Ripton Napisano 3 Października 2017 #475163 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Nick: Ripton Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak lecz podstawy są ogarnięte Posiadasz mikrofon?: Jest Dlaczego własnie Ty?: Jestem osobą aktywną, nie wdającą się w konflikty. Nie kiedy ludzie do mnie piszą w sprawie rangi bądź kanału i muszę ich odsyłać do moderatora zamiast sam nadać kanał, lub rangę. Staż na sieci: Rok+ Co wprowadzisz na naszego Ts? Nic Chcę pomóc. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Raz kultura. Nie zwracajcie uwagi na moje rangi dam radę wszystko ogarnąć RYBSON, Missia i aureox dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Października 2017 #475183 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 a ja właśnie zwrócę uwagę na Twoje rangi. Nic do Ciebie nie mam i zapewne funkcje moderatora ts3 byś ogarnął , ponieważ to nic skomplikowanego ale uważam że rangi: opiekun serwera, opiekun ubt i support admin zdecydowanie na tą chwilę Ci wystarczą. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Października 2017 #475189 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem tego zdania co @SQNFUN jesteś świeżym OP głównie UBT i wiem jak to działa. Skup się na tej randze jeśli Ci zależy na OP. Teraz Bezzi Ci pomaga i macie ekipe, ale z dnia na dzień może się zmienić. Okres wakacyjny się kończy jest szkoła ale za tym idzie też dużo demek, gdzie patrząc na doświadczenie, demko nie skończy się na jednym obejrzeniu. Jestem na nie, powodzenia. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2017 #475200 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Zgadzam się z panami wyżej. Administracja, obarczyła Cię bardzo poważną funkcją jaką jet OP UbT. Musisz się na niej bardzo skupić, bo jak wiesz nie jest to łatwa funkcja. Z drugiej strony, wiem, że byś sobie bez problemu dał radę jak Mod ts3, jestem neutralny, powodzenia. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 4 Października 2017 #475204 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 TAK: + kultura na poziomie + spędza na ts3 znacznie dłużej niż inni kandydaci + kolejne podanie Ranga jaką jest moderator ts3 nie wymaga w sumie zbyt dużej ilości czasu, więc spokojnie pogodziłbyś ją z opiekunem UBT. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Października 2017 #475212 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Riptonie, cytując kolegów wyżej, posiadasz bardzo dużo plusów i zalet, ale niestety i jedną ważną przyczynę dla której nie mogę poprzeć Twojej kandydatury. Posiadasz 2 opiekunów i support admina, wg mnie to dużo uprawnień i obowiązków, nawet jeszcze więcej. Forum, serwer, ts. Wg mnie to by było stanowczo za dużo, a trzeba by pomyśleć nad skupieniem się na najważniejszych. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 4 Października 2017 #475219 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Ci wyżej dobrze gadają polać im Masz jak narazie czym się zajmować skup się na tym co masz Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Października 2017 #475230 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jestem TAK +Aktywny na ts jak mało kto -/+Sporo rang, ale to nic do ts'a nie ma praktycznie +Kultura +Starasz się o modka już któryś raz nie odpuszczasz Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Października 2017 #475234 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Z tego co wiem to masz rocznikowo 17 lat XDDDDDDDD Nie masz mutacji to jakim chcesz być moderatorem? " Nie zwracajcie uwagi na moje rangi dam radę wszystko ogarnąć " Ilu już tak pisało hm, skup się na tym co masz teraz i tego nie strać a dopiero kiedyś wyciągaj rękę po więcej. I pamiętam, co za dużo to niezdrowo! Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Października 2017 #475240 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Troche @wazeliniak ma racje. A co do podania to jestem na Tak. Tak jak senor widać że Ci zależy na tej funkcji. Jesteś osobą miła pomocną bezkonflitkową. Jeżeli ogarniesz wszystkie funkcje wraz z Moderatorem Tsa to chwała Ci za to. Masz moje tak. Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Października 2017 #475243 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 +Kultura +Aktywny na ts +Widać, że Ci zależy na tej randze -Trochę rang już masz i ciężko powiedzieć czy wszystkim podołasz Jestem na tak, można dać szanse Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Października 2017 #475247 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 na nie taki maly kristo nam rosnie niedawno dostales opiekuna ubt i opiekuna serwera chlopie nie za duzo tego wszystkiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 4 Października 2017 #475287 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Od kiedy to Ripton nie ma mutacji , czy ja o czymś nie wiem ? Riptonie Na Ts3 przebywasz codziennie, aktywność posiadasz na bardzo wysokim poziomie. Jesteś bezkonfliktowy, kulturalny i bardzo odpowiedzialny. Jednak ze względu na twoje obecne rangi jestem nastawiony NEUTRALNIE. Kilka dni temu zostałeś drugim Opiekunem UBteam, a jak wiadomo jest to bardzo odpowiedzialne stanowisko które wymaga sporo czasu. Do tego dochodzi również Opiekun Serwera i Support Admin. Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2017 #475330 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Jestem na nie, poniewaz ostatnio awansowałeś na stanowiska OpS i OpUBT. Za dużo tego. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Października 2017 #475333 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Spokojny, opanowany, da radę ze wszystkimi rangami spokojnie, bo jest no-lifem, więc o to bym się nie martwił. Jestem na tak. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475358 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 przy poprzedniej rekrutacji praktycznie otarłeś sie o moderatora i gdyby nie twoje liczne awanse pewnie miałbyś duze szanse nim zostac teraz. Pamietaj co za duzo to nie zdrowo. Pokaz ze dasz rade uciagnac obecne rangi i spróbuj przy kolejnej rekrutacji Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Października 2017 #475359 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi