ikz' Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Wiem, że może nie udzielałem się często na forum, praktycznie tylko d2#2, c400 i off-topic, no ale warto się pożegnać. Zbyt dużo czasu poświęcam na kompa czas się w końcu odciąć od tego (przynajmniej na jakiś czas ), a przede mną matura, a także kurs na prawko, który niedawno zacząłem. Szczególne pozdrowienia dla @Wojtyś, @EvO, @Vix33nek!. @Tony Montana, @Livio ™, @MoNt3, @Inte Tillgänglig Danke:* - dziękuję jeszcze raz za danie mi szansy podczas gry na dd2#2 mam nadzieję, że nie zawiodłem I ogólnie pozdrawiam całą społeczność MH. Pewnie wrócę, lecz nieprędko. Do zobaczenia. Tony Montana, Inte Tillgänglig Danke:* and RWA KULSZOWA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Trzymaj sie Ania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F13 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Murzyn ty lagerze hehe bywaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Trzymaj się aureox and Bezzi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 @hypeONNNNNNNNNN Murzynku Ty mój odpocznij trochę zdaj dobrze egzaminy i czekamy na Ciebie. "Znamy się" już w sumie ładnych parę lat, miło się pykało na 400. Odezwij się czasami. ikz' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucci Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Trzymaj się! Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtyś Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Żegnaj Murzynku, mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzać. ikz' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały' Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Trzymaj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Bywaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Dzieki za pozdrowienia, po powrocie zapraszam na cod400 Powodzonka na maturze i Na kursie prawka, trzymaj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Dziękuję ogromnie za pozdrowienia. Również życzę powodzenia na maturze oraz na kursie prawka, w życiu prywatnym także. Wracaj do Nas szybciutko. :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Życzę abyś zdał prawko, maturę Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
5g_KoLoS Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 no elo hajp nie rozjedź nikogo jak już będziesz miał prawko. Inte Tillgänglig Danke:* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 nq ,Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNt3 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 No narazicho ! Jak coś to czekamy na powrót 3m się Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIABL0 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Do zobaczenia ! powodzonka z matura i prawkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...