Gość Napisano 6 Września 2017 #471325 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Witam Skoro w klasie "frost" zostało zmienione że podczas zamrożenia da się strzelać, warto może byłoby to zmienić również w perku? Oraz można powrócić do tematu klanów na serwerze? Oczywiście jak już ktoś o tym pisał, że każdy admin ma swój klan. Jeżeli było by to zaakceptowane można by dodać również ranking klanów ( coś w stylu top15 ) , jeżeli takie coś jest możliwe do zrobienia.. Klany oczywiście jakoś z poziomem lvl-owym. Np jakaś dana ilość zabić zwiększa poziom naszego klanu, co przykładowo dawałoby większe dmg, zdobywane doświadczenie, czy też ilość hp, jakie to były by wielkości ustaliłoby się gdy ten pomysł się spodoba i przejdzie do realizacji zapraszam do wypowiedzi @JAKoB @Malutka_22 @Nodi @MoNt3 @Vusalie Zapraszam do wypowiedzi. Oraz @Ania ;) bo Twoje zdanie sądzę ze jest najważniejsze z racji braku Opiekuna. Edytowane 7 Września 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 6 Września 2017 #471332 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o perk "Granat Zamrażający" zostawił bym te perk tak jak jest, a dodałbym perk "Moc Frosta", który by dawał 1/x na zamrożenie i można by było strzelać. A co do klanów jestem za. @Malutka_22 to tak samo można powiedzieć o shoterze i tajemnicy serwera. Można by było zrobić np. 1/10 na zamrożenie albo np. od 1/5 do 1/10 Moim zdaniem perk byłby ciekawy, skoro jest taka klasa, to ciekawym rozwiązaniem byłby też perk. Edytowane 7 Września 2017 przez FunnyPuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioAktywneDziecKo Napisano 6 Września 2017 #471358 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Jeżeli chodzi o klany to jestem jak najbardziej na tak Spotkałem się z klanami na kilku serwerach i mogę śmiało stwierdzić, że jest to bardzo fajny plugin, ciekawy podczas rozgrywki. Pozdrawiam, mniej niz zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 7 Września 2017 #471433 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Nie nie nie Granat ten to i tak jest taki 2/10 lepszy jest ten np. z 200 (Smoke który zamraża obszar takie niebieskie jak w lolu jak się Back'a xDDD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Września 2017 #471437 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jeśli chodzi o klany, to podoba mi się pomysł. Trudniej jest z realizacją, a mianowicie zrobienie klanów tak aby w pełni działały. Perk też można zmienić, jeśli dużo osób będzie za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 7 Września 2017 #471439 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Jestem jak najbardziej za zmianą perku Natomiast na propozycję @FunnyPuma jestem na nie.. Jest wiele osób grających frostem i teraz dodaj sobie do tego np shotera z takim perkiem.. Dla mnie brzmi tragicznie xd Co do klanów... Jeśli będą działały tak jak mają działać to nie mam nic przeciwko, tylko że moim zdaniem to jest zbędne @FunnyPuma Ciekawy może i by był, ale zdaję mi się, że nienawiść do tego perku pojawiłaby się od razu Edytowane 7 Września 2017 przez Malutka_22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Września 2017 #471475 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 @Ania ;) to w sumie co do klanów warto od razu zapytać @WolfIDraV czy dałby rade to wykonać Co Ty na to Wolf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Września 2017 #471553 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Co do klanów jestem za. Już @WolfIDraV coś tam wspominał na ts o klanach (tylko trzeba to zrobić porządnie) myślę że dałby radę z wykonaniem. Co do perku "Granat Zamrażający" to ja bym nie zmieniał ( to taki unikatowy perk ) to przecież nie jest klasa. "Moc Frosta" ciekawy perk czemu by nie dodać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 10 Września 2017 #472021 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Co do Granatu Zamrazajacego to mi obojętnie. Klany da się wykonać bez problemu ale chyba @klqs się tego podjął. Moc Frosta przesada by była na Shoterze więc na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 10 Września 2017 #472026 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Klany już kończe. Wszystko było konsultowane z @Ania ;) Jakby ktoś był ciekawy jak to narazie wygląda: Dla zwykłego członka klanu menu: 1. Opusc klan 2. Lista członków 3. Informacje Dla zastępcy menu: 1. Dodaj członka do klanu 2. Usun członka klanu 3. Opusc klan 4. Lista członków 5. Informacje I dla lidera (zalozyciela) to co dla zastepcy tylko zamiast opusc klan jest usun klan i ma jeszcze opcje Zmien range (czyli ustawianie zastepcy/czlonka) Dla kazdego członka w klanie jest prywatny czat do wszystkch klanowiczów (say_team* tekst) Top15 klanów pod względem killi. Jeśli członek klanu zdobędzie killa to idzie on do zabójstw klanu. Poziom klanu po zabójstwach (10 leveli, drugi od 1k zabójstw, 10 od 30k) Od poziomu klanu zwiększane są obrażenia dla każdego z członków (o ustaloną wartość przez opiekuna serwera) Przy zakładaniu klanu podajemy dlugą i krótką nazwe. Krótka jest wyświetlana jako prefix przed nickiem na czacie, długa jako oficjalna nazwa Klany mozna zakładac od 80 poziomu jakiejś klasy (trzeba wejść na ta klase i wtedy założyć) Maksymalnie w klanie 15 osób, co lvl klanu zwieksza sie o 1 lub wiecej (też do ustawienia przez opiekuna) Po kliknięciu w informacje pokazuje sie kolejne menu i możemy wybrać informacje o klanie, tam pokazuje Nazwe_długą [Krótką] [Level], ilosc członków i zabojstwa klanu Nazwy klanu mogą mieć: długa - maks 10 znaków, krótka - maks 4 znaki. W menu informacje mamy też te informacje co w tym poście (troche streszczone). Pewnie coś zapomniałem ale to tak ogólnie jak to będzie wyglądało. Jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe propozycje to zapraszam co zmienić/dodać/ulepszyć Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2017 #472035 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 @klqs jest mozliwosc zrobienia tego tak ze w jednym klanie moze byc tylko jeden admin? Lub kazdy admin ma swoj klan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 10 Września 2017 #472043 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Jest możliwość ale uznaliśmy z Ania ze lepiej żeby każdy mial szanse stworzenia własnego klanu a też nie widzę potrzeby żeby miał być tylko jeden admin, ale ja tylko pisze wiec poczekajmy może na opinie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2017 #472046 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Ja to wlasnie bardziej bym widzial osobna, bo tak sie, zrobi klan gdzie beda wszyscy admini I juz wiadome jaki klan bedzie najlepszy. Monte, Nodi, Puma, Ja, Jakob w jednym klanie I po rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 11 Września 2017 #472121 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Jak nie będziecie chcieli mieć rywalizacji to będziecie siedzieć w jednym klanie No ale jak już chcecie, mi to obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Września 2017 #472154 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Jednak lepiej zostać przy tym żeby każdy miał możliwość stworzenia klanu i wybrania sobie kto ma w nim być (za zgodą obu stron), bez dyskryminacji i podziałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2017 #472157 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Jak tam Aniu wolisz, Ty masz siłe glosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi