Rekuseq Napisano 17 Kwietnia 2018 #509532 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Wymagania: -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; Jest troszeczkę ponad pół roku. -Minimum 400 sensownych postów; Niestety tutaj mam brak, lecz staram się być w miarę moich możliwości aktywny. -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Jak najbardziej. -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Jest. -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Oczywiście, że brak. Informację: Imię: MarcinWiek: 16Czas spędzony na forum: Pół roku,Doświadczenie w moderowaniu: Średnie, lecz szybko się uczę i chciałbym pomagać dla forum.Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: 1 raz,Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: NieIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Cały czas jak jestem na komputerze, forum gdzieś w tle jest włączone. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Pomimo, że jestem dość młodą osobą oraz nie spełniam jednego z wymagań (400 postów) , to uważam że spisałbym się w roli moderatora. Jestem dość cierpliwą i wytrzymałą osobą, umiem pracować w grupie oraz znam zasady języka polskiego na wysokim poziomie. Jestem już ponad miesiąc adminem FFA, skoro cały czas tam jestem to widocznię się spisuję. Ponad to lubię pomagać na forum jak i na serwerze Multi-head.To że tak jest może poświadczyć to, że posiadam rangi: Amxx Support oraz Admin FFA. Podsumowując jestem osobą wytrzymała, cierpliwą oraz chętną do pomocy, uważam że pomimo nie spełniania jednego wymagania, jestem w stanie pomóc grupie moderatorów. Pozdrawiam Rekuseq. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Rekuseq Bacior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 17 Kwietnia 2018 #509537 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jestem na NIE, po pierwsze masz tylko 66 postów gdzie wymagane jest 400, no i do tego staż na forum nie masz tego pół roku Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2018 #509541 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 12 minut temu, Rekuseq napisał: znam zasady języka polskiego na wysokim poziomie. 12 minut temu, Rekuseq napisał: Ponad to lubię pomagać 13 minut temu, Rekuseq napisał: To że tak jest może poświadczyć to, że posiadam rangi: 14 minut temu, Rekuseq napisał: widocznię się spisuję. Wstawiłbym więcej cytatów, ale jestem leniuszkiem. Ortografia i interpunkcja w twoim podaniu totalnie leży, czyli nie znasz dobrze zasad języka polskiego. Na sieci nie sprawowałeś żadnej ważnej funkcji i warto tu też wspomnieć o twoim krótkim stażu na forum. W skrócie jesteś nonamem i nie zapracowałeś na to stanowisko. 18 minut temu, Rekuseq napisał: chętną do pomocy, Stanowcze NIE. Pozdrawiam! Rekuseq dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 17 Kwietnia 2018 #509543 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jestem na Nie - Znam ciebie wyłącznie z tematu „Głosuj na nasz serwer” - Tak samo jak poprzednik, regulamin znasz jak własna kieszeń, że notatke dostałeś - Niespełniasz wszystkich wymagań Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Kwietnia 2018 #509555 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jestem na nie. Nie spełniasz podstawowych wymagań, jesteś bardzo mało widoczny na forum, Twoje błędy za bardzo rzucają się w oczy. Powodzenia. Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 17 Kwietnia 2018 #509560 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jestem na NIE. Jesteś dla mnie zbyt anonimowy, aktywność na forum w kratkę, nie spełniasz podstawowych wymagań. Myślę, że podanie zdecydowanie za wcześnie. Popraw aktywność, daj się bardziej zapoznać i spróbuj w następnej rekrutacji, hej! Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 17 Kwietnia 2018 #509561 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Przykro mi, ale jestem na nie z racji, iż jesteś krótko z nami oraz pisząc podanie złamałeś regulamin co też trochę popsuło sprawe. Przy następnej rekrutacji napisz podanie to prawdopodobnie zmienię zdanie jeśli będziesz aktywny. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Doman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 17 Kwietnia 2018 #509562 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jestem na Nie Aktywnosc na forum nie zadowala, 66 postow z wymaganych 400? Gdybyś miał te 350 to rozumiem ze mozna przymknąc na to troszke oko. nie spełniasz wymagań. Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Kwietnia 2018 #509568 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Nie, jesteś anonimowy, za mało się starasz, nikt Cie nie kojarzy (tam myślę hmm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 17 Kwietnia 2018 #509574 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Nie. -notka na start -wymagania -mało osób Cię zna Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Kwietnia 2018 #509582 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Nigdzie cię nie widuje podczas researchu na forum, także aktywność leży. Tyle starczy. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Kwietnia 2018 #509600 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 nie spełniasz wymagań, na nie zEneK. i VisTeR.' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 17 Kwietnia 2018 #509606 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Mała ilość postów to nic, ale liczne błędy w podaniu zmniejszają twoje szansę. Moderator powinien znać regulamin, a ty dostałeś notkę w podaniu. Również jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Kwietnia 2018 #509651 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 niestety ale jestem na nie! jestes dla mnie zbyt anonimowy daj sie lepiej poznac poza tym nie spelniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 18 Kwietnia 2018 #509686 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Miło czytać, że szybko się uczysz... jeżeli tak jest, to znaczy - niedługo będziesz miał sporą wiedzę i - miejmy nadzieję - odegrasz role na forum. Cieszę się, że osoby młode mają chęć i zapał, jednak nie spełniasz podstawowych wymagań, które są zapisane kolorem, czyli szczególnie ważne. Osobiście w ogóle Cię nie znam, nawet nie kojarzę... a musze znać kandydata i mieć do niej jakieś zaufanie, tak samo jak inni użytkownicy forum. Ucz się pilnie i zapraszamy w przyszłości Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 18 Kwietnia 2018 #509687 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi