Skocz do zawartości

Krótki wywiad z Pisior45162894987561556458

Bezzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Kobieta
  • Premium

Haha jak można było zdeptać wiewiórkę? XD Nie udało się jej jakoś uratować? :)

Wywiadzik krótki, przyjemnie się go czytało oczywiście jak najbardziej zostawiam plusik :x

@Pisior45162894987561556458Dziękuję za pozdrowienia śmieszku :x

Edytowane przez M a m c i a

3 godziny temu, M a m c i a napisał:

Haha jak można było zdeptać wiewiórkę? XD Nie udało się jej jakoś uratować? :)

Niestety no.. próbowałem. :/ Była za szybka i znalazła się w niewłaściwym miejscu w danym czasie (czyt. pod nogą)

• Kobieta

Wywiad krótki, ale mam nadzieję, że będzie kiedyś dłuższy :D Przyjemnie się czytało, kolorki nie rażą w oczy, można się czegoś dowiedzieć, oczywiście plusik się należy ^_^ 

• Donator
  • Premium
  •  VIP

radze zapoznac sie z definicja slowa troll, bo to co ten pisior odwala to co najwyzej robienie smieszkow, i to na dodatek juz nudnych
ogolnie co, wywiad jak wywiad, kolory sie nie mieszaja, dlugosc wywiadu ok, wielkosc liter rowniez spoko
dobra robota
pozdro

• Kobieta
  •  VIP

Uzależniony ode mnie, nie ma co :D Przeczytałam w całości, a to rzadko się zdarza. Kolory, osoba i długość wywiadu jak najbardziej odpowiednia. Plusika łapiecie ode mnie chłopaki za robotę. ;* 

Wywiadzik elegancki z powiedziałbym dość tajemniczą osobą, no już właściwie nie tajemniczą bo sporo o sobie powiedział :P Nie mniej jednak plusik, fajnie się czytało, kolorki dobrze dobrane no i ta perfekcyjna fota :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...