Skocz do zawartości

Mixy CSGO

Maajkeel

Rekomendowane odpowiedzi

Jak najbardziej za.

Mam taka propozycje, oczywiście gdy już będzie te min 10 osób, ustalić jakiś termin mixow, najlepiej w weekend,bo wtedy pasuje większości graczy.

Bo skoro jest temat, grupa, to czemu nie :D Zawsze to jakaś zabawa :D i możliwość poznania ludzi, także spoko ;)

Edytowane przez Arcanos

30 minut temu, Arcanos napisał:

Mam taka propozycje, oczywiście gdy już będzie te min 10 osób, ustalić jakiś termin mixow, najlepiej w weekend,bo wtedy pasuje większości graczy.

Ogólnie miksy zaczęliśmy grać jakieś 2 miesiące temu i zawsze jakoś na spontanie nam wychodziło zbierać te 10 osób i się grało od razu, ale jestem za tym terminem. 

Większość osób raczej miała by czas siąść od 19 na komplika i zebrać się w te 10 osób (co nie jest problemem) albo nawet zebrać 20 osób i zrobić taki mini turniejek. :D

Dołączę do grupy jak wrócę do domu i zainstaluje się na stanowisku.
Wczoraj miałem przyjemność grać takiego mixa i powiem tak - niesamowita atmosfera, super taktyki których nigdy wcześniej nie znałem, same znane osobistości z MH jak i Polskiej sceny esportowej - wszystkim serdecznie polecam, niezapomniane przeżycia gwarantowane!

1 minutę temu, RYBSON napisał:

Ogólnie miksy zaczęliśmy grać jakieś 2 miesiące temu i zawsze jakoś na spontanie nam wychodziło zbierać te 10 osób i się grało od razu, ale jestem za tym terminem. 

Większość osób raczej miała by czas siąść od 19 na komplika i zebrać się w te 10 osób (co nie jest problemem) albo nawet zebrać 20 osób i zrobić taki mini turniejek. :D

Myślę, ze tak będzie najkorzystniej/feer dla wszystkich, każdy będzie wiedział, kiedy gramy mixy i jeśli będzie chciał, jakoś zorganizuje/dostosuje swój czas i będzie na dana godzinę,przez co nikt nie będzie pominięty.

A co do turniejów, to spoko, tylko zanim zbierzemy te 20 osób w Go, to trochę minie.  Cs Go nie cieszy sie taka popularnością akurat na mh, jak 1.6, dlatego Ciężko będzie rozganizować jakiś turniej, ale w przyszłości, czemu nie...

17 godzin temu, Consecuente napisał:

Będę Was ebał ile wlezie nooby :D

masz tyle skilla na tych mixach ile majkel cm w bicku
jakby co do grupki dolaczylem wiec jak bedzie jakis mix grany to pisac smialo

Edytowane przez ¿qué? señor

13 godzin temu, ¿qué? señor napisał:

masz tyle skilla na tych mixach ile majkel cm w bicku
jakby co do grupki dolaczylem wiec jak bedzie jakis mix grany to pisac smialo

Potwierdzam, skill senora jest odwrotnie proporcjonalny do jego masy.

W dniu 17.04.2018 o 11:19, RYBSON napisał:

Zapewniamy miłą atmosferę i taktyki jakich jeszcze nie widzieliście w żadnym meczu pro playerów!

Do tego świetne serwery bez żadnych lagów hehe :kappa:

Totalny brak kultury, ludzie zachowują się jak dzieci, teksty typu "twoja stara[...]" są tam na porządku dziennym...

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...