Ripton Napisano 26 Sierpnia 2017 #469548 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: Ripton Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak ale bawiłem się permisjami itp Posiadasz mikrofon?: Jest Dlaczego własnie Ty?: Czasami ludzie piszą do mnie abym nadał jakąś rangę lub kanał więc z moderatorem będę mógł Często siedzę na ts nawet po 10h, przyda się dodatkowa para rąk do pomocy, bo nie zawszę któryś z modków jest i myślę, że można mi zaufać Wymagania spełniam. Staż na sieci: Rok i trochę. Co wprowadzisz na naszego Ts? Nic nie trzeba wprowadzać chcę tylko pomóc Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Raz za kulturę Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Ripton DaNoN^^, Born, Maajkeel i 8 innych dodali reakcje 6 2 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 26 Sierpnia 2017 #469549 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 W porównaniu do Rybona miałeś jednego bana tutaj minus, poza tym nie ma co za bardzo się przyczepić do Twojej kultury często Cię na TS widzę też siedzisz na różnych kanałach, obecność na forum podobna. Jestem na tak, ale mniejsze niż u Rybki Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Sierpnia 2017 #469550 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Na tak. Widzę Cie codziennie, siedzisz na ts długo da się z Tobą naprawdę długo wytrzymać i pogadać na każdy temat. Komunikatywny, mini doświadczenie ma (xD) więc nie mam nic przeciwko Ripton i DaNoN^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 26 Sierpnia 2017 #469551 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 JESTEM NA TAK. Miły życzliwy pomocny no-life ts'owy ( od 9 rano siedzi XD ) kulturę ma ( Demon Rafał ) . Da się z nim pogadać, tylko czasem mnie kickuje. DaNoN^^ i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Sierpnia 2017 #469556 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 TAK. To podanie jest bez wątpienia zdecydowanie lepsze od tego złożonego przez Rybsona. Jesteś bardzo aktywną osobą z kulturą na odpowiednim poziomie, a ponadto osobiście nie przyjąłem na ciebie żadnej skargi. Kagi, Ripton i DaNoN^^ dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Sierpnia 2017 #469561 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Jak na razie najlepszy kandydat na to stanowisko. Osoba z poczuciem humoru, odpowiedzialna i jak najbardziej kulturalna. Jestem na Tak! DaNoN^^ i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 26 Sierpnia 2017 #469570 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Czesto wyzywa banie i vexa, nie umie grac w lola i monopol, oraz jak na swoja mase jest zbyt agresywny.... brac go poki jest cieply Riptonek nadaje sie na moderatora ts3, duzo przesiaduje na ts gdzie knuje plany zniszczenia mh oraz podboju swiata, ponad to jest osoba mila, przyjacielska oraz mozna sie z nim posmiac na wiele tematow. Jego dodatkowym atutem jest mikrofon ktory daje tak czysty dzwiek, ze az moje uszy placza ze szczescia :3 DaNoN^^ i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 26 Sierpnia 2017 #469575 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Oczywiście że tak. Często widoczny na TS,nie wyzywa się z innymi osobami,na pewno doskonale sprawdzi się na tym stanowisku. Powodzenia Śmieszku Ripton i DaNoN^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 26 Sierpnia 2017 #469586 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Aktualnie najlepszy kandydat na to stanowisko. Na ts3 widzę twoją osobę codziennie. Jesteś zabawną i komunikatywną osobą.Tak jak ja potrafisz podchodzić do problemów w sposób spokojny i nieemocjonalny. Życzę powodzenia DaNoN^^ i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 26 Sierpnia 2017 #469605 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Hmmm Ripton Po za tym że nie umiesz grać w monopol to jestem na tak Aktywny na ts, ogarnięta osoba, raczej bezkonfliktowy, komunikatywny oraz kultura też zachowana Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 26 Sierpnia 2017 #469647 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Rafał jestem na TAK #KOLESIOSTWO Miły, uprzejmy, sympatyczny, świetnie gotuje i niedojrzały obywatel serwera głosowego ts.multi-head.pl obecny praktycznie zawsze takiego to, że świeca szukać. koksy, aureox, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 26 Sierpnia 2017 #469650 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 NO TAK! Nolife na ts 13h nawet czasem xd sympatyczny, kulturalny generalnie przyda się taki moderator na ts3. - Będzie mnie banował jak będę go cisnął xd @Ripton `KinG`, Born, Tomass ツ i 5 innych dodali reakcje 8 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 27 Sierpnia 2017 #469715 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 TAK! Jak narazie najlepsze podanie do tej pory. Ripton jest nolife jeśli chodzi o przebywanie na teamspeaku. Posiada kulture osobistą potrafi doprowadzić każdego do śmiechu. Masz moje wielkie poparcie. Wykorzystaj to. Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 28 Sierpnia 2017 #469868 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Widzę Ciebie na tsie codziennie, nie zauważyłam skarg na Ciebie i jesteś z nami już tyle, że dałeś się poznać większości. Bez problemu poradziłbyś sobie z tą funkcją. Oczywiście, że jestem na tak. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469873 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Najlepsze jak dotąd z podań , codziennie go widuje na ts. Spoko morda nie wdaję się w konflikty. Jestem na tak Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Sierpnia 2017 #470091 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 jestem na nie, nie masz mutacji - jesteś za mlody, wróc w przyszłości! koksy, Th3End, `KinG` i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 30 Sierpnia 2017 #470160 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Ja jestem na tak: +wiek +z tego co wiem to trochę doświadczenia w moderowaniu ma +spoko ziomek, można pogadać z nim o wszystkim +aktywność DaNoN^^ i Ripton dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Sierpnia 2017 #470189 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Niestety, oczekujemy nieco innych kandydatur od pretendetów. Dziękujemy za zgłoszenie i zapraszamy w następnej rekrutacji! Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl aureox, Ripton i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi