Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia: 2017-12-03 
Nick gracza: Admini
Dowody:  http://www25.zippyshare.com/v/VUr5W5sZ/file.html
Świadkowie: Gracze obecni
Uzasadnienie: Witam ja ostatnio dostałem bana i tu za cytuje treść tego bana " Mina nie do ominieca"  to idąc tokiem rozumowania tych adminów to te miny da się ominąć moje też się dało a jakoś bana wyrwałem ...  Te miny były gracza/admina Mont3 !!!

Napisano (edytowane)

Po 1 NIe pisze tutaj czyja mina

Po 2 Sam zle stawiasz miny jak jeszcze admina nie mialem to specjalnie stawiales tak i rzucales flashe na oczy, gdzies mam screeny tego.

Po 3 znam dobrze regulamin i nigdy miny pod drabinka nie postawilem więc to nie moze być moja.

Edytowane przez MoNt3
edit
Napisano

tak czyli jak się ma znajomości to można tak stawiać miny , a jak się nie ma to się wyrywa bany ja wiem święty nie jestem bana umiem przyjąć na klatę , jak chcesz to wejdę teraz na serwa i dasz mi bana za te fleshe i miny,  fajnie zwykłym graczom można wlepić za coś takiego bana ,  tu na ss widać że to są miny nie do ominięcia to czemu adminowi wolno tak stawiać a zwykłemu graczowi już nie?

Napisano

i już się zaczyna udowodnij , a po za tym miny tam były całą mapkę kładzione i jakoś nikt za nie bana nie wyrwał to już powinien być wystarczający dowód na to że na tym serwerze są równi i równiejsi że jednego gracza zbanują za takie miny a drugiego nie  ...

Napisano (edytowane)

Admini nie widzą wszystkiego dlatego jest opcja u@ żeby zgłaszać. Co do Twoich banów nie dziw się, że je wyrywasz i kiedyś dostaniesz perma za takie cwaniakowanie, każdy admin na codach jest wyczulony na Twoją osobę. 

Masz opcje u@ więc zgłaszaj, bo piszesz skargi na graczy nawet jak admin jest na serwerze. Admin też człowiek musisz zrozumieć, a Tobie radze rozsądniej grać aniżeli tworzyć prowokację gdzie Ty obchodzisz sie śmietanką, a gracz cierpi. 

Od dawna zauważyłem, że używasz starych ss do skarg i na to też sie znajdzie kara, jak zobaczę taką akcje to Ty zostaniesz ukarany nie ten "winny".

Pozdrawiam.

Edytowane przez Bezzi ^_^
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...