VEX` Napisano 31 Sierpnia 2017 #470403 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Nick: VEX` Wiek: 16 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Podstawowe rzeczy typu nadawanie rang, tworzenie kanałów itd. potrafię robić. Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Spędzam sporo czasu na ts'ie i myślę, że mógłbym pomóc moderatorom w wykonywaniu ich obowiązków. Staż na sieci: Prawie 2 lata. Co wprowadzisz na naszego Ts?: Napewno szybką pomoc w różnego typu sprawach związanych z naszym ts'em. Czy to nadanie rangi, czy utworzenie kanału, ale też pomoc przy organizacji różnego typu eventów sieciowych. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Raz za kulturę. lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpozdrawiam ekipe z ts'a Born, Baniatowaty, Mentosik. i 5 innych dodali reakcje 3 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 31 Sierpnia 2017 #470406 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Hmmmm, Wojciechu. Jestem na TAK. Jesteś kulturalny, miły, przyjazny, dobrze znany na forum. Długo jesteś na sieci to czemu byś nie mógł zostać modkiem? Jesteś tak samo dobrym kandydatem Jak @Ripton. VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Sierpnia 2017 #470408 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Ogarnięty, aktywny i kulturalny, Da się z tobą porozmawiać na każdy temat na luzie, także jestem na Tak! Powodzenia! VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 31 Sierpnia 2017 #470423 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Nic do Ciebie nie mam, ale ostatni raz widziałem Cię na tsie tylko na idolu, tak to niespecjalnie się udzielasz, nie "skaczesz" po kanałach itp. - Nie jesteś widywany według mnie i to jest dla mnie największy minus. VEX`, DaNoN^^, `KinG` i 4 innych dodali reakcje 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Sierpnia 2017 #470438 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Jestem na nie, ostatnio więcej Cię nie ma niż jesteś, popraw aktywność i zmienię zdanie. VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 31 Sierpnia 2017 #470444 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Na tak +ogarniasz +jesteś aktywny +kultura DaNoN^^, Master i VEX` dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 31 Sierpnia 2017 #470451 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Jestem na tak Wojtuś Aktywny, gadać i śmiać się można z nim bez przerwy, do tego kulturka jest! Powodzenia DaNoN^^ i VEX` dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Sierpnia 2017 #470457 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Jestem na tak, fajna aktywność, nie ma żadnych skarg. Powodzenia. VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 31 Sierpnia 2017 #470473 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 +Aktywny +Śmieszek +Kulturalny Wojtóś Da sobie radę. TAK DaNoN^^ i VEX` dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Paul Napisano 1 Września 2017 #470486 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Jestem na tak +ogarnięty się wydajesz +kultura +wiek VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 1 Września 2017 #470518 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Bezkonfliktowy, aktywny i pomocny, ale mam wrażenie, że siedzisz ciągle na 1 kanale. Mimo to jestem na tak. @happy miałem na myśli integrację z innymi, a nie wchodzenie na pierwszy lepszy kanał i przeszkadzanie użytkownikom. Edytowane 1 Września 2017 przez #RELOP VEX` i happy dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Września 2017 #470539 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Nie no najlepiej skakać po kanałach i przeszkadzać innych - takim tokiem dajecie na tak w wyborze moderatora. Brak mi słów, może nie jestem częstym bywalcem na ts3 ale vex jest osobą która nie wchodzi w konflikt, zimna psychicznie ( nie wybucha nagle ) i idzie porozmawiać oraz otwarta na pomoc. p.s.- @Th3End wczoraj siedział ze 2 godziny dalej nie wiem, bo uciekłem ale też zapraszam na ts3 Nie dawajcie na nie "bo nie skacze po kanałach" - najlepiej dać idiocie co skacze po kanałach i każdego denerwuje. @VEX` powodzenia. Edytowane 1 Września 2017 przez happy Doman, Challenger2, VEX` i 9 innych dodali reakcje 11 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Września 2017 #470745 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Woooojtuuuuuś!! Tak. Aktywny. Opanowany. Kebab i Makłowicz w jednym VEX` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 3 Września 2017 #470791 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Jestem na TAK Wiek Kultura Ogarnięty Aktywny Same + Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Września 2017 #471265 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji Ripton i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Września 2017 #471266 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi