Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

[ODRZUCONE]Podanko Ripton

Ripton

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ripton

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak ale bawiłem się permisjami itp :D 

Posiadasz mikrofon?: Jest

Dlaczego własnie Ty?: Czasami ludzie piszą do mnie abym nadał jakąś rangę lub kanał więc z moderatorem będę mógł :D Często siedzę na ts nawet po 10h, przyda się dodatkowa para rąk do pomocy, bo nie zawszę któryś z modków jest i myślę, że można mi zaufać :) Wymagania spełniam.

Staż na sieci: Rok i trochę.

Co wprowadzisz na naszego Ts? Nic nie trzeba wprowadzać chcę tylko pomóc :D 

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Raz za kulturę :D 

Edytowane przez Ripton

Czesto wyzywa banie i vexa, nie umie grac w lola i monopol, oraz jak na swoja mase jest zbyt agresywny.... brac go poki jest cieply :kappa: 
Riptonek nadaje sie na moderatora ts3, duzo przesiaduje na ts gdzie knuje plany zniszczenia mh oraz podboju swiata, ponad to jest osoba mila, przyjacielska oraz mozna sie z nim posmiac na wiele tematow.
Jego dodatkowym atutem jest mikrofon ktory daje tak czysty dzwiek, ze az moje uszy placza ze szczescia :3

Widzę Ciebie na tsie codziennie, nie zauważyłam skarg na Ciebie i jesteś z nami już tyle, że dałeś się poznać większości. Bez problemu poradziłbyś sobie z tą funkcją. Oczywiście, że jestem na tak.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Niestety, oczekujemy nieco innych kandydatur od pretendetów. Dziękujemy za zgłoszenie i zapraszamy w następnej rekrutacji!

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...