Winn3R Napisano 3 Grudnia 2017 #484069 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Data zdarzenia: 2017-12-03 Nick gracza: AdminiDowody: http://www25.zippyshare.com/v/VUr5W5sZ/file.htmlŚwiadkowie: Gracze obecniUzasadnienie: Witam ja ostatnio dostałem bana i tu za cytuje treść tego bana " Mina nie do ominieca" to idąc tokiem rozumowania tych adminów to te miny da się ominąć moje też się dało a jakoś bana wyrwałem ... Te miny były gracza/admina Mont3 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 3 Grudnia 2017 #484071 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) @MoNt3 zapraszam z wyjaśnieniami @Winn3R Ty składasz skargę, także Ty musisz mieć dowody. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez FunnyPuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 3 Grudnia 2017 #484073 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Po 1 NIe pisze tutaj czyja mina Po 2 Sam zle stawiasz miny jak jeszcze admina nie mialem to specjalnie stawiales tak i rzucales flashe na oczy, gdzies mam screeny tego. Po 3 znam dobrze regulamin i nigdy miny pod drabinka nie postawilem więc to nie moze być moja. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez MoNt3 edit Wojtyś dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #484077 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 tak czyli jak się ma znajomości to można tak stawiać miny , a jak się nie ma to się wyrywa bany ja wiem święty nie jestem bana umiem przyjąć na klatę , jak chcesz to wejdę teraz na serwa i dasz mi bana za te fleshe i miny, fajnie zwykłym graczom można wlepić za coś takiego bana , tu na ss widać że to są miny nie do ominięcia to czemu adminowi wolno tak stawiać a zwykłemu graczowi już nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484078 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 @Winn3R Udowodnij, że to miny admina możesz dać demko z czasem. Np. Demko z 3 osoby będzie widać kto tam postawił miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 3 Grudnia 2017 Autor #484079 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 i już się zaczyna udowodnij , a po za tym miny tam były całą mapkę kładzione i jakoś nikt za nie bana nie wyrwał to już powinien być wystarczający dowód na to że na tym serwerze są równi i równiejsi że jednego gracza zbanują za takie miny a drugiego nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484080 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Admini nie widzą wszystkiego dlatego jest opcja u@ żeby zgłaszać. Co do Twoich banów nie dziw się, że je wyrywasz i kiedyś dostaniesz perma za takie cwaniakowanie, każdy admin na codach jest wyczulony na Twoją osobę. Masz opcje u@ więc zgłaszaj, bo piszesz skargi na graczy nawet jak admin jest na serwerze. Admin też człowiek musisz zrozumieć, a Tobie radze rozsądniej grać aniżeli tworzyć prowokację gdzie Ty obchodzisz sie śmietanką, a gracz cierpi. Od dawna zauważyłem, że używasz starych ss do skarg i na to też sie znajdzie kara, jak zobaczę taką akcje to Ty zostaniesz ukarany nie ten "winny". Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Bezzi ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Grudnia 2017 #484081 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi