Gustaw Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Jako że minęły 2 miesiące i lekko udało mi się wszystko ustabilizować postanowiłem powiedzmy wrócić Moje pożegnanie było takie jakby wogóle bo dość często pisałem na sb więc ponownie siemanko wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 To dobre pożegnanie. Elo boście Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucci Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Siema Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 (edited) Siema siema Edited January 9, 2018 by RYBSON Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Hej Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 No witaj ponownie, elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Consecuente Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Tak czy inaczej jesteś lołem Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Szanowny Panie Consecuente W związku z pana skandalicznym zachowaniem jakim jest nazwanie mojego klienta Gustawa "lołem" oskarżam Pana z artykułu 1056 § 2 kodeksu śmieszkowania o zbyt słabe naruszenie granic nietykalności psychicznej mojego klienta. Karą za takie zachowanie jest wpłacenie 5 dogecoinów na forum Multi-Head.pl oraz pójście do spowiedzi do lokalnego księdza. Pozdrawiam łotrzykPijaczek Agencja Prawna. Cześć gustawie dawno Cię nie widziałem Malutka and Gustaw 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Kojarzę ten nick z jednych, co boostowałem. Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Witoj ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu Dragneel Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 8 godzin temu, Michael Dapaah napisał: Kojarzę ten nick z jednych, co boostowałem. a to nie Ciebie tam boostuja? xd Elo, elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIABL0 Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 SIemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Czesc botku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apecio Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Consecuente Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 W dniu 9.01.2018 o 16:43, senor napisał: Szanowny Panie Consecuente W związku z pana skandalicznym zachowaniem jakim jest nazwanie mojego klienta Gustawa "lołem" oskarżam Pana z artykułu 1056 § 2 kodeksu śmieszkowania o zbyt słabe naruszenie granic nietykalności psychicznej mojego klienta. Karą za takie zachowanie jest wpłacenie 5 dogecoinów na forum Multi-Head.pl oraz pójście do spowiedzi do lokalnego księdza. Pozdrawiam łotrzykPijaczek Agencja Prawna. Cześć gustawie dawno Cię nie widziałem Coinsy wpłacone, spowiedź zaliczona i księdza qutaxa. Obiecuję prawdziwą poprawę co czynię w przypadku tego powitania natychmiast. @Gustaw witaj Ty tępa dzido, leszczu w cs`ie, stołku do podsadzania kolegów na cache, szumiący na ts jak spuszczana woda w toalecie, mierny jak Ponczek piłkarzyku i aspołeczny człowiekopodobny noobie. @senor zdałem egzamin? Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycholog banan Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Witaj witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masher Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Siema, wpadaj czasem na ts elo Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...