasuje na cod moda. Invilurerabiti-nie mam nic przeciwko portal- zbędny ( jest teleport ) moc mędrca- czemu nie, sadze ze 10-15dmg w tym perku zdecydowanie by wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor #469500 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 @Mako118 TE wszystkie perki są z cod moda 301lvl który został usunięty 1/7 na klasie może być msciciel ma 1/8 i kompletnie nie siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi