eXizoo Napisano 11 Marca 2018 #502497 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Nick cheat'era: FunnyPuma^^ > Wasz Support, Ubt, admin serwera cod 400 Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj, mapa westwood, mniej więcej 17;30 Mapa: De_westwood Serwer: COD 400 Link do demka: http://www21.zippyshare.com/v/sN93DOrd/file.html STEAM_ID/IP: #12 "FunnyPuma ^^" 29 STEAM_0:0:168372848 15 09:34 11 Uzasadnienie: Na załączonym demku, widzimy Moją grę, ze względu na to, że z pozycji obserwatora nie widać zadanego jak i otrzymanego dmg. Oskarżony przeze mnie gracz, admin etc. Posiada na swojej klasie 125 lvl czyli łącznie 250 punktów do rozdania, oraz statystyki bazowe + z vipa jest wszystko wzięte pod uwagę. Normalny gracz ze wszystkim na tym poziomie może sobie pozwolić by doładować 200 punktów w hp, co daje nam równowartość życia pumy, 50 punktów w kondycję oraz NIC w inteligencję. Starałem się przedstawić jak to wygląda z mojej jak i jego perspektywy pisząc u góry na linijce say moje spostrzeżenia. Nie mam wątpliwości że osoba będąca adminem na tym serwerze kupę lat, łamie punkt regulaminu który jest karany banem PERMAMENTNYM, ponieważ Damage jaki on zadaje (do 95), zadają gracze z tym perkiem na maxymalnej inteligencji. Edytowane 11 Marca 2018 przez Dr.eXizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Marca 2018 #502500 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 @FunnyPuma do tablicy i wyjaśnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Marca 2018 #502504 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Co ja mogę powiedzieć. Pisałem Ci już, że nie buguje stat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Marca 2018 #503100 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 @EvO @Bezzi @Ania ;) @VisTeR.' @LOLSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Marca 2018 #503553 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Dobra temat trochę wisi. Na demku widać, że @FunnyPuma masz bardzo wysokie dmg przy czym ładujesz na full HP. Licząc punkty dodając wszystko w hp zostaje Ci całe nic albo zero pkt na inteligencje Twoje hity są zależne w co uderzasz czy to ręka klata dmg jest zmienne, ale tak jakby przesadzone. Problem w tym, że nijak jest to sprawdzić w 100 % na demku. Dlatego temat zostaje zawieszony bez odpowiedzi czekam na jedną osobę żeby mieć lepszy podgląd sprawy, nie ukrywam, że mocno mi śmierdzi ta sprawa. Narazie temat zawieszam, ani nie oskrażam, ani nie mówię, że wszystko jest okey. Bene, Mamusiaa, sypkilopez i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi