RYBSON Napisano 3 Grudnia 2017 #484636 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Nick: Rybson Wiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, miałem admina na cod 200 i go #8, teraz jako support sprawuje się chyba dobrze i nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: 5 lat takiej gry już bardziej ogarniętej.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Chce pomóc administracji w utrzymywaniu porządku na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5,6 godzin zależy od dnia i chęci. Kontakt: Steam, fb, forum, ts.Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Rybson/80.72.43.106:27027/ Pozdro ;v. Livio, Ripton i Bezzi dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 4 Grudnia 2017 #484691 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Na tak. Jesteś ogarnięty pomocny i kulturalny, na serwerze grasz dużo problemów z Tobą nie ma więc nie ma żadnych przeciwwskazań. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezo Napisano 4 Grudnia 2017 #484705 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) jak najbardziej na tak wiek + doswiadczenie + amx+ kultura + ogarniety+ bezproblemowy+ tylko brac Edytowane 4 Grudnia 2017 przez dezo RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Grudnia 2017 #484709 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Oj ryba, jeżeli chcesz tego admina mimo supporta to coś dziwnego, ale czemu nie. Na tak +pomocny +kulturka +bezproblemowy RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 4 Grudnia 2017 #484744 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jestem na tak - Ogarnięty człowiek, - Staż, - Aktywny na serwerze jak i forum, - Wymagania spełnione, pozdrawiam RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 4 Grudnia 2017 #484748 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jak najbardziej na tak , skróci to męki na steamach i innych ts3 podobnych rzeczach gdzie ludzie pytają sie gdzie jest admin zawołaj aquaxa itp. Idz adminować i nie waż się w przyszlosci z tego rezygnowac. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 4 Grudnia 2017 #484752 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Podpisuje się pod powyższymi komentarzami. Wszystkie wymagania spełnione. Aktywny i kulturalny na serwerze. Jak najbardziej na TAK. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 5 Grudnia 2017 #484821 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jestem na TAK , Wszystkie wymagania spełnione. + aktywność +staż +amx - mikro ( nie słyszałam) RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 5 Grudnia 2017 #484869 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 jak najbardziej tak + staż +aktywność +kulturka +mikro RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Grudnia 2017 #484891 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 A niech strace. @RYBSON 20 zł Robaku ;x Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Grudnia 2017 #484892 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi