Bacior Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) Witajcie jestem Bacior niektórzy uzytkowpisy mnie znają na siecie jestem od maja troszkę późno się witam ale kiedyś musi nadejść ten czas. Opowiem coś o mnie: Jestem Maciek ale wole jak ktoś się fo mnie zwraca Bacior bo takia ksywke mam już od kilku lat mam latylko 19 w tym roku (2k18) będę kończył 20 ?? mam Narzeczona, ktora bardzo kocham oraz 2 miesięczna córeczk, która też bardzo mocno kocham na sieci znalazłem się przez kolegę @Mati344 który polecił mi ten serwer podczas gdy pelnilem rolę admina na innej serwerowni po czym zrezygnowałem z tamtej sieci i przeszedłem tutaj. Moje osiągnięcia na MH. Moje początki oraz ościągnięcia zaczęły się od Admina CS:go mod #6 na serwer który bardzo serdecznie grałem tam dość długi czas zdecydowałem się złożyć podanie na admina za 1 razem zostało ono odrzucone za moja kulturę co możecie sobie zobaczyć ale bylo to w czerwcu i poprostu poniosły mnie nerwy bo poprostu jakiś ze tak to ujme (sz**yl) zaczął najrzdzac mi na moich rodzicieli a z tego co wiem nikt tego nie lubi po okresie 2 tygodniowy złożyłem 2 podanie które zostało przyjęte i pełnię tam funkcje administratora aż do tej pory tj. Juz 7 miesięcy z czego jestemożna bardzo dumny. Moja aktywnośćto troszkę spadła przez to ze urodziła mi się Córka ale każdy wie ze są sprawy ważne i ważniejsze o kazdkażdj nie wyrobione tygodniowce informuje wyzsza administrację. Po długim czasie zdecydowałem się na zlozenie podania na UBT, które zostało także przyjęte. Opiekunowie UBT @Bezzi ^_^ & @Ripton nie mają do mnie żadnych zastrzeżeń bo wykonuje swoje obowiązki tak jak należy. Końcowo zostałem adminem Cod 801 na, którym też mam wiele przygód i z tej strony chciał bym podziękować @nomna @Igrekzet @Apecio oraz @L a l c i a którzy we mnie wierzą i dali mi szansę zostać Adminem na tym serwierze na, Którym pełnię funkcje od 3 tygodni i chyba tez OP tego serwera @L a l c i a nie ma do mnie zastrzeżeń. Chciał bym podziękować osoba które mi bardzo pomagaly gdy miałem problem lub czegoś nie wiedziałem @Malu @SUNN. @Ania ;) @happy @Inte Tillgänglig Danke:* @LOLSON #ZW @Bezzi ^_^ @Ripton @FunnyPuma @RYBSON @Kyou @piterooo @nomna @Igrekzet @Apecio @L a l c i a @Livio ™ @Wiater @klqs serio i wiele innych przepraszam osoby których nie wymieniłem ale dużo by wymieniać. Serdecznie Dziękuję za danie szansy i pomoc w budowaniu sieci Edited January 1, 2018 by Bacior piterooo, F13, Apecio and 5 others 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witaj Dziękuję za pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witaj. Dziękuje za pozdrowienia również pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Chcesz mieć z du*y średniowiecza? xD Hahahahahah 3x mnie oznaczyłeś Nie mam zastrzeżeń, bo po tyg napisałeś urlop xD ?? Dziękuję za pozdrowienia, widzimy się we wtorek na ts Apecio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F13 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Siema dzięki, luzik sluze pomocą, jak tam steam śmiga Bacior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacior Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 @Livio ™ gitara jest śmiga jak ta lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Zacznij coś robić aby Twój kres był daleki.8m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 dzieki za pozdrowienia! zapraszam Cie na sieciowego TimSpika! ts3.multi-head.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci gang Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Dzięki za pozdrowienia, szczęśliwego nowego roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 no elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Witajj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apecio Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 no cześć kumpel (zrobisz ten server na ten turniej czy nie :<) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Cała przyjemność po mojej stronie. Dziękuję za pozdrowienia i powodzenia w życiu oraz oby ten rok był lepszy niż poprzedni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klqs Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Siema, dzięki i wzajemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikz' Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 11 godzin temu, Bacior napisał: Opiekunowie UBT @Bezzi ^_^ & @Ripton nie mają do mnie żadnych zastrzeżeń Ty no @Bezzi ^_^ to musi być z Ciebie bardzo zadowolony. XDDD piterooo and BornToFuckMH 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornToFuckMH Posted January 1, 2018 Opiekun Sieci Share Posted January 1, 2018 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 No cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Hejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiater Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 witaj również cię pozdrawiam oraz rodzinkę dużo zdrówka i szczęscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszy Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...