HardeQ Napisano 10 Lutego 2018 #495965 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) Nick: HardeQWiek: 18 (19 w tym roku)Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tu wielokrotnie adminem na wielu serverach. Nigdy nie dostałem żadnego ostrzeżenia w związku z tym, czyli raczej adminowałem dobrze. Wcześniej admin na wielu innych dużych sieciach w Polsce (bez reklam).Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 (muszę sobie poprzypominać, wcześniej miałem wszystko obcykane)Staż w CS-sie: W wieku 9 lat miałem swój server z kolegą (chore ilości - 6 osób - na nim grało), więc myślę, że wystarczająco duży.Steam / NonSteam: Only SteamDlaczego Ty: Cod 400 to jedyny server jaki mnie tu interesuje od kiedy tak naprawdę powstał. Przed "przerwą od csa" byłem tu bardzo długo adminem. Myślę, że zagoszczę ponownie na dłużej, ponadto myślę, że jestem wystarczająco odpowiedzialny do tej roli. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram wtedy kiedy mi się chce, godzinkę dziennie spokojnie jestem w stanie poświęcić (co jest minimum), zazwyczaj się wciągnę i gram sporo więcej.Kontakt: Steam/forum i inne na specjalne potrzeby.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/ @Wicevil >+/- kultura --> nie ufaj ludziom, którzy nigdy nie użyli słowa na k Edytowane 11 Lutego 2018 przez HardeQ Ania, Doman, Wicevil i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elegant_- Napisano 10 Lutego 2018 #495979 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 na tak +ogarnięty +steam +wiek + czas na serwerze :3 good good HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lutego 2018 #495980 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 @HardeQ były król satyry i mistrz panchlinu, niejednokrotnie dawniej wyzywał ludzi od klaunów i od dałnów. Dużo gadasz, męczysz ludzi, aż nie raz w nich nerw się budzi. Męczysz jęczysz i narzekasz, że masz skilla wciąż przyrzekasz. Alfą jeździsz się pucujesz, ale ciągle nią u mechanika koczujesz. Ale to wszystko bzdura i niepotrzebny atak, bo w tym podaniu jestem na tak. Piastowałeś na sieci wysokie stanowiska, więc znajomość amxx jest Ci bliska. Doświadczenie masz niemałe, a przydaje się ono stale. Wymagania są spełnione, i cieszę się, że widzę to podanie utęsknione. Zaufanie masz niemałe mordo, dlatego chętnie bym Cie widział w zespole. Idealny kandydat na to stanowisko także jak najbardziej za. HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 10 Lutego 2018 #495988 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny (no powiecmy w 70 %) +Ogarnięty +Godziny są Naucz się Grać bo.... i jak mnie widzisz celuj w drugą stronę HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 10 Lutego 2018 #495991 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Nie graliśmy razem za dużo, jednak nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. +wiek +doświadczenie +aktywność Jestem na TAK. HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 10 Lutego 2018 #495996 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Na Tak +Wiek +Steam +Godziny +Doświadczenie +GT +AMXX HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 10 Lutego 2018 #496026 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Jak najbardziej na TAK +wiek +steam +aktywność +doświadczenie +chęci (a to najważnejsze ) Powodzenia! HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 11 Lutego 2018 #496167 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Oczywiście na TAK +steam +wiek +/- kultura +GT +doświadczenie HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 11 Lutego 2018 #496206 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) 22 godziny temu, Malutka_22 napisał: Jak najbardziej na TAK +wiek +steam +aktywność +doświadczenie +chęci (a to najważnejsze ) Powodzenia! Grasz na serwerze że się wypowiadasz ? Bo raczej ani razu nie widziałem Ciebie. Twoje GT mówi wszystko. https://www.gametracker.com/player/Malutka_22/80.72.43.106:27022/ Co do podania +wiek +steamik + godziny i aktywność jest na TAK Edytowane 11 Lutego 2018 przez Maja. HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 11 Lutego 2018 #496267 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 W tym podaniu wystarczy to, że pisze je legenda serwera, brać go od razu bo zaufany człowiek Na tak powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 #496279 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Nie ma co dużo pisać, witam panie "legendo" w zespole Tak jak widzę czepiają się kultury, więc popracuj nad tym. @Malutka_22 niestety nie grasz z nami od jakiegoś czasu, więc Maja dobrze zwrócił uwagę. Wracaj i wtedy zapraszam do wypowiedzi. Gratuluję awansu na świeżaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2018 #496280 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi